Selamm,
Yatakta partnerin çekici olması mı daha önemli? Tecrübeli olması mı?

Selamm,
Yatakta partnerin çekici olması mı daha önemli? Tecrübeli olması mı?

Tecrübe bir haritadır, çekicilik ise yolculuğa çıkma isteği. Haritanız olsa da gitmek istemediğiniz bir yolun anlamı yoktur; ama gitmek istediğiniz yolda kaybolmak bile bazen en büyük maceradır. Bu yüzden çekicilik bir adım öndedir, çünkü tecrübe birlikte de inşa edilebilir.
Aslında çekicilik ve tecrübe farklı ihtiyaçlara cevap verir. çekicilik ilk etkileşimde heyecan ve arzu yaratırken tecrübe güven uyum ve daha tatmin edici bir paylaşım sağlar. bu yüzden hangisinin daha önemli olduğu kişisel beklentine bağlıdır ama uzun vadede ilişkiyi sürdüren şey genellikle iletişim güven ve uyum olur.
Ben yatak olaylarını bilmem ancak kişinin çekici olması bambaşka bir his uyandırır.
Öyle ki çekici bir kadın istek uyandırabilir aynı zamanda ilerde eşine karşi. Kısaca çekici olmak + istek tecrübeyi de oluşturur zamanla belki
Cevap
12Cevap
eger amac sadece seks ise tabiki tecrube cok daha onemli ama evlilik veya sevgili ise bence cekicilik kat kat daha onemli
Hepsi önemlidir kesinlikle. Hemde çok bence
Aşık olmam önemli gerisi önemli değil.
Tecrübe desem olmayacak çekici desem eksik kalacak konuşsam faydasi yok sussam gönül razı değil
Tecrübeli olsun ama tecrubeyi kazandığı yer tatsiz yani nssj
Tecrübeyi yaşamadan kazandıysa araştırmaları hayal dünyası ve fantezileriyle. yine mi gönül razı olmayacak gizli :)
Yeterli çekim olursa her şey halledilir diye düşünüyorum
Partnerim olduysa zaten çekici geliyordur.
Tecrübeli olması da beni ona çeken şey olmuştur.
Şöyle düşünüyorum sadece tecrübeli olsa fiziksel olarak kötü olma ihtimali var ama ben çekici bulsam onu zaten o güzeldir
İkiside çok önemli çekim gücü ve tecrübe birleşirse ortaya unutulmaz bir seks deneyimi yaşatır
Bu da soru mu tabikide çekici olması tecrübeli olmasın zaten shdkahsj
Çekicilik daha önemli gözüme hitap etmeyen biriyle yapamam sorry
İkisi bir arada oluyor mu 🤣
Çekicilik önemli. Ben ona herşeyi öğretirim.
Neden vaay
Öyleyse iyiymişş
İkisi de önemli ama tecrübe bir tık daha önemli
Çekicilik daha önemli
Çekici gelmeyen biriyle yaşamam onu
cekici olmasiiii bence.
Çekici olması yetiyor
Çekici olmadan tecrübesini merak etmem
Çekici olması.
Adam olması.
Çekici olsun yeterli gerisi bende
Romantik olması