Arada yapıyorum basım dönüyor Max 1 kere yapabiliyorum sonra halsiz düşüyorum ileride sorun yaratırmi sizce evlensem dayananmam en fazla bir kere yapabiliyorum sizce
Mastürbasyon ile seks farklı, seks yaparken boşalsan bile kalkık oluyor benimki 2. istiyor ama mastürbasyon yaparken 1 kafi 2. için aradan 10 15 dakika geçmesi gerekiyor
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilmiyorum ama canım acıyor yapınca ondan bu aralar çok yapmıyorum
Yok ya ondan değil bazı kişiler yüzünden mesela bugün aklımda hiç yoktu bir kadın sağ olsun durduk yere azdırdi yani ben istemiyorum zorluyorlar binevil
Ya hergun yapıyomuşun sebebi o yani artık tahriş bile olmuştur elleme yav elleme uslu dur de kardeşim uslu dur bak canımı yakıyorsun kesip atıcam seni de otur karşılıklı konuş
Yok yap tabi espirisiz dünya olmaz ama haklıyım yani kız videolarını görmemek için sosyal medyaya fazla girmiyorum buraya giriyorum bu sefer sapık kadınların başıma bela oluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mastı 1 kerede bitiririm ama sevişirken 3-4 kerede olsa sorun olmaz çünkü kondisyon kazanıyorsun vücut o tempoya alışıyor korkma ilerde geçer
Umarım
Um um vücudun da gelişiyor zamana bırak
Daha ergenim ondan belki haklısın
Aynen
Mastürbasyon ile seks farklı, seks yaparken boşalsan bile kalkık oluyor benimki 2. istiyor ama mastürbasyon yaparken 1 kafi 2. için aradan 10 15 dakika geçmesi gerekiyor
Bilmiyorum ama canım acıyor yapınca ondan bu aralar çok yapmıyorum
Sorunun cevabını bilmiyorum ama millete verdiğin yanıtlar beni kopardı kanka toplu gülmek istedim buradan fmdlkmdpkmflkşfl
Dalga geçmiyorum
Adam ara ver demiş sana onun “hatrına “ iki günde bir değil haftada bir yap bari doğru söylüyor o yani
Haklısınız bende suç ama ne yapayım elimde değil
Boş vaktiniz çok belki de sosyalleşin
Yok ya ondan değil bazı kişiler yüzünden mesela bugün aklımda hiç yoktu bir kadın sağ olsun durduk yere azdırdi yani ben istemiyorum zorluyorlar binevil
Ya hergun yapıyomuşun sebebi o yani artık tahriş bile olmuştur elleme yav elleme uslu dur de kardeşim uslu dur bak canımı yakıyorsun kesip atıcam seni de otur karşılıklı konuş
Yav dalga geçme ergenim ondan hormonlarım çok hızlı ama yinede artık yavaş yavaş kontrol ediyorum kendimi
Ay biz de ergen olduk ne dalga geçeceğim espri de yapalım yanı o kadar
Yok yap tabi espirisiz dünya olmaz ama haklıyım yani kız videolarını görmemek için sosyal medyaya fazla girmiyorum buraya giriyorum bu sefer sapık kadınların başıma bela oluyorlar
😂😂😂😂😂 haklısın heryerden çıkıyor bırsey
Oyun oyna diyeceğim o daha fena seksi karakter dolu 😂😂😂
Öyle hani tipimi görmeden bide görseler tam kudurur œları
Haklısın ne yapacam hep uyuyayım mı acaba
Hayir dayanılmaz haldeyken yap sadece çok kötü olana kadar başka şeyler ile oyalan spor yap
Zaten dayanıyorum hep neyse
Uzvun mu acıyo nefessizlik şekerin düsmüs gibi baygın mı oluyorsun
Evet canım acıyor bayılacak gibi oluyorum
Nofap yap knk çok iyi gelir
O nedir
Bunlardan uzak durmak
Kimden
Masttan diyorum knk
Yapmıyorum ki knk günde bir kere yapıyorum oda onuda yapsam halsiz düşüyorum
Onu da yapmıcaksın. Ayda 1 falan yap
Knk saçmalama canım istiyor ama senin hatrin için iki günde bir yaparım oda anca dayanırım
Nofapi araştır knk böyle olmaz
Vitamin mineral ve kan değerlerine baktır.
Yok daha neler
Nasıl ne daha neler
Normal
Neresi normal ya herkes 10 tane günde yapıyor ben zor bir tane
Ee öyleyse normal değil
E ben ne diyom şimdilik sorun yok ileride sorun olmasında
Iyi tamam be ne iki de bir tersliyorsun
ben günde 6-7 10 gidiyor sen nasıl erkeksin
Dayanamıyorum canım acıyor
olur herkeste