Cinsel bir birliktelik yaşamak için evlenmeyi bekliyorum fakat umduğum gibi olmazsa diye çekincelerim var :( nasıl atlatabilirim bunu bilmiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Normaldir zaman için de geçer ama bunun yerine bence daha çok mutlu evlilik olur mu bunu düşünün cinsellik o kadar da önemli değil
sen baya kafayi cinsellikle bozmussun belli ki, cinsellik icin mi evlenecen. O kadar daha guzel hos seyler varken kala kala buna mi takilip kafani yordun...
ben sevdiğimi koşulsuz sevecek birisiyim bunu yargılamak sana düşmez, cinsel birliktelik sevgiyi göstermenin ufak bir yoludur. Bu açıdan uyumsuz olmak gibi bir çekincemin olması da oldukça normal.
Benim bir seyi yargiladigim yok, sadece bu konuya bu kadar takilip korkup kendine dert etmen tuhaf geldi. Illa aranizda halledersiniz, okuz degilse bu kisi senin gibi istekli olmasa bile seni kirmamak icin gonlun olsun istegin giderilsin diye yine yapar buna eminim, kari koca es dedigin zaten boyle olur birbirinizin suyuna gidersiniz - bi gun sende pek istek olmaz esinin cok ihtiyaci olur ihtiyac gidermeye bi gun onun, boyle boyle orta yolu bulursunuz. Yani bence bu olay icin komple evliliginiz mutlulugunuz falan alt ust yalan olacagini sanmiyorum, yani yazik edersiniz kendinize sadece hani nolurdu yapsaydiniz pek istekli olmasaniz o an, mutlulugunuzdan daha mi onemliydi, fazla inat da iyi degildir en son boyle evliliginden olursun yani o yuzden sirf esinin istegi yerine gelsin ihtiyaci giderilsin diye ayak uydurursun birbirinize arada...
İlk zamanlar olamasan bile zamanla oturur bazı şeyler.
Çok haklı bi korku emin ol çünkü çoğu kişi hayal kırıklığı yaşıyo
Şansa kalmış o ama eşin anlayışlı biri oldukça sorun yaşamazsın
Öncelikle şöyle söyleyeyim eşinle sürekli konuş bu konuda biz öyle yapıyoruz
İki git gel yapıp boşalınca gelen pişmanlık hissi
xkdkdkska düşündüm de yine de severim onu ben ya... daha tanımadığım adama canım kaynadı düşünüp kfksqkdkgkka
korkmakla haklıısn, önceden dene derim
Korkma yaşayınca görürsen tatmin olamazsan ne yaparsın çok mu yüksek?
Evlenmeden once seks yapcaksin o yuzden
gerek yok
Libidoya dayanarakmı çekincelerin
kendi libidom çok yüksek ya eşimin öyle olmazsa...
Oda senin elinde korkacak bişy yok
Olmazssa yardımcı bulursun... uzulme
Öncesinde yaşamazsan bu bir kumar aslında
bence önce yaşa
Bir sevsin seni tadını al
Olur olur korkma
umarim 🥰
Doyarsın illaki ya onu alda
Haksız sayılmazsın biraz şans işi
Evet
Evlenmeden önce dene
nasıl bir ilişki seni tatmin ederdi?