Her insanın keyifle yaptığı bu uygulama konuşmaya gelince neden zordur? Cinsellik konuşmak nasıl olmalıdır?

Her insanın keyifle yaptığı bu uygulama konuşmaya gelince neden zordur? Cinsellik konuşmak nasıl olmalıdır?

Kadınların ön yargıları yüzünden, tabi bunun sebebi de her konuşmayı sexting sanan erkekler.
Çiftler arasında zor olmasının sebebi de yetiştirme tarzı, çünkü aileden ayıp diye öğrendik.
Ne alaka. Kadınlara bok atma. Erkekler uygulamaya gelince kuduruk istekli köpek ama açıkça konulmaya gelince hepsi kaşıyor korkuyor ya da hep yalan söyleyip olmayan şeyler sıkıyotlar. Asıl erkekler konuşamıyor.
@ofsıkıldımyine yazdığımı düzgün okursan sevinirim.
@ofsıkıldımyine çok boş konuşuyosun desem alınırmısın bişeyler anlatıyosun madem genelleme yapma ne gördünde konuşan erkekler hakkında ön yargı yapıyosun şimdi bişey derdim ama terbiyem müsait etmiyo
Müsaade etmiyo olacak klavye azizliği 😂🤣
Kim için zor selam veriyosun yalar mısın benzeri mesajlarla dönüş yapanlar için mi güldürmeyin yaa millet cinsellik konuşuyor ama karşılık almak o kadar kolay değil zira her şeyin bir usulü vardır her kuşun eti yenmez beyler bunu anlasın ve buna göre hareket etsinler
Hiçte zor değil asıl zor olan cinsellik dışına çıkmak.
Örneğin konu cinsellik ve iki insan sohbet ediyor konuyu birbirine çekmedikçe gayet üstü kapalı mantıksal açılımlar oluşur.
Hemen sexting düzeyine bireysel ve minimize edince kimse istemez konuşmak.
Aksine bunu çay kahve içer gibi sohbet edilmesi fikir alış verişi katkıda bulunmak benim için zor değil işin fantazisel kısmına gelmesi veya konuyu açtığına pişman edenler olunca insanlar ister istemez zorluk çekiyor ama benim için zor değil
Cevap
19Cevap
Benim için zor değildir ama herkesle konuşulacak bir şey de değildir gerçekten konuşmak istediğim biri olursa sonuna kadar konuşurum zaten.
Benim için kolay
Bastırdıkları ve başkası tarafından bastırıldıkları için , hissetmediği duygunun esiri olup azıyorlar , kadın ve erkeğin cinsellik yaşaması hayvanların çiftleşmesi bitkilerin tozlaşması gibi normal
Konuşmayanı genellikle yetiştirilme tarzı dolaysıyla konuşmamayı tercih ediyor. Ama gerçektende zor oluyor. Konuşunca daha zevkli daha keyifli konuşmayınca duygudan yoksun iş yapar gibi
Ben şahsen zorlanmam. İsterse bir cafede açılsın boyoe bir konu. Ben sağlıkçıyim. Ama genel olarak bunu çok ayıp birsey olarak görüp konuşmaya cekiniyorlar.
Yetiştirilme tarzından olabilir.
Veya konuşarak duygularını yapmak istediklerini anlatamayabilr, gerçi zaten cinsellik yazışarak değil birebir yaşamak olması gereken bir eylem
Her şeyde olduğu gibi saygı çerçevesinde konuşulur yani hiçbir his yoktur ki dile dökülmesin mecbur konuşuluyor
Zor olmamalı. herkes istedigi gibi istedigi kişiyle yaşamalı diye düşünüyorum
Değişik valla çok değişik piskolojin bozulur soylim hersey o değil birde herkesle konusulmaz güven varya şu güven en önemlisi
Açık olalım aşkım her şeyi paylaşalım ben kendimi sana adadım ruh ablam aman galaksinin kökü ayın ayın arkadaşı 🌟
Çünkü konuyu direkt nude atmaya, sexting yapmaya bağlayan hödükler olduğu için seviyeli bir konuşma gerçekleşmez
Türkiye cinselligin afrikasidir. Kardesim tabularimiz var
Türkiye gibi bir ülkede olduğumuz için olabilir mi?
Karsindaki insanla frekanslar farkli olduğunda, bu tarz konusmalar zorlaşır.
Cinsellik konuşmak nasıl olmalıdır?
Olmamalıdır.
6 yaşında nikahlanıp 9 yaşında kız çocuğu ile evlenen arapların dininin Türkiye'ye hakim olması
Hiç birini
La boş ver senin bildiğini ben virajlarıyla dönüyorum arap kertmesi kardeşim
Özel bir konu çünkü zorlanmamak kötü konuşurkan zoralnmak gayet normal
Kişiden kişiye değişir bu bazıları çok kolay bazıları çok zor konuşur
zaten boyle olması gerekmıyor mu? mesela tuvalete gittiğimizi alenen söyluyor muyuz, hayır
yoo zor değil ki konuşuyorum ben çat diye.
Güzel cvp
Direk saldırma moduna geçmeden normal muhabbet seviyesinde konuşamıyor maalesef baskılanqn cinsellik duygusu toplumdaki bu tarz durumlarda kendini gösteriyor
Zor değil zorlaştırıyoruz
Benim için kolay rahatça konuşurum 😊
Zorlaştırıliyor bu ülkede
Tabuları yıkılmamış bir toplum...
Bizim gibi toplumlarda bu zordur.
Mahremiyetin yapı taşıdır çünkü.
hiçte zorlandığım bir konu değil
Tabu çünkü
Kolay
zor değilm
Zor derken😃
Zor degildir