Ateş ve barut etkisi. Sen karşındaki karşı cinsi arkadaşın olarak görebilirsin ama karşı cins yani kadınlar çok kolay tahrik olurlar (annede, ablada ve kız kardeşlerde bu his olmaz yani onlar tahrik olmaz ki zaten onlarla bu tür konuşmalar etik olmaz) Ayrıca bir de işin ahlak boyutu var, yani karşında ki karşı cins konuyu ahlaki olarak düşünebilir ki bu durum sadece bizim ülkemizde yaşanan bir durumdur.
Özetle bu ülkede cinsellik konuşmak özellikle de karşı cinslerle yani kadınlarla, çok zor. Ama genel eve gidip oradaki kadınlarla konuşabilirsin mesela.
İnsanlar yanlış anlıyor çünkü mesela konuşuyorsun diyorlar ki işte bu kız basit bak benimle cinsellik konusu halbuki bilmiyorlar ki biz aslında konuşmak için bir çok cesaret gösteriyoruz ayrıca cinselliği herkesle konuşmuyoruz ama Türkiye’deki erkekler böyle değil şöyle direk olarak hemen yaftalıyorlar işte benimle konuştu belki de herkesle konuşuyordur halbuki öyle değil bu.
Katılmıyorum. Cinsellik konuşmak her konu gibi gayet kolay, asıl olay kimle konuşmak istediğimiz. Konuşmak istemediğimiz kişiler için dışardan zor görülmesi normal. Özelimizi herkesle konuşacak değiliz. Bari bu konunun ayrıcalığı olsun.
Halbuki neden zor demi? Eşiyle bile bu konuları konuşmayan, konuşmak istemeyen kişiler var. Sevişirken her şey güzel de iş konuşmaya gelince neden konuşmaktan kaçılır ki? Enteresan yani
Özgüvensizlik ve kendini ifade edememenin eksikliğinden kaynaklı.
Benim için bu zamana kadar hiç zor olmadı ve karşımdaki kişi içinde yani flörtüm ya da sevgilim içinde. Zorlaştırmadık yani. Zaten böyle olmalı aksi taktirde kimse mutlu olamaz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Cinsellik konuşmadığım zaman kezban diyorlar, konuştuğum zaman basit gözüktüğümü söylüyorlar ve bunu yapan da erkek arkadaşlarım. Cinsellik hakkında konuşurken p*rno sohbeti yapmıyorum sadece fikrimi belirtiyorum. Neden bu kadar tabulaştırıyorsunuz ki?
Cinsellik konustugun kisi aha der, bu kadin benle yatar, gerek yok. Cinsellik konusmak baska ozel hayatini konusmak baska, benim bana ozel olan cinsel hayatim kimi ilgilendirir ki?
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cinsellik konusunda nasıl yardımlaşılabilir ki ancak bir uzmandan yardım alınır
Şöyle söyleyebilirim. Önceden bir kaç kişiye yardımım dokunmuştu. Sorunlardan bahsetmişti, neler yapılabilir ne olabilir gibi konuşmuştum. Karşı cins olmam ve fikirlerim yerinde olmuştu. Bir kaç bayan arkadaş teşekkür bile etmişlerdi.