Sizin fikriniz nedir anket dışında cevaplarınızı da bekliyorum.

Utanma
Bilgi eksikliği
Toplum baskısı
Yanlış anlaşılma korkusu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizin fikriniz nedir anket dışında cevaplarınızı da bekliyorum.

Toplum baskısı en etkili susturma şeklidir çünkü asırlardır cinsellik bir tabu olarak görülmüş , ve özellikle erkeklere bu hakmışta kadınlara ayıp olarak görülmüştür , Türkiye sınırlarında çevresel faktörler kadınların gerçek anlamda cinselliği tadamadığı , kendini rahat ifade edemediği de bir gercektir oyuzden evli dahi olsa kadın hep çekimser ve utangaç durur isteklerini dile getirmrkte zorlanır , çünkü çocukluktan itibaren bu şekilde aşılanmış ve yetiştirilmiştir , erkek bunu yaşadığında çapkın olur elinin kiri olur ve ve bu toplum açısından normal karşılanırken kadına namus kavramı yüklenmiş olur ve kötü kadın damgası vurulur , oyuzden turk kadının da bir Avrupalı kadından ayıran özellikte budur , türk kadını cinsellikte isteksiz değil sadece kendini rahat ifade edemiyor içinden geldiği gibi davranamiyor , ülkemizde kadınlığın , orgazmın ne olduğunu bilmeyen , cinsellikte hiç boşalmamış binlerce kadınımız var işte bu bizim değil bizi bu hale getiren, hissettren baskılayan toplumun suçudur
🙏🌸😇
Erkekler bazı şeylerden zevk alacağını bildikleri halde kadınların bunu yapmasına izin vermiyorlar çünkü eşcinsel olma korkuları oluyor normalde erkeklerin en çok zevk aldığı nokta penisten ziyade g noktadıdır Bu genelde erkeklerin makat bölgesinde bulunur yani anal kısmına çok yakındır Erkekler aslında bu bölgeden zevk aldıklarını kendileri de çok iyi bilir ama kadınların dokunması ya da oral yapmasına izin vermezler bunun sebebi de aslında tamamen ata erkillik
Kadınlar hepsini de yaşar bence birinden hoşlanmak istese cinsel anlamda kolay elde edilebilir olmaktan korkarlar. Biriyle yapmak isterler utanırlar toplum baskısı yaşarlar. Bazı toplumlarda bunlar rahat yaşanıyor baskılamak belki de belli bi yere kadar iyidir :D Çok da rahat olmamak lazım
Kolay kolay konuşmam, konuşursam da hiç çekinmem. O yüzden bilemiyorum ama süre muhabbetinde çok yalan söyleniyordur kesin, en çok zorluyordur mantıken.
Cevap
10Cevap
Bence özel bölge boyu veya şekli çünkü bu konuda çok fazla yalan söyleyenler var
Çekindiğim ya da utandığım bir konu yok çünkü sadece eşimle evlendikten sonra konuşurum. herkesle konuşulmaz
Erkekler çok kapalı Türkan Şoray kuralları olan erkeklerden nefret ediyorum
Evlilik dışında konuşmam toplum baskısından değil karakter meselesi yapı meselesi diyelim
yanlış anlaşılmak veya toplumdan dolayı olabilir. malum insanlara guven olmuyor
Birisinin bakiredir diye onunla yine dalga geçeceklerini düşünürler..
öyle kolay kolay konuşmam konuştuğumdada çekinmem
Cinsellikten utanırım 😹🤓
Hımmm önce davranmışsam ne yapmalıyım hocam 😹
Yani evlenmeden önce azucukkkk minnacık bir sürtüşme oduysa 2 yıl sonra evlilik biz 3 yıl önceden başladık sorun olur mu 😅hep onun suçu valla benim hiç bir suçum yok günahım yok ben masumum asla kışkırtmadım kudurmadım çıldırmadım🫣😹
Yani oda doğru 💮
Çoğu kişi bunu sorsam ne düşünür diyor sıkıntı
utanma ve baskı hariç diğer iki seçenek
Toplum baskısı
Yanlış anlaşılma korkusu
Utanma tabiki
Kendi cinsel mevzuları.
Utanma ve evlenmeden yapmama gerçeği
Toplum baskısı
Toplum baskısı
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?