Güncellemeler
5 ay
arkadaslar orasi tam islanmiyor o sekilde girmeye calisiyor uyarsam da tukurukle islatmaya calisip yeniden deniyor kondom da kullaniyoruz onun etkisi de olabilir mi
gece iliskiye girdigimde sabah orasi cok aciyor ve sabah biraz zorlaniyorum o yuzden iliskiye girmiyoruz 2. iliskim bu konulara hakim degilim normal mi sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Şişkinlik olabilir... Kızarabilir... Sert geçtiyse ilişki bazen minik yaralanma da olabilir... Bunlar ilişkiyi dikkatsizce yaşamanın sonuçları maalesef, geçer bir kaç güne🙏
Islanma sorunun varsa agri filan yapmasi normal omce doktora gitmelisin bir rahatsızlığın olabilir bu süreçte ise muhakkak kayganlastirici kullanmalısın
islanmada bir sıkıntim oldugunu dusunmuyorum on sevisme yok gibi bir sey 2 dk ya kim islanir ki?
ilkte yavascana yapsana madem hayatim ne bu sertlik
hizini o ayarliyor aslinda zevk aliyorum ve cok hizliysa dahi anlamiyorjm ama sonradan aci cekiyorum
kuru mu oluyorsun kanka
kuru olmuyorum ama icime girecek kadsr da islanmiyorum bu kadar acele etme desem de anlamiyor tukurukle vs orayi islatiyo
kiz deli mi bu hayvan herif oyle olmaz ki normal acimasi. Tahris bile olursun yara bere icinde kalabilirsin once hazir hale gelmen lazim kivama gelip guzelcene islandiktan sonra yaparsin yoksa boyle olmasi normal ki dinlemiyorsa verme pislik ya
ustelik sevgilim syan ne tepki verecegimi hic bilmiyorum hazir olsam dahi cinsel acidan beni tatmin etmeyecek gibi hissediyorum
nasil yani neden
cinsellikte daha cok kendini duusnuyor gibi hissediyorum benim istedigim veya kafamda hayalini ettigim seks bohle bir sey degil benim zevklerimi de onemsemeli ama o her seyden once kendisi bosalmak istiyor gerisi onemsiz
bencil bir pislik o cunku vermeyecekse bu kadar basit yani akli basina gelsin anca oyle seni dusunmeyen biriyle seks mi yapilirmis gitsin baskasini yapsin
Normal tabi ilk kezde girmeyen bile oluyo sen onu başarabildiysen başarılı
ilkte girmisti ama onda da cok zorlandim
Normal tabi yeni mi evlendn
bekarim
Anladm ilk kez yeni oldu acılır zamanla geçer merak etme
Normal rahat ol. Tam ıslanmadan ilişkiye girme veya kayganlaştırıcı kullan
Alışma süreci olur illa
Verdik e alışır gecer
zorlayınca davul gibi şişer bazıları..
Orgazm olmuyorsan da etkiler
Sürtünme uyarısı olmadığı için demek ki
sanirim
oluyor demek
ewlimsnz
hayir sevgilim
kaç senedir cinsellik warr
daha bu yil oldu ilk defa 20 yasindayim zaten o da 22
umarım tek onunla dewam eder
devam eder de cinsellikte bence kotu kendjni duzeltmesi lazim bekarim baskasiyla zor iliskiye girmem ama onu seviyorum ve uzuyor ne yazikki duzelmezse bilemiyorum bir sonraki iliskim kocam olur
ona yine dewamlılık için şans werr
anal seks denedniz mi
merhaba cann
Sert yapıyorsa ondan
Zorluyor mu
Sert olmuştur
sertt yapıyorsa normal
Tahriş olmuş ve mikrop kapmış
On sevisme olmuyor sanırım
Nedenki yeteri kadar ıslanma olmuyor mu
benc3 olmuyor ona dedim ama beni tukuruulle vs islatmaya calisiyor
Öyle olmazkiiii seni yükseltemesi gerekir öm sevişme oral filan uzun olmadı tükürük yerine su bazlı kayganlaştırıcı kullanması lazım sürtünmeden kaynaklı bence
tecrubesiz de degil ben bile anliyorum hazir olmdigini soyluyorum bi 5 dk daha sevisiyor daha hocbir sey anlamadan tekrar girmeye calisiyor
İşi bilmiyor bence bu şekşlde olmazkiii ondan bu haldesin olan sana oluyor
yavas yapin
Normall rahat ol
islanmami beklemiyor tam olarak
Hayvan evladı o zaman
napicam sevgilim ustelik nasjl konusucam bir sey dersem sen yeni iliskiye girdin ne biliyon der mi (bakireydim)
Ne kadar süredir birliktesiniz buradan yazamıyorum ban yerim diye
1 yildir beraberiz kasimda ve aralikta girdim iliskiye
Ön sevismeyi uzun tutamıyo o zaman
evet max 5 dk sevisiyor acelen ne diyorum dinlemiyo bir 2 dk daha opusuyo sonra yins ayni
İradesiz o zaman hiç çekilmez ya ben en en az 15 dk ideal buluyorum
Degikdirirr3
Tahriş mi oldu
Zorluyor musunnnn
Ne sıklıkta deniyorsuniz
neyi
Mekanizmayı
Selam naber
Kuru musun