Eşimle anal ilişkiye girdik ve Şu an çok kanamam var bu durumda Napıcam korkuyorum ilk kez oldu
Cevabın nedir?
+1 yılKadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.53 Yorumla- +1 yıl
BİRDE YAPAN ÖKÜZ BİLMEZSE YAPMASINI... KADIN ACI ÇEKER... BİLSEYDİ YAPMASINI BU ACIYI ÇEKMEZDİ BAYAN...
ÖKÜZ İŞTE HEYECANINA YENİK DÜŞMÜŞ VE ACELE ETMİŞTİR... - +1 yıl
@sahinhatay Ya bir git bak yaşlısın bir şey bilmiyosun hep aynı kafadasınız mk. gençler sizin gibi değil iyi ki anladılar sonunda
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanaman nerde, anüsündeyse geciktirmeden bir doktora git, yırtlma olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılAnal delikte Şu an durdu sanırım ama tuvalete oturmaya korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılİlk tecrübndi galiba, keşke yapmasaydn, biraz daha çekersin skntısını
+1 yılAh şu anal ilişki ve sonrasında yaşananlar yok mu? Neden bunu reva görüyorsunuz ki kendinize? Zaten evlisiniz neden bu yasak ilişkiye yöneliyorsunuz ki? Madem merak ettiniz, değişiklk olsun dwdibiz bari tekniğini iyi araştıraydınız daha acısız ve rahat olur, beklediğinizin üzerinde zevk alırdınız. Ama olan olmuş bir daha da denemeyeceğinize eminim. Evet acele etmiş tahrip olmuş zedelenmiş yırtıklar oluşmuş makatınızda. Temiz tutun ve mümkün mertebe sulu gıdalar tüketip kabız olmamaya dikkât edin. Sab8rlı olun. Yaranız geçecek ve eski haline dönecektir merak etmeyin. Her hangi bir ilaç kullanmanıza gerek yok. Sadece hijyen ve temiz iç çamaşırı yeterli. Geçmiş olsun ve ne olursunuz bir daha denemeyin...
10 Yorumla
Normal basit bir zedelenme/yırtık da olabilir, anal fissür veya hemoroide bağlı kanama da olabilir. Kanama tamamen durana kadar bir süre oranın temizliğine olduğundan daha fazla özen gösterin, enfeksiyon kapmayın. Ağrı, yanma, kanama ara ara devam ederse bir kaç gün daha, genel cerrahi uzmanına görünün.
27 Yorumla
Soran+1 yılŞu an durdu kanama acı var girişte. fakat aşırı gaz ve başkrsaklar garul garul karnım ağrıyo
Soran+1 yılSürekli sıvı tüketiyorum kabuz olmıyım diye belki ondan ne Zaman geçer tuvaletimi yapamıycam endişesi var
- +1 yıl
Abartıyorsun biraz bence. Şayet derin bir yırtık yoksa bir kaç güne geçer. Panik yapma. Bu aşamada kabız olmaman önemli. Sıvı alımı derken cola, çay, kahve kabızlığı tetikler bilgin olsun. Çok ağrın varsa gidip nöbetçi eczaneden Proctolog türü hemoroid kremi alabilirsin. Etken maddeleri arasında anestetik maddeler de bulunuyor onların. Yani ağrıyı kesiyor, dindiriyor kısmen.
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilgiler için ilk kez olduğundan abartı gelebilir hala canım acıyo ve tuvallette gidemiyorum
Soran+1 yılOf bilmiyorum neyseki kanama durdu ama acı var büyük tuvaletimi yapamazsam diye geriliyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
43Cevap
eğer kanaman fazlaysa durdurmak için o bölgeye gazlı bezle tampon uygula çok fazla ise acile başvur ve doktora makat kanamam var de. veya durumu anlat. büyük bir olasılıkla çatlak ya da yırtılma var
04 Yorumla
Soran+1 yılKanama durdu ama büyük tuvalet yapıcam diye korkuyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun
+1 yılUlan görüşleri ve yorumları okuyunca yarıldım gülmekten. 😂😂😂
Ne manyak insanlarsınız yaa.
yapmayın böyle şeyler. 😂😂😂30 Yorumla
+1 yılbirdahakine gres yağı kullanın.
ulan hayret bişey arkadaş.
yarın ileri yaşlarda altına s. çarsan görürsün analı00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanirim yirtilmaya ya da damar catlakligina bagli bir durum. Temiz tutmaya ozen gosterin. Agri cok olur kanamada devam ederse bir hekime gidin
Cekinmeden cnku ciddi sonuclar dogurabilir02 Yorumla
Soran+1 yılTuvalet yapabilirmiyim 2 gündür hiç yok Napıcam gelirse bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYapabilrsn cok zorlama kndni
Büyük ihtimalle çatlama ya da yırtıllma olmuştur.. bol su ve sabunla yıkayın mikrop kapması büyük ihtimali olan bölge, sonra pamukla tampon uygulayın kanama kesilmezse acile gidin
02 Yorumla
Soran+1 yılKanama yok Şu an ama tuvallette yok zaten acı bar tuvalete oturunca eğer büyük gelirse Napıcam bilmiyorum
Çatlak veya yırtık olmustur. Basur varsa o da patlamıştır.
031 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam peki
Soran+1 yılTuvalette epey kanadı Şu an yok gibi ama ıkınınca gelicek gibi Napıcam bilmiyorum
Soran+1 yılEmin değilim durduğundan tuvalete gidip ıkınınca geldi tekrar gittim bir şey yoktu Napıcam
Soran+1 yılGidemem ne diyecem açıklayamam
Soran+1 yılŞu an gelmiyo silince
Soran+1 yılDurmuşmudur
Soran+1 yılBende aksine oturuyodum içime akarsa kan diye Napıcam bilmiyorum
Soran+1 yılKabız olurmuyum durumu sence kanama
Soran+1 yılNe olmuştur bildiklerini paylaş lütfen
Soran+1 yılYarın Nasıl belli olur ki
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılAsla yapmam ishal yapıcı ilaç filan içmelimiyim
Soran+1 yılTuvalet sorunu yaşarmıyım ne Zaman düzelir
Soran+1 yılAnladım tekrar teşekkür ederim
Soran+1 yılKanama durdu ama acı var tuvalet yok gaz var
Soran+1 yılNe zaman geçer ki
Korkulacak bir şey yok bu kanama yırtılma sadece. kokrkulacak şey diğer tarafta
01 Yorumla
Soran+1 yılFazla kanadı Şu an yok ama tuvaletimde gelmyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılGulmekten öldüm arkadas kocası düşünmüyor yatip uyuyor bizim uyeler de teselli ediyor vay dünya vayyy
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş fantezi olsun diye sormuş
Cevap sahibi+1 yıl@Kaçın_Kurası bende oyle düşünüyorum
Daha önce yapmanıza rağmen hiç kan gelmedi, ilk defamı oluyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç yapmadım ilk kez yaptık kanama oldu ardından
Makatta yırtık oluşmuş birkaç gün ağrı ve kanama olur
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kanadı Napıcam
Soran+1 yılAsla yapmam çok korkuyorum epey kanadı
Soran+1 yılEvet kuruydu ve genişletmeden yaptı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇatlak oluşmuş olabilir. Bir daha denemeyin. Anal zararlı zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yavaş yapmalısınız ve hepsini sokmamalaı makatının içerisinde yırtılmalara sebep olursa tahtalı köye gidersin
00 Yorumla
+1 yılFissül olmustur sende, fena dayanmiz adam, yaa ne gerek var vaguna varken orda burda..
00 YorumlaPardon da eşin nasıl o hale getirdi senii çok merak ettim kuru kuru mu yaptıı?
016 Yorumla
Soran+1 yılEvet kuru yaptı ilk kez yapalım Dedi tehlikeli bir durum var mı anlayamıyorum
Soran+1 yıl7 ay
Soran+1 yılEvet bugün girdik azaldı gibi anlayamıyorum çok tedirginim
Soran+1 yılİlk küçük tuvalet yaptığımda çok fazla geldi şimdi az galiba silinde geliyo ya of
Soran+1 yılYa kanamam durmaz tuvalet yapamazsam diye tedirginim of of
Soran+1 yılUmarım dediğin gibi olur Şu an çok kötüyüm
Soran+1 yılUyudu geçer diyip salladı ya deliricem az var gibi ama tuvalet yapamıycaz gibi his var
Cokmu zorladi kilcal damarlardan kaynakli gecer ama ne gerek var zorluyosun bukadar zevkmi bu simdi
08 Yorumla
Soran+1 yılEbet zorladı geçer mi? Tuvalet yapabilirmiyim
Soran+1 yılGöz kör ola sıca zobardı
Soran+1 yılİzmir 26
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPopondamı kanama var bence bir doktora görün naaptı biç hazırlamadan mı soktu oraya
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç hazırlamadan direk zorladı zaten o can havliyle ittim Şu an kanama yok ağrı var analda korkuyorum tuvaletimi yapamıycam
Cevap sahibi+1 yılYa vajinamı orası lap diye dalıyo
Soran+1 yılDelirdi
Cevap sahibi+1 yılNe diye delirdi anal yapamadı diyemi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl sokturdun arkandan karnını ağrıtti kapattı yırttı poponu basur olacaksın ilerde kakani titamayacaksin sanki bide üstüne zevk alıyorsun
00 Yorumla
+1 yıldoktora gt bağırsağını yırtmış
01 Yorumla- +1 yıl
bağırsak ne alaka
kanama ağrı olur çünkü analın genişliyor
00 YorumlaKanatmak zorundamiydi?
10 Yorumla
+1 yılkızlık zarın patlamış olabilir sdjhsgdjhs
20 Yorumla
+1 yılİlk defa senden duydum
06 Yorumla
Soran+1 yılBenimde başıma ilk kez geldi aşırı kanadı başka yalan bulamayıp böyle bir soru sormazdım
- +1 yıl
İlişkiden önce vazelin sürmediniz mi
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kuru kuru sokarsa zor girer. Bu yüzdende anüsünü tahriş etmiş. Bir daha arkadan verme sende..
Soran+1 yılAsla yapmam
- +1 yıl
Orasını sen bilirsin artık. Normal yol varken neden arkadan yaptırıyorsunuz anlamış değilim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah'a inancın var mı senin?
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki var tövbe tövbe koca bu zorlayınca katlanıyorsun onun düşünmesi gerekirdi o kadar ittim yapma dedim
Cevap sahibi+1 yılMadem var da neden yokmuş gibi davranıp bu halti yedin? Kocanin istekleri için Allah'in yasağını daha da ötesi lanetini çiğnediginin farkında mısın? "Ben masumum, sadece kocamin isteğini yerine getirdim, domal dedi domaldim, suçlu o" demek, seni düze çıkaracak mı? Dünyevi hukukta bile; ast, üstün hukuka aykırı emirlerini yerine getirmeme hakkına sahipken, şer'î hukukta Allah'ın emirlerine aykırı düşen kocanın isteklerine kadının evet deme mecburiyetinin olduğunu sanmak... Ne kadar da cahilce... Hayırlı olsun, cehenneme çift kişilik bilet kazandınız. İyi seyirler dileriz...
+1 yılcamiye git hoca efendi pamuk tıksın :D
00 YorumlaFazla zorlamaktan dolayı olmuştur
00 YorumlaBişey sorabilir miyim size?
02 Yorumla
Soran+1 yıl? Buyrun
+1 yılKiyamam sana :( simdi nasil oldun balim?
00 Yorumla
+1 yılAk dururken boka gırerse boyle olur
00 Yorumla
+1 yılkanama iyi degildir doktora git
00 Yorumlanaptı cok mu zorladı.. yani geçer herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılYok asla yapmam. Şimdi Napıcam bilmyşlrım
+1 yılanal çatlak kremlerinden kullan.
00 YorumlaGotü başı dağıttı heralde
00 Yorumla
+1 yılBekle biraz gecer
00 YorumlaAnal da kanama nasıl oluyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGecmis olsun tekrarlamayin bunu birdaha
00 YorumlaCokmu zorladı
122 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez oldu evet biraz zorladı
Soran+1 yılEminmisiniz dururmu çok büyük kabızlık sorunu yaşarmıyım
Soran+1 yılZaten normalde çok dardı zorladı
Soran+1 yılŞu an yine dar ve tuvalete oturunca inanılmaz acı var ilk seferki kan yok ama çok az var silerken
Soran+1 yılBir daha denemem bile
Soran+1 yılBiraz var tam oturunca
Soran+1 yılHemde çok
Soran+1 yılHiç hiç almadım öok kötü bir şey
Soran+1 yıl2 dakika bile sürmedi
Soran+1 yıl26 yaş
Gizli Üye(36-45)+1 yılPamuk tika hemen canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam kol gibi sokmuş yani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakat bir durum bence doktora git
00 Yorumla