bence güzel bir sexin başlangıç noktası ön sevişme ve sevişmedir..bu ıkı sureyı nekadar uzatırsanız sex okadar güzel geçer.bu süre kişilerin birbiirlerini nekadar arzuladıklarıyla doğru orantılıdır.budurum 15 dakikada olobilir 2 satte 4 satte dediğim gibi bunun bir saatı yoktur..geçen zamanın en ıyı şekılde geçmesi için bazı şartlar vardır sadece. ten uyumu,erkeğin partnerine davranışı,hassas bölgelerin uyarılması,sadece kendini düşünmeden karşı cinsi nasıl zevkın doruklarına cıkartırım dusuncesi..sonrasında ise olay erkeğin kas yapısı ve eforu ve performensıyla alakalıdır..bir yerden sonra ipler tamamen erkeğin elıne gecer ve sureyı erkek belırler..tabi ilişkıye nekadar aralıklarla girildiğide önemlıdır bu sure için amabunun ideal suresi 2 saat diyebilirim..
10 Yorumla
bence en ideali arkadaşlar kadının erkeğin içine girip orada kalmasını istediği ana kadar erkeğin kadını hazırlaması o ana kadar ön sevişmeyi sürdürmesi gerekir kadın hazır olduğunda zaten içine girmeni isteyecektir. içine girdikten sonrada nekadar boşalmadan kalabiliyorsan yada iki tarafında birlikte boşalma süresiyle bitmelidir. bunun dakikası saati olmaz
00 Yorumla
bu saatle olacak iş değil tabii çiftin birbirlerine yaklaşımıyla alakalı bir durum ve ilişkinin üzerinden zaman geçmişmi ya da yakın bir birliktelik mi bunlara göre değişir ama senin dediğin gibi gerçek hayat ile p*rnolar aynı değil bu bir gerçek insan doğasına aykırı bir durum orada yapılanlar ve izleyenler gerçek hayatta hayal kırıklığı yaşıyorlar neyse haydar dümene döndüm iyice:))
00 Yorumla
ortalama yarım saat sürüyor. bazen 10 dk bazen 1 saat :)
bazen 1 saatin arkasından yeni bir saate giriş yaptığımız da oluyor :)00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bunun bir standardı yok. bunu yaşayacak kişilerin o andaki yorgunluk dinçlik gibi fiziksel durumları psikolojileri, cinsel açlıkları vs. önemlidir.
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaklaşık 4-5 saat sürüyor , ha 6 saati bulmuşluğumuzda var ...molalarda sigara bira içmek için
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilemezsin :))
bence yerince cok zun sure olmali on sevisme onda bi daha hos oluyor daha zevkli oluyor
03 Yorumlabence ön sevişmenin zamanı olmaz onu ikili o an ayarlar ve doğru zamanda birleşme yaşanır kanımca
01 Yorumla- +1 yıl
yahu arkadaşlar zamanı olmaz demeyin anladık bir 1 saat sürer kimi 45 dakika kimi 30 dakika tuvalette sevişiyorsan 15 dakika ama bunun bir ortalaması vardır yahu ben bunu sormuştum herhelde şöyle yapıyoruzda hımmmmm 45 dakika doldu dolacak boşaldın boşaldın yoksa ben bitiririm anlamam heee demez kimse ... ortalama zaman önemli olan
en güzeli akşam 22 den sabah ezanına kadar olanıdır denemenizi isterim:):)
00 Yorumlaİşi oluruna bırakmalı çok kısa ve çok uzun olmamalı
01 Yorumlabol ön sevişme,masaj,baby oil,frenchkiss ile uzun sürmali ve 2-3 kere için 3 saat olmalı...
00 YorumlaBunun bir zamanı yok duruma ve doluluğa göre değişir.
00 Yorumlabunun süresi olmaz,daha doğrusu ideal bir süre yoktur bence.Duruma göre değişir..
00 Yorumla
+1 yılSana Kalmış Birşey Ne Kadar İstersen O kadar Uzatırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. benimki bugün tam 3 saat sürdü valla.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılbir birbuçuk saat ideal
01 Yorumla
+1 yılben en az 2 saat diyorum denedim oldu
01 Yorumla
+1 yılRuh halime baglıı :))
00 Yorumla2 2 buçuk saat
01 Yorumla86.400 saniye sürmeli
16 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem