Cinsel Yaşam Ön sevişme ne kadar uzun tutulmalı? lupsiesen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ön sevişme ne kadar uzun tutulmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. bence 45 dakika 0 0 Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kendinizi yeterince gevşediğinize, libidonuzun yeteri kadar yükseldiğine, ıslaklığınızın vıcık vıcık olduğu hadi artık gir içime, sok, parçala oramı dediğiniz ana kadar hanfendi... 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kadın islanana kadar mesela ben ön sevişme yaparken penis ile sürtünme de yapıyorum islakligi hissedince giriyorum 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 5-10 dakika arası orgazma ulaştırması için yeterli bir süre ama yine de performansı yüksek tutmak gerekir 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl yapabildiğiniz kadar uzun tutmalısınız sonra uzun öpüşme ve oral da içermeli 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Yarım saat diyorlar uzamanlar falan ama kim o kadar uzatır ki 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Olabildiğince uzun olmalı ki kadının boşalması da kolay olsun 0 0 Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Kadın daha iyi bilir onu. İyice ıslanana kadar yapılmalı yoksa zor olur 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlişkiye bağlı knk örneğin sen çok hoşlanıyorsundur uzun tutulmasını düşünürsün. Önemli olan karşındakinin bunu anlayabilmesi aslında 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bunun dakikası kadın kıvamına gelince saplamazsan anlamı yok 0 0 Yorumla
zibidygonzales Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl sevmiyorsan 5 dakika bile uzun gelir aşıksan saatler yetmez 0 0 Yorumla
BUZZZÖNCÜSÜ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kıvama gelene kadar içgüdüsel birsey yeter deyip hadi dalarim diyen3 kadar 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadın boş oluncaya kadar 0 0 Yorumla
Bulutlutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kadın ıslanana kadar zaten o gir der 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 30 dk ıla 2 saat arası 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Kadın iyice ıslanıp hazır olana kadar 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ön sevişmede oralda uzun olmalı 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Ne kadar uzunsa o kadar iyi 0 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bâyâ uzun olmalı 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
bence 45 dakika
Kendinizi yeterince gevşediğinize, libidonuzun yeteri kadar yükseldiğine, ıslaklığınızın vıcık vıcık olduğu hadi artık gir içime, sok, parçala oramı dediğiniz ana kadar hanfendi...
Kadın islanana kadar mesela ben ön sevişme yaparken penis ile sürtünme de yapıyorum islakligi hissedince giriyorum
5-10 dakika arası orgazma ulaştırması için yeterli bir süre ama yine de performansı yüksek tutmak gerekir
yapabildiğiniz kadar uzun tutmalısınız sonra uzun öpüşme ve oral da içermeli
Yarım saat diyorlar uzamanlar falan ama kim o kadar uzatır ki
Olabildiğince uzun olmalı ki kadının boşalması da kolay olsun
Kadın daha iyi bilir onu. İyice ıslanana kadar yapılmalı yoksa zor olur
İlişkiye bağlı knk örneğin sen çok hoşlanıyorsundur uzun tutulmasını düşünürsün. Önemli olan karşındakinin bunu anlayabilmesi aslında
Bunun dakikası kadın kıvamına gelince saplamazsan anlamı yok
sevmiyorsan 5 dakika bile uzun gelir aşıksan saatler yetmez
Kıvama gelene kadar içgüdüsel birsey yeter deyip hadi dalarim diyen3 kadar
Kadın boş oluncaya kadar
Kadın ıslanana kadar zaten o gir der
30 dk ıla 2 saat arası
Kadın iyice ıslanıp hazır olana kadar
Ön sevişmede oralda uzun olmalı
Ne kadar uzunsa o kadar iyi
Saatlerce ya öyle oldu bitti olmaz.
120 dk falan işte ortalama
En az kadin islanana kadar