Ön sevişme için maksimum şu kadar dakika olmalı demek biraz ruhsuz kaçmaz mı? Bu işin dakikası değil, hissi önemli. Kimine 5 dakika yetiyor, kimine 40 dakika bile az geliyor.
Asıl mesele iki tarafın da kendini güvende, istekli ve rahat hissetmesi. Yani süre değil, birbirini dinlemek ve o anda kalmak önemli bana göre.
Sonuçta sevgiyle yapılan hiçbir şeyin süresi sayılmaz, hissi sayılır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayBunun bir zaman aralığı yok bazen hemen istersin bazen uzun sürsün istersin bazen hiç bitmesin istersin ruh haline bağlı yani duygusallıkta önemli
42 Yorumla- 10 ay
Güzel cevap
Evlenince karar vericeğim kardeşim.
21 Yorumla- 10 ay
Eic için çok tesekkürler güzel kardeşim benim😇
10 ayBunun bir süresi olması doğru değil. Seviştiğiniz kişi ile uyumunuz önemli. Belki 5 dakika ön sevişme, belki şartlara göre ön sevişme bile olmayabilir. Belki de 1 saat ön sevişme ve sonrası cinsel ilişki. Partneriniz ve için de bulunduğunuz rahatlık durumu sizi zevke götürecek.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence 5-10 dakika sürmelidir ilişkiyi daha da güzelleştirir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayBu kişiden kişiye değişir, bazı kadın ilişkiye çok çabuk hazır olurken bazısı daha geç adapte olabiliyor ama ortalama olarak bakarsak duruma en az 20 dk olması oral kesinlikle yapılması gerekiyor
12 Yorumla- 10 ay
Ya oral dedin olay bitti zaten
u 10 ayTecrübem yok bence , bunun belli bir dakikası yok çünkü neden diye soracak olursan bu tutkuyla paralel bana kalırsa. Tutkusu fazla olan bir çiftse bu şayet ön sevişme uzar. Tam tersine tutkusu az bir çifti ele alırsak bu süre yarıya kadar indirgenebilir. 🤔mantığım doğrultusunda böyle düşünüyorum ben. 🎈💫
10 Yorumla“Keban barajı 1 sa 15 dk da boşalıyor” aklıma geldi 😅
Ya bunun aslında asgarisi ya da azamisi yok. Hal ve koşullar el verdiği ölçüde değişir. Erkek olarak bunu kadının hissettirmesi gerekir bana. An anı tutmaz. O an iki partnerin ihtiyacı neyse o olmalı. Ama nolursa olsun erkek aceleci davranmamalı10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
10 ayBence bunun dakikası yok tutku aşk ten uyumu olunca doyumsuz olur zaman anlamını yitirir
51 Yorumla- 10 ay
Aynen
bence 20 dk yteterldir tabi zamanın bolluğuna göre biraz daha uzatabirsin ama abartmamak lazımçünkü süre uzadıkçada tutku azalıyor vs sonrası için en zirme istek noktasında ön sevişmeden asıl işe geçmek en mantıklısı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunun suresi olmaz ki partnerin hazır olana kadar devam etmeli ☺
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 689 cevap paylaştı. 20 Dakika yeterli bence ama fanteziler ya da fetişler varsa bu süre daha da uzatılabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBizim türk erkeğinin yalamak dışında bir yeteneği olmadığı için 1 saat sürebilir. İşleri güçleri şöyle yalarım böyle yalarım. Alet çalışmıyorsa demekki dile vuruyor.
72 Yorumla- 10 ay
Bende tam tersi en erken 2-3 saata boşalıyorum görüştüğüm kızlar dayanılmaz hala gelip bir daha görüşmemeye söyledi hata sevgilim bile bazen kaçıyordu 😬😬
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
10 ayYani tadını alana kadar diyeyim
Sonuçta herkesin bir uyarılma zevk alma noktası var10 Yorumla Süre koymam ben böyle şeylere. Bazen 2 dakika sürer, bazen 30 dakika. Makbulü nedir diye sorarsan süre kısıtlaman yoksa 15-20 dakika iyidir, ama zaman kısıtlıysa 3-4 dakika yeterlidir :)
00 YorumlaBiraz uzun olmalı gerek, vajina ıslak yapıya sahip o yüxden kasmadan rahatlıkla hissedilecek şekilde olması gerek.
Valla cinsellik yaşamadım KS halkı sağolsun.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
10 ayBen seksi sayılara ve sürelere değil zevkime göre yaşarım. Yeri gelir 5 dk ön sevişme yeter, yeri gelir 50 dk ön sevişme yetmez.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Ön sevişme uzun sürmesi iyidir. Fakat bunun ne kadar sürmesi gerektiği birazda kişilere kalmış bir şey.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunun en az şu kadar dk sürmesi lazım diye yargı dağıtmak saçma.. bu işler spontane olur ama kesinlikle kısa sürmemelidir..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySorun yaşamayabilirsiniz kişiyle alakalı bir durum bu hormonlar önemli 25 yaşında olup sorun yaşayanda var. Aile danışmanıyım ben kişiyi siz çözebilirsiniz ama ilerde belki sorunlar olabilir çözüm tamamen sizde detayda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yarım saat onsevisme, yarım saat oral, yarim saat ilişki sarılıp keyfini çıkarmada yapin saat ilişki 2 saat yeterli
00 Yorumla
10 ayPartnerlerin beklentisine göre değişir. Ancak seks süresi ile ön sevişme süresi arasında fazla bir fark olmamalı. 👍
00 Yorumla
10 ayKulağıma gelip içimde istiyorum diyene kadar
10 YorumlaDakikami saat desene dakika ne ya tadimlikmi sikcez 🤣🤣🤣
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayKadın ''içime gir artık!'' diyene kadar sürmeli ;)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Tövbe deyin söyle seylere. Akliniz fikriniz fantezi
00 Yorumla
10 ayKarşı tarafı ısitmak için en az 30 veya 40 dk yeterlidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Sınırlandırma doğru değil ama, normal bir bünye en fazla yarım saat dayanır sanırım.
00 Yorumla
10 ayMaksimum yarım saat olmalı sonra yarım saat kadar da oral seks. Sonra seks yapilabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
10 ayÇiftlere bağlı ve dayanabilme sınırına ama en az 30 dakika olmalı bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayacelen yoksa 30-35 yani sana kalmıs ben ortalama 30 dakika iyidir diyorum tabi bide on sevismeden sonra baslıyosun ya yarıda kesıp bıdaha on sevismeye gerı donulurse fılan daha uzun surer yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
10 ayMaksimum dersen o uzar gider yani iki saat falan neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayPartnerim bana bıraksa en az 30 dk sevişirim. Öyle olmalı ki suyu arka delige kadar akacak artık yalvaraçak ki gireceksin
00 Yorumla
10 ayBuradakiler sevişmeyi bilmiyor ki ama ön sevişme 20-30 dk olmalı ya da daha fazla
52 Yorumla- 10 ay
Yok 1 saat mk
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. bir kaç saat olabilir
22 Yorumla- 10 ay
Yuh
Gizli Üye(30-35)10 ayYeni tanistigimsa 2 saat... degilse gerek yok direkt bam bam bam
00 YorumlaÖn Sevismenin Dk Yok Bence Vucutlar Buna Karar Verir Niyetin Sadece Sevismekse Sadece Sevisirsin Ama Devamini Falan Getirceksen Akışına O An Aldigin Zevke Kendini Birakirsin Devami Gelir Zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu zamana ve isteğe göre değişir, aldığın hazza göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
10 ayKadın, "içime gir lütfen" diyene kadar...
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunun dakikası kadının hazır olduğu ana kadardır.
10 YorumlaBu iki kişinin kararı.. belki saatlerce..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Dakika mı.. Mümkünse saat😏
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sonsuz lütfen
10 Yorumlaİdeal olan 20 dakika sonra pompa
10 Yorumla
10 ay1 saat surmelı
10 Yorumla1.5 saat surmuslugu var
10 YorumlaUzun sürmeli... Partnerin zevkten kıvranmasını görmek en güzel olanı o yüzden yavaş ve uzun sürmeli.
00 Yorumla
10 ay15 20 dakika ama eğer ki hiç yüksek değilsem 45 dakika falan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
10 ayİçimde isteyene kadar
71 Yorumla- 10 ay
İşte cevap bu olmadı istek artana kadar
10 ayBelli bir süresi yok bence. Dakikalarca, yavaş yavaş sürmesini seviyorum ama.
00 Yorumla
10 ay20 dk dan kısa sürmemeli iyice hazırlık yapmak rahatlamak lazım
00 Yorumla
10 ay20dakka sürmeli ki 1.2 saat kadar devam etsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBence yarım saat falan ama çıplak olacaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı.
10 ay20 dk en az
51 Yorumla- 10 ay
Bende 1 saat sürer
Gizli Üye(36-45)10 ayaklınız fikriniz sevişmekte 2 dakika yeterli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 853 cevap paylaştı.
10 ay15 dakika sürmelidir aşkom 💕
10 Yorumla Onun dakikası mı varmış 😊
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
10 aySüre olmamalı doyasıya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olabildiği kadar uzun
00 YorumlaPartnere göre ama max 30 dk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
10 ayDört beş saat sürebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayE az yarım saat ama en az
Hatta bana yetmez 🙈00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayBence saatlerce sürmesi lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 17 dakika 27 saniyeyi asla geçmemeli!!!
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar