1 yıldır evliyim. Eşimle aramızda sevgi ve istek olmasına rağmen evliliğimiz boyunca tam olarak cinsel ilişkiye giremedik. Denemeler sırasında yoğun kasılma, ağrı ve korku oluyor, bu yüzden ilişki gerçekleşemiyor.
Zamanla geçer diye bekledik ama 1 yıl oldu ve durum değişmedi. Bu hem psikolojik olarak yıpratıcı hem de evliliğimizi etkiliyor. Kendi içimde büyük bir savaş veriyorum.
Bilgisi veya deneyimi olanların yorumlarını rica ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
TK soru er*ksiyon sorunu kaynaklı giriş yapamama gibi durum var mı Ozamn srt deilde yumuşak yapı olduğu için giriş yapamazsınız
Yok sorun bende
Bizdede ayni sorun vardı anlatblirim kendinize bir pay cikartrsanz yardımcı olabilirsem ne mutlu
Formül basit. Adam koltukta oturacak sen kayganlaştırıcı jel sürüp kucağa oturacaksın zorlayacaksın kendini 1 2 derken içine ala ala alışacaksın.
Jel mel hiçbiri işe yaramadı vallahi
Jel acımamasını rahat girmesini sağlar ama sen kucakta olmalısın
Amuda bile kalktım şakasız
Ben eski eşimle bu şekilde yenmiştim. Kucakta zorluyordu kendisini 3 5 derken sorun çözülmüştü
Oral seks ya da okşama felan on sevişme neler var? Yani asılabilir çok yöntem var konuşmak istersen
Hepsini yapıyoruz ama vajinal giriş olmuyor maalesef.
İşte eksik olan bjaey var o an çok istekli olup kasilman normal değil
ikinci ilişkimde olmuştu öyle bişey cidden zor ama ya
Evet zor eşim anlayışlı biri sağ olsun ama ben kendimi yetersiz bir pislik gibi hissediyorum
aslında hiç öyle hissetmene gerek yok da süreyi fazla uzatmışsınız kocan biraz çabalayacak zor bişey değil üstesinden geliniyor ama 1 ay uğraştırmıştı beni de
Bence eşinle konuş. Bu kadar naif olmasın. Sen sızacak kadar alkol al. Oda bol bol kremleyip girsin.
Dedim de o da canımı acıtmak istemiyor
O şekilde acımaz emin ol. Hissetmezsin bile.
Bak mutlaka yap. Buna benzer Deneyimim oldu. Ezbere konuşmuyorum.
Ya alkol kaldırmıyor bünyem salya sümük ağliyorum içince sadece
Biraz daha içersen sızarsın zaten. Haberin bile olmaz. Yoksa sen hayatta yapamazsın...
Kaç sene daha bekleyeceksin böyle?
Bilniyorum ki her şeyi denedim olmuyot çok üzülüyorum dünyanın en büyük en zor şeyi gibi geliyo bana
Her şeyi denediğini için sana bunu öneriyorum. Bunu da yapmazsan , operasyonla açılır ancak. Ama yine de yapamazsın sonrasında. Sadece bakirelik gider. Senin durumun fiziksellikten öte psikolojik. Yensen şimdiye kadar yenerdin.
Yarın yapın bunu bana dua edersin...
Vajinismus gibi duruyor, uzman desteği almalısın. Çözümü aşırı zor da değil
bilgim var ama ne diyebiliriz , sorun beyinde evetg ama terapi ya da egzersiz yaparak başla işe , aslında çok kolay ama bunu beyinde çözmen gerek , yardım şart ,, önerim olur ama seninde inanman gerek
Bende benzerini yasadim. Opusetek cozdum acikcasi. Opusurken cok tahrik oluyorum ben. Esimde aynisi oldu, o da opuserek tahrik oluyir
Bitane vibratör al soka soka kendindini alıştır sonra dene
Eşin beceremiyor sanırım işini bilen bir sevgili bul
Ben yaşadım benzerini zoe oldu ama çözdük
Nasıl
Kısaca ön sevişmede yapılması gereken bazı şeyler var belirli süre. Çoğunu denemişsindir ama zahmetli olsa da çözüyor. Buraya yazamam ama anlamışsındır
Kesin sağlıklı yol doktora gitmek..
Aslında onu da araştırdım seans seans ödevler veriliyormuş çubuk vb satın alıp denedim ama yapamadım. Yani durumun normal olduğunu, herkesin yaptığını biliyorum ama kastığım için ruhum çıkacal gibi acıyor ve olmuyor
Kadın doğuma gştmelisin. Konuşmak istersen
Eğer Ciddiysen Yardımcı olabilirim inankii
çok mu büyük eşinin ki senin ki çok mu dar
Kendini fazla kasıyorsun ondan
Aynısını arkadaşım yaşadı şimdi iyiler
Nasıl düzeldiler
Ağırlıklı kadın arkadaşım sürekli eşine mesajlar attı eve gelince adımı o attı düzeldi
Kas gevşetici kullandın mı
Evet:(
Ne kullandınız?
İlaç şeklinde kullandım krem değil muscoflex
İlişkinin pozisyonun şeklini değiştirin öncelikle ve ilişkinin zamanınız sizin adet olmadan bir gün önce ya da iki gün önceye ayarlayın
Adet olmuyorum kii 😂
O zaman biraz kendini uyarman gerekiyor farklı şekilde
İçine alamıyor musun? Canın mı acıyor?
Evet ama aşırı acıyor ruhum çekiliyo sanırım kastığımdan
Hiç giremedi mi?
Hiçç
Destek almalısın. Psikolojiktir vajinusmus , parmakla öyle olmuyor di mi?
Ya sorun şu ki bunun normal olduğunu, herkesin yaptığını biliyorum yani bu konuda bilinçliyim. Ona rağmen neden böyle bilmiyorum psikolojik bir durum da yaşamadım bilinçaltımda bir şey mi var anlamıyorum
Evet, bilinç altında büyüttüğün bişey. Ailen muhafazakar muhtemelen ve cinsellik hep tabu olarak anlatıldı sana
Muhafazakar değiller seküler de değiller ideal ortalama bir Türk ailesi. Hatta tam tersi bu konu hakkında annem benimle baya bir konuşmuştu:(
Yazsana bi bana, konuşalım
Sorun kımde peki
Bende
Bunu çok kolay abartıyorsun bence dm a an tıyım
Kocan boku yemiş
Daha yemedi
Yiyecek
Olabilir bunun için doktora başvurun
Peki hiç mi birleşme olmadı
Hayır
Başka birisi ile neden deneyeyim sorun bende
Belki de karşındaki eşin olduğu için fazla heycan yapıyorsun
Heyecanın yerini korku aldı
Peki yavaştan alıyor musunuz yani önsevişme ile birlikte deniyorsunuz değil mi
senden oturumu koxndan oturumu
Psikolojik bir sorun
Dr gidin :)
alkol al
Onu da denedim sonuç ağlama zırlamalı bir gece
İğrenç jakaakakak
canım 2 kadeh şarap iç aklına kötü bi şey getirme esinde biraz zorlasin ben de öyleydim tam vazgeçtim dedim benimki bastırdı oldu bitti