erkek arkadaşımla analdan birlikte olduk ilişki sırasında acımadı eve geldiğimde o bölgede ele gelen şişlikler vardı dokununca çok acıyor nedir bunlar nasıl geçer bir daha yapmayacağkm zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYırtık oluşmuş olabilir. Anal, bir kız için oldukça tehlikeli birşeydir. Hemoroid olursunuz ve sonrada ameliyat olmak zorunda kalabilirsiniz. Daima normal cinsel yoldan birlikte olmayı tercih edin. Sonuçta farketmiyor anal olması veya vaginal olması..
09 Yorumla
Soran+1 yıl1 keredende olur mu o dedikleriniz? 😣
- +1 yıl
İlkinde olur zaten. İlk açılımda yani..
Soran+1 yılHastalık olur mu hemen?
- +1 yıl
Zaman gösterir bunu. Şu an belli olmaz. İçinize boşaldıysa o da büyük sorun bağırsaklarınız için.
Soran+1 yılHayır boşalmadı
- +1 yıl
Dışarımı boşaldı? Erkekler asla o durumdayken asla dışarı boşalmazda. Zaman geçmesi lazım ne olacağını görmeniz için. Hemen ilk günden belirti olamaz zaten..
Soran+1 yılDışarı boşaldı.
- +1 yıl
Olmuş bitmiş artık, yapacak bir şey yok. Zaman geçmesi lazım bir sorun çıkacak mı , çıkmayacak mı bunu görmeniz için..
- +1 yıl
Zorlamış çocuk çok. Çok bağırdığını zannediyorum..
En İyi Cevaplar
+1 yılyeterince kayganlaştırıcı kullandınız mı acaba? Eğer kullandıysanız belki de alerjin olan bir kayganlaştırıcı kullandın ve anüs florasını bozdun. Geceğini düşünüyorum ama dışkılamada ve oturmada sıkıntılar yaşama şansın var.
08 Yorumla
Soran+1 yılO şişlikler geçse sorun yok delik acımıyor ya da dışkda da acı olmuyo sorun uok
Soran+1 yılo şişlikler acıyo işte
Soran+1 yılkayganlaştırıcı kullanmadık ıslattı o
- +1 yıl
sizin tercihiniz tabii ama mümkün olduğunca vajinal ilişkiyi tercih etmeniz her iki kişinin de sağlığı açısından çok daha iyi olacaktır.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Islattı mı? Neyle ıslattı acaba? Anal ilişkide EN önemli şey iyi bir kayganlaştırıcıdır. Anüsün kendi ıslatma şansı yok, çünkü orada bunu sağlayacak bezler yok. Rektumda yırtılmalar bile olabilir sırf kayganlaştırıcı seçimi olmadığı için. Dikkat
Soran+1 yılKendi tükürüğüyle sanırım
- +1 yıl
bir daha asla tükürüğünüzü kayganlaştırıcı olarak kullanmayın, lütfen. Şu an acımıyor olabilir ama birkaç gün sonra başka bir yan etkisi ortaya çıkarsa o zaman yapıp yapacağınıza bin pişman olursunuz.
Eğer anal ilişkide ısrarcıysanız öncelikle kesinlikle nasıl yapılacağıyla ilgili yazılar okumalısnız.
1- Hijyen
2- kayganlaştırıcı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş.. Hemoroid memelerin dışarı çıkmış.. Leğene sıcak su koy otur.. Hemoroid kremi kullan
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Patlıcan 🍆 sap suyu kaynat iç.. İnternet de araştır..
Dışkıda kan varsa, Makat da çatlak vardır.
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Apse oluşmuş travazol sür sabah akşam üç gün bir şey kalmaz
10 YorumlaKuru Kuru yapmışsınız yeterince ıslaklık olmadığı içindir. Birkaç gün içinde normale döner
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bunun dinde neden yasak oldugunu anlamissindir cunku saglik acisindan cok zararli
05 Yorumla
Soran+1 yılevt anladım çok üzgünüm
- +1 yıl
Yargilamiyorum secim senin bir sure buyuk tuvalette sorun yasarsin tutamayabilirsin kati seyler tuketmeye calis ishal edecek seylerden kacin
Soran+1 yılBir kere yapmayla mı
- +1 yıl
Tabiki oyle cunku anal vertikalde genislemeye sebeb olur ve oradaki kaslar yeterince sıkamaz anus kapagini ve buda diski kacirma gaz tutamama , kas dokusunda asiri gerilme ve buna bagli catlaklar , dis anuste sisme ve yara olabilir temizligine ozen goster
Soran+1 yılkorktum bidaha yapmam. o şişlikler ne zam geçer peki
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. öküz. ben de anal yapmayı çok isterdim ama asla zorlamaz ve acıtmazdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Artık yapmayacağın için zamanla geçer
11 Yorumla
Soran+1 yılO delik geniş kalırmı
+1 yılDelik etrafında Hasar alıp yırtık olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş yolda mı buldunuz g*tünüzü?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılsıcak suya otur
10 Yorumla Yani, zamanla geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvazelin rahatlatır
115 Yorumla
Soran+1 yılO şişlikler kendiliğinden geçemi
Cevap sahibi+1 yılaşırı tahriş olmuştur bekle muhtemelen geçer
Soran+1 yılteşekkürler
Cevap sahibi+1 yıliçeridemi şişlikler
Soran+1 yılhayır dışında
Cevap sahibi+1 yılbir kaç şey soracam utanmazsan
Soran+1 yılTabi
Cevap sahibi+1 yıllavman yaptın mı
Soran+1 yılAnlamadım
Cevap sahibi+1 yıllavman içeriyi temizleme demek
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılkayganlaştırıcı ne kullandınız
Soran+1 yılKullanmadık kendsi ıslattı tükürdü falan
Cevap sahibi+1 yılne kadar süre geçti
Soran+1 yıl3 gün
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zeytinyağ sür geçer
00 YorumlaZamanla gecer
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasur galiba
00 Yorumla
+1 yılzamanla geçer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılbasurun olabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım