Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Ön sevişme; cinsel ilişkiye başlamadan önce partnerinle aradaki duygusal ve fiziksel bağı güçlendirmek için yapılan aktiviteler.
öpüşmek, sarılmak, okşamak, gibi şeyler
Ortalama süres 10-30 dakika arası olmalı bence;
Önemli olan; her iki partnerin de rahat etmesi.
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayÖn sevişme kesinlikle kadına yönelik başlamalı, bir yemeği hazırlama süreci gibi domatesi salçayı soğanı biberi aynı anda pişirmek lezzetsiz ve çiğ kalmışlıklara sebebp olur. Yeri ve zamanı kontrol edip sırasıyla yapmadıkça kadın aktivesi oluşmaz ve ilişki yavan bir tat oluşturur. Süreci uzatmak iyidir. Kadını kontrol etmeyi bilmek gerek. Min 15 max 45 dk önce sevişme sürmeli ki kadının bedeni hazırlık sürecine geçsin. Erkeği zaten biliyorsunuz hayvani bir beden olduğundan 1 dklık süreç hazırlığa yetiyor ahahaha
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ay:D az önce belirttim iki soru birbirine benzer sorular ama yine de yazmak istedim, ön sevişme biz erkekler 7/24 hazır olduğumuzdan genelde kadını hazırlamak için uygulanan bir eylemdir, nedir bu? bütün duyu organlarımızı kullanarak kadının kendine has ıslaklığını sağlamak kaydıyla nokta atışlarını gerçekleştirmektir, nasıl olduğunu yazacak olursam eminim birileri şikayet edip hesabım dondurulacaktır en iyisi üstün körü yazmak, süreye gelince başkasından bana ne ben 30 ila 45 dk süre seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayÖn sevişme iki tarafında ilişkiye hazır olmak için birbirine yaptığı cilvedir bana göre. Bu kişiden kişiye göre değişmekle birlikte zaten O anın ambiyansına göre değişebiliyor
12 Yorumla- 5 ay
Hem bilgili hem gizli üye :p
Cevap sahibi5 ayTeşekkür ederim inceliğin ve güzel düşüncelerin için 🙏🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. 17 dakika sürmeli. Küstürülmeyecek her yere devam
00 YorumlaKadınımın oral yapması ve benim muamele yapmamla birlikte 30 35 dakika yeterli
12 Yorumlagözler ile başlamalı sonra nefes sıcaklığı ten teması ile devam etmeli. arzu ve tutkulular ile tahrik edilmeli
00 Yorumla
4 ayÖn sevişme tanımımı doğru bulmuyorum. Bence sadece ilişkinin önünde değil, aralarında hatta sonunda da olmalı…
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayÖnsevişme çiftin karşılıklı olarak birbirinin vücudunu tanıma evresidir. Nelerden hoşlanır vücudunda nereden uyarılır neresinden haz almaz öğrenme ve birleşme öncesi partnerini ilişkiye hazırlama kısmıdır.
00 Yorumla
4 ayÖn sevişme
Yumuşak dokunmalardır
Sevişme yumuşak
S*eks sert00 Yorumla
5 aysüresi tutulmaz böyle şeylerin
12 Yorumla- 5 ay
zevke bakmak lazım :)
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ay3-4 saat ön sevişme olmalı
12 Yorumla- 5 ay
Sane olum sabaha kadar sevişecem belki
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 2 saat sürmeli
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. yalıyorsun her yeri.. sular dile akıyor... şifa niyetine
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aySevişme sevişmedir. Bence önü sonu olmamalı... Bazen tekrar baştan almak en güzelidir.
00 Yorumla
4 ayArkadaşlar seksin bir matematiği yok! içinizden nasıl geliyorsa nasıl hissediyorsanız öyle yapmalısınız.
00 Yorumla
3 aySabaha kadar yapabilirim ya da söyle diyim kadının hadi artık demesine kadar diyebilirim.
00 Yorumla
4 ayMasaj seansı olarak 45 dakka inanılmaz bir ön sevişme ritüelim var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Siz daha iyisini bilirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Olabildiğince uzun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarım saatten aşağı değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. Ne zaman istersen o zaman bitsin
00 Yorumla
4 ayEn az 1 saat sürmeli hatta 2 saat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayİstediğiniz kadar ve sakin rahatlatıcı olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
5 ayYani bana göre gereksiz şeyler
00 Yorumla
4 ayYav oof of
00 Yorumla
5 ayYeter diyecek kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
5 ayIslatana kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayUzun olsun
017 Yorumla- 4 ay
Bencede katılıyorum
Cevap sahibi4 ay@GerçekAşk112 hm
- 4 ay
Evet çok severim 🙂
- 4 ay
Eski sevgilimle hep uzun tutardık 🥲
Cevap sahibi4 ay@GerçekAşk112 pki
- 4 ay
Sen peki isteklimisin
- 4 ay
Merak ettim sizinde mi libidonuz yüksek 🥲
Cevap sahibi4 ay@GerçekAşk112 teşekkurler
- 4 ay
Hayır o yönden sormadım merak yani abazalık değil 🥲
Cevap sahibi4 ay@GerçekAşk112 ok
- 4 ay
Nasılsınız iyimisiniz normal karakter ya da tip olarak ne tarz erkekler hoşunuza gider
Cevap sahibi4 ay@GerçekAşk112 Tip olarak esmer uzun boylu küpeli dövmeli hatta ful bir kolu dövmeli istiyorum ama tabi en önemlisi saygı sevgi bana olan bağlılığı beni çok sevsin istiyorum
- 4 ay
Heee tamam ben elendim zaten sormadım sayıyorum 😅
Cevap sahibi4 ay@GerçekAşk112 tm
- 4 ay
Ben esmer 170-175 arası sakal bıyık filan yani senin dediklerine uymuyorum ama sevdiğime sadığım severim kıskanırım 🥲
Cevap sahibi4 ay@GerçekAşk112 anladım
- 4 ay
Beğenmedin pek sanırım 🥲
Gizli Üye(25-29)4 ayMaksimum 15 dakika
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler