Mastürbasyon sonrasında kasılmaları açmak içine ne yapmalıyız?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aslında zamanın var ise günde 15 20 dk topa yaparsan yaşamazsın bu tarz şeyler hem de sağlıklı ve esnek bir vücuda sahip olursun
Bu kasılmalar bende geçmedi, açmak için ne yapmalıyım?
Kas gevşetici var mı evde?
Ya da gir bi sıcak duş al
Doktorsuz ilaç kullanmak istemedim. Sıcak duşlar aldım, sıcak su torbası kullandım fakat bir türlü geçmedi. Regl oldum belki o zaman da geçer dedim geçmedi, reglim bitince ilk işim doktora gitmek olacak :(:(
Kas gevşetici sorun olmaz var ise içebilirsin. Papatya çayı var mı evde? Ya da alkol
Papatya cayını cok duydum, yok ama alacagım yesıl cay var. Bol su içiyorum ama cok idrara cıkamıyorum
Yeşil çay ödem atıyor ama dikkat et iki bardaktan fazla içme
Şu cevap veren mavi kimlikli pembe arkadaşlara sorar mısın haftada kaç gün vajinalarına mastürbasyon yapıyorlarmış? 😂
Bebe yağı tercih et. Hem zevk verir hem kasılmalarını alır. Hatta mümkünse duşta sıcak su altında yap..
Yani bendede boşalırken oluyo sonrasında kasılma olmuyo
mastürbasyon sonrası 1-2 saat idrar yapma zorlasır, bende de oluyordu ama banyo yaptıktan sonra geçerdi yapmasam bile.. ama gecmedı
Kaç dk sürüyor kasılman
1-2 saat sonra normalde geçiyordu. Ama bir hafta oldu olacak ve kilitlenmıs gibi hissediyorum idrara cıkamıyorum
O kadar sürmemesi lazım bir terslik var
Evet maalesef, doktorluk iş oldu artık.
Yani ben doktorum aslında ama kadın doğuma spesifik oldu. Kasılmalar rahimde vajinada sanırım
doktorsun🤔. Evet kasılmalar vajina da olmus olabilir. Ödem vs oldugunu dusunmuyorum cunku agrı yanma vs yok tamamen kasılma kilitlenme var, masajla egzersizle gecer umarım
Vajina da kaslardan oluşan bir yapı büyük ihtimalle bu kaslardan kaynaklı. Şiddetli kasılma buna sebep olmuş olabilir
evde geçebilecek bir şey mi? Doktora gitsem fakat mastürbasyon yapmadıgımı soylesem, anlayıp ilaç verir mi
O bölgenin kasılmasını açıklayamazsın. Gece oldu dersin rüya ile oldu gibisinden anca öyle
Bölgenin kasılmasını açıklayamazsın derken tam olarak anlamadım
Vajinal kasılma neden durduk yere olsun.
Doğru haklısın, rüyada oldu falan demek daha mantıklı
Anca öyle. Bana bir hasta gelmişti tüm vücudumda kasılıyor vanamın içinde de var demişti ama hiç düşünmemiştim bak bunu 😂 ben direkt kas hastalığımı acaba demiştim. Azaldı mı peki senin kasılma
😅😅😅 sen doktorusun peki sen? Aslında kasılmadan kastım vücudumda bir tepki olmuyor sadece idrar yollarımın tıkandıgını hıssedıyorum, idrarım oldugu halde yapamıyorum. Ve ailem enfeksiyon falan oldugunu soyluyor. Doktora gitsem ultrason ile bakabilir anca, bu yasıma kadar hastaneye hıc gıtmedım (ufak tefek seyler dısında) o yuzden tedırgın olduk biraz 😬
yanlıs yazmısım kusura bakma sen ne doktorusun peki
İdrar yollarınla alakalı olabilir gerçekten. Yanma var mı?
Hayır yanma agrı vs hıc yok
Tam şikayetin nedir şimdi
Nasıl masttan sonra idrar yapmada zorlanıyorsun o oluyor
Şöyle söyleyeyim mastürbasyon yaptıktan sonra idrar yapamama, tıkanıklık hissi oluyor o bende geçmedi işte
Cok onceden yaptıgımda kaslarım açılır gevşerdi ama bu sefer açılmadı
İdrar yapamıyor musun? Yoksa sadece yapamıyor gibi mi hissediyorsun. Ben nöroloji doktoruyum sanırım gizli kalmayı tercih edeceksin. Buradan devam edeceksek gizleneyim :)
İdrarı az yapabiliyorum. Kendimi hazılıyorum psikolojik olarak da, buradan devam ederiz sen gizlenebilirsin istersen
Vajinal kaslarla alakalı gibi. Zamanla azalacağını düşünüyorum. Ama maşallah iyi kasılıyor sanırım
Çok fazla yapma taraftarı olmadıgım ıcın uzun zamandır yapmamıstım o ab bosluguma gelmıs olmalı, dedıgın gibi vajina kasılması olabilir evde bitkisel caylar su ne varsa denedim ama cok bir fayda alamadım, regl olursam gecer dedim gecmedi bittikten sonra ilk işim doktora gitmek. Böbreklere kadar gitme şansı var mı
İşeyemez ve orada rezidü idrar kalır ise enfeksiyona sebep olur
internette cok okudum. Bir şey takılıp alınması gerekilen bir şey ise göz korkutucu gercekten ben ilaçlar spazm geçirici haplar ile hallolur diye dusunuyordum
Ben de ilaçla çözülür diye düşünüyorum
babamın üroloji bir tanıdıgı vardı o kegel egzersizi yapması gerektiğini soyledı. Benımkısı kas spazmı olabilir, gevşemesini bekleyecegım
Geçmiş olsun diyeyim o zaman
Teşekkür ederim, görüşler içinde.
Rica ederim
Boşalırken kendini sıkıp kasma rahat bırak
uzun zaman yapmadıgım ıcın kendımı asırı kamıs olabilirim hala gecmedı hap falan mı kullanmam gerekiyor
Hayır.. dinlen geçer.. rahat ol sadece
kafamı cok kurcalıyor, geçer diye regi olmayı bekledim oldum ama geçmedi. Doktorluk iş sanırım;(
Neden uzun zamandır ara verdin?
Ne zamandır böylesin?
pişmanlık duyuyorum. Zaten sürekli banyo yapmak yoruyordu bende kısıtlamısyım
Kendini kısıtlamamalısın ve istekli olduğun zaman da karşı koymamalısın..
mastürbasyon yaparken kendini çok kasma
fark etmeden kasmıs olabilirim. O kadar kastım ki açılmadı hatta g noktama baskı uyguladıgımda orgazm bile olamıyorum
İlk başta kaslarını ovaliyarak falan ac rahatla masaj yap kendine gevese
2-3 dakika yat müsade et kendine dinlen
Sanırım acele ile yaptıgım için oldu, onceden gecerdi. Fakat sındı gecmedı
Neden acele ile yaptın ki?
o an bosluguma gelmıstı
Libidon fazla yükselmiş.. Dayanamamışsın ahaha
Bir de uzun zaman yapmamıstım sanırım o yuzden oldu
Nasıl dayanıyorsun uzun süre yapmamak için, ben hayatta dayanaamıyorum.
Kendime sınır koyuyorum ve baska seylerle ugrasınca aklına gelmiyor. Kendine bos vakit bırakma işte o zaman akıl karısıyor :)))
Ben çalışan bir insanım, eve geldiğim zamanlar elbette kendime zaman ayırıyorum ama rahatlamak için de buna ihtiyaç duyuyorum :))
Kişiden kişiye degısıyor ben bu pişmanlıga girmemek için sınır koyuyorum ve bence yapmayınca daha iyi daha mutlu oluyorum
Ben pişmanlık duymuyorum, bu beni rahatlatıyor ve mutlu ediyor ya. Deşarj olmak önemli gerçekten. Kendini çok darlama bu konuda, yapmak istiyorsan yap.
Haklısın kişiden kişiye degısıyor. Zaten tamamen bırakmak istiyordum bu basıma gelınce bir daha asla yapmam
asla deme, yaparsın :)
basıma gerçekten boyle bir sey geldıgı ıcın korkudan bir daha yapamam
Ben sanmıyorum:D
Rahat bırak kendini
bu kasılmaların vücüda bir zararı var mı?
Yok olmaz
İlaçla falan mı geçer?
Sanmam belki rahatlatıcı ilaç olabilir
Sanırım bu sadece benım basıma gelen bir durumdur
Yok çok kişide var
Vücudunu Serbest bırak
sakinleşmeliyiz.
Kasılma
Vücüt zaten otomatik olarak kasıyor bir de ben kasınca kilitlenmiş gibi oluyor bunun bir çözümü var mı?