Mastürbasyon bile yapmayan biri olarak nişanlımın cinsel isteği beni korkutuyor, evlilikte uyum sorun olur mu?

Nişanlım da ben de muhafazakar insanlarız elele dahi tutuşmadık. Bugün bana seni istiyorum dedi karım olmak benim olmak istiyomusun dedi ben de evet ama böyle şeyler deme utanıyorum dedim. Sonra dediki ileride de utanmazsın di mi canım bunlar evlilik hayatını etkileyen şeyler dedi. İşte daha açık nasıl söylerim bilmiyorum dedi bundan dolayı evlilikler bitiyo biri daha istekliyken diğer tarafın olmaması sorun oluyo karı koca olursak utanamzsın benden di mi dedi. Şimdi düğün tarihimiz bile belli değil en iyi ihtimal 4 ay var arada da seni istiyorum diyodu zaten tabiki benim de hoşuma gidiyo beni arzulaması ben de istiyorum ama daha ileriki safhalarda evlilikte denecek şeyler bence. Neyse bu kadar istekli olması da beni korkutmadı değil... napmalıyım ben mastürbasyon bile yapmayan biriyim

Mastürbasyon bile yapmayan biri olarak nişanlımın cinsel isteği beni korkutuyor, evlilikte uyum sorun olur mu?