Cinsel Yaşam Çok tikim var, ileride evlendiğimde cinsel ilişkiye girerken sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Aşırı var bu tik saç telimden ayak parmakalrima kadar var Aşırı yani her yerimden huylanırım Çok tikim var, ileride evlendiğimde cinsel ilişkiye girerken sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eski sevgilimde vardı o tik sürekli seksten önce öpüp gıdıklıyordum :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki öyle olmasından şikayetçimiydiniz? Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl O biraz şikayetçiydi ama hoşuna da gidiyordu. Böyle öpecek gibi yapıp öpmüyordum sonra aniden öpüp güldürüyordum falan eğlenceliydi 😈😁 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Evt olabilir belimde varsa veya başka yerinde sorun yaşayabilirsin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Belimde cok var Yorumla egerkan +1 yıl O zaman baya sorun olucak hatta ilişkide olmayabilir Yorumla Soran +1 yıl Nee cidden mi 😏 Yorumla egerkan +1 yıl Senin direnmene bağlı olucak Yorumla Soran +1 yıl Anladım ikide bir iticem snrm Yorumla egerkan +1 yıl Evt hele belden tutarsa falan baya sorun yaşıyacaksın Yorumla Soran +1 yıl Hayır yaa erkekler bide en cok ordan tutmayi sever ki bende cok severim Yorumla egerkan +1 yıl Ee o zaman rahat olucaksın diye düşünüyorum yavaşça tutarsa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl özel bölgende ve dudaktada tik var mı eşin öğrenince normal karşılar 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Her yerimde var tik her yerimde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl emse yalasa izin vermezsin eşine tik seni rahatsız ederse Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunun bi tedavisi çaresi olması gerek Yorumla Soran +1 yıl En çokta yalanmayı seviyorum oysaki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl takip etmek istersen konuşuruz Yorumla Soran +1 yıl Yok sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalanıp ıslanırsın uzunca yapmasını söylersin eşin olunca Yorumla Cevap sahibi +1 yıl heryerini emsin Yorumla Soran +1 yıl Valla çok isterim onu asla rahat bırakmam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rahat bırakma zaten en çok zevk veren kadının emilmesidir ben herzaman sevgilime yaptım titreyerek boşaldı seninde öyle boşalman gerek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu her kadının cinsellikle hakkıdır Yorumla Soran +1 yıl Aynen umarım yaşarım o duyguları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl umarım yaşarsın oral yapmayı seven bundan keyif ve zevk alan bi erkekle evlenirsin inş. Yorumla
ezuha92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Çok eğlenceli olur ben bağlayıp gıdıklardım seni 0 0 Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl Kocanın da tiki olacak. Tikiseceksiniz 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Alkol al sevişmeden önce😂 0 0 Yorumla
Etek_kontrol_6 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sıkıntılı işler :) 0 0 Yorumla
almilayildizz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Gülmücem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Gül knk belki başına gelir skshs Yorumla almilayildizz +1 yıl Gelse keşke ya hiç huylanmiyorum tepkisiz kalıyorum hep lckckck Yorumla Soran +1 yıl Ama sen çok sanslisin sksjsg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eski sevgilimde vardı o tik sürekli seksten önce öpüp gıdıklıyordum :D
Peki öyle olmasından şikayetçimiydiniz?
O biraz şikayetçiydi ama hoşuna da gidiyordu. Böyle öpecek gibi yapıp öpmüyordum sonra aniden öpüp güldürüyordum falan eğlenceliydi 😈😁
Evt olabilir belimde varsa veya başka yerinde sorun yaşayabilirsin
Belimde cok var
O zaman baya sorun olucak hatta ilişkide olmayabilir
Nee cidden mi 😏
Senin direnmene bağlı olucak
Anladım ikide bir iticem snrm
Evt hele belden tutarsa falan baya sorun yaşıyacaksın
Hayır yaa erkekler bide en cok ordan tutmayi sever ki bende cok severim
Ee o zaman rahat olucaksın diye düşünüyorum yavaşça tutarsa
özel bölgende ve dudaktada tik var mı eşin öğrenince normal karşılar
Her yerimde var tik her yerimde
emse yalasa izin vermezsin eşine tik seni rahatsız ederse
bunun bi tedavisi çaresi olması gerek
En çokta yalanmayı seviyorum oysaki
takip etmek istersen konuşuruz
Yok sağol
yalanıp ıslanırsın uzunca yapmasını söylersin eşin olunca
heryerini emsin
Valla çok isterim onu asla rahat bırakmam
rahat bırakma zaten en çok zevk veren kadının emilmesidir ben herzaman sevgilime yaptım titreyerek boşaldı seninde öyle boşalman gerek
bu her kadının cinsellikle hakkıdır
Aynen umarım yaşarım o duyguları
umarım yaşarsın oral yapmayı seven bundan keyif ve zevk alan bi erkekle evlenirsin inş.
Çok eğlenceli olur ben bağlayıp gıdıklardım seni
Kocanın da tiki olacak. Tikiseceksiniz
huylandiririz bizde😉
Alkol al sevişmeden önce😂
Olabilir
Sıkıntılı işler :)
olmaz
Yuh djjsjs
seni alan yandı
Komik olur
Gülmücem
Gül knk belki başına gelir skshs