Nedenini de belirtekek cevaplamanızı bekliyorum. Sekste master's degree yapmış partner mi, tecrübesiz partner mi sana daha çekici gelir?
Sekste master degree yapmış partner mi, tecrübesiz partner mi sana daha çekici gelir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tercübesiz bakir biri olmasını tercih ederim. Onun heyecanı kalp atışları beni daha çok heyecanlandırır. Daha istekli ve heyacan dolu bir an olur. En güzeli birbirinin ilki olmaktır bence ama maalesef kalmadı böyle ilişkiler..
Hiç cinsel birlikteliğim olmadığı zamanda da tecrübeli erkekler dikkatimi çekiyordu. Siteye ilk üye olduğumda 16 yaşındaydım ve tecrübeli insanların yaşadıklarını dinlemek çok hoşuma giderdi o zaman bile. Hele şu an artık ben de tecrübeliyim ve tecrübesiz bir erkekle iki kelime seks muhabbeti yapsam bile fenalık geliyor bana, sıkılıyorum. Karşımdaki insan benden çok daha tecrübeli, libidosu yüksek olmalı ki bana ayak uydurabilsin. Öbür türlü ondan etkilenmem, anlaşmamız mümkün değil.
Erkeğin performansının yaşla alakası yoktur. Bir erkek sağlıklı, denegli ve düzenli besleniyorsa, bol kuruyemiş tüketiyorsa, düzenli spor veya agzersizler yapıyorsa, uyku süresine ve kalitesine dikkat ediyorsa, marketlerde satılan hazır ve paketli gıdalardan uzak duruyorsa, sigara ve alkolle arasına mesafe koyuyorsa 43 değil 63 yaşında da olsa muhteşem performanslar sergileyebilir. Tabi biraz da hormonlarla alakalı olay. Adamda cinsellik isteği yoksa bunların hepsini de yapsa fos çıkabilir.
@Sensualizm ayrılırsan bulurum istediğimi aldatamam kimseyi. Biz sosyetik olsakta terbiyesiz değilim. olursa bundan sonra genç birini bulacağım o kesin
@Sensualizm ben 48 yaşındayım. Kendimi övmek gibi bir çaba içine girmeyeceğim. Bir erkek üye daha var sitede sevgilisi de var, 53 yaşında. Beni de onu da bilenlerin sayısı da hiç az değildir üstelik. Olayın yaşla hiç ilgisi yoktur. Buna emin olabilirsin.
Bencede yoktur arkadaşımın eşi 46 yaşında nerdeyse hergun yapıyoruz diyor ama bu çok stresli hep elinde kalem onu yaptık bunu sattik para para hesap hep. oturup muhabbet zor ediyoruz
Senin eşin işkolik ve aseksüel biri galiba. Bununla ilgili bir sorun vardı. Ona da yoruma beklerim seni. Ama içinde bulunduğun durum heö üzücü hem onur kırıcı bir durum. Seni de anlayabiliyorum. İnşallah en kısa zamanda bir çözüm bulursun.
Çözüm yok gibi bu yılı geçireyim ciddi ciddi boşanmayi düşünüyorum. yanimda yatmıyor ikide bir uyanıyor. ben fiziği mükemmel biriyim kim olsa beğenir. Hayatımı bu şekilde geçiremem ama sadece evlenirim gayrimeşru bir ilişki yaşamam ailem tutucu onlarıda üzemem
Naçizane sana bir öneride bulunayım. Boşandığın zaman hemen birini bulayım da evleneyim gibi aceleci bir adımı sakın atma. Bir süre bitirdiğinde hayır kendi muhasebeni yap hatalar tek taraflı değildir senin de hatalarım olmuştur hem maruz kaldığın haksızlıkları hem yaptığın hataları enine boyuna değerlendir. Kendini gerçekten hazır hissettiğinde yeni birr evlilik için harekete geç. Yoksa yaşayacağın yeni bir macera olmaktan öteye geçmez. Ben bu filmi görmüştüm dersin
Bence istekli ve heyecanli biri olmasi daha iyi. Tevrube veya tecrubesiz farketmez. Iki taraf birbirini tamamlayabilir. Fakat heyecan cok baska bir sey 😉