Cinsel Yaşam Yatakta sertlik sevmek cinsel doyumsuzluk belirtisi mi yoksa sadece zevk tercihi mi? s LastGuest Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Selam,Cinsellikte sertlik sevmenin doyumsuzlukla bir ilgisi olabilir mi? Yatakta sertlik sevmek cinsel doyumsuzluk belirtisi mi yoksa sadece zevk tercihi mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. An'ı yaşamak daha çok. Alabileceğin herşeyi alma dürtüsü. Daha azı can sıkıcı olurdu zaten 2 5 Yorumla s LastGuest 5 ay Yaşanabileceği varken yaşayamadıklarımız gibi olmamalı.. Mantıklı aslında:) Yorumla Degisik_-_ 5 ay Bir olasılık varsa en iyisi olmadıktan sonra neden olsun ki? Yorumla s LastGuest 5 ay Doğru.. Tuzu yok diye yemediğim yemek misali. Yorumla Degisik_-_ 5 ay Domates ekmek yemeyi tercih ederim Yorumla s LastGuest 5 ay Aynı şekilde Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Tercihtir sadece. 2 0 Yorumla
Mrs_elibon Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Bence ikiside ağzinın tadıni biliyorsunki hem zevk almayı biliyorsun hemde doymak için sert isteye biliyorsun ama ortasinda bir yerde 1 1 Yorumla s LastGuest 5 ay Yerinde sertlik güzel.. Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Aleyküm selam tırreeekk hiç anladığım konular degildir ama cevap vereyim genede fjfjdkZevk tercihidir tıpkı BDSM gibi 1 6 Yorumla s LastGuest 5 ay Peki 😂 Yorumla Günesinkadini 5 ay Hiç anlamam bu konulardan bilirsin Yorumla s LastGuest 5 ay Hiiç Yorumla Günesinkadini 5 ay Cinsellik ne demek onu bile bilmiyorum yani görselden yola çıktım Yorumla s LastGuest 5 ay Sen öyle diyorsan öyledir Yorumla Günesinkadini 5 ay Afferin çocummm Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Bu konularda bilgim yok ancak doyumsuzlukla ilgili olabileceğini düşünüyorum. 2 3 Yorumla s LastGuest 5 ay İçgüdüsel bişey aslında. Yorumla u Bihteeerrr 5 ay O kadarını bilemiyorum cinsele uzak biriyim. Yorumla s LastGuest 5 ay Saygı duyarım Yorumla
Zevkli_dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Sekse zevk ve renk katan şey sert liktir zaten o yüzden soft seksten daha çok hard seks tercih edilir 2 0 Yorumla
ɴâᴢᴇɴᴅᴇ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Doyumsuzlukla ilgisi yok. Bazen insan sert ister bazen soft ister bence o anki duygu durumuna bağlı olan bir şey 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı. Zevk tercihi ve sürekli olabilecek bir şey değil bu ayarı dengelemek lazım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence zevk tercihidir 2 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. kadın dusmanı gıbı gorulmeyı sevıo yatakta 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zevk meselesi bence 2 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı. Zevk meselesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
An'ı yaşamak daha çok. Alabileceğin herşeyi alma dürtüsü. Daha azı can sıkıcı olurdu zaten
Yaşanabileceği varken yaşayamadıklarımız gibi olmamalı.. Mantıklı aslında:)
Bir olasılık varsa en iyisi olmadıktan sonra neden olsun ki?
Doğru.. Tuzu yok diye yemediğim yemek misali.
Domates ekmek yemeyi tercih ederim
Aynı şekilde
Tercihtir sadece.
Bence ikiside ağzinın tadıni biliyorsunki hem zevk almayı biliyorsun hemde doymak için sert isteye biliyorsun ama ortasinda bir yerde
Yerinde sertlik güzel..
Aleyküm selam tırreeekk hiç anladığım konular degildir ama cevap vereyim genede fjfjdk
Zevk tercihidir tıpkı BDSM gibi
Peki 😂
Hiç anlamam bu konulardan bilirsin
Hiiç
Cinsellik ne demek onu bile bilmiyorum yani görselden yola çıktım
Sen öyle diyorsan öyledir
Afferin çocummm
Bu konularda bilgim yok ancak doyumsuzlukla ilgili olabileceğini düşünüyorum.
İçgüdüsel bişey aslında.
O kadarını bilemiyorum cinsele uzak biriyim.
Saygı duyarım
Sekse zevk ve renk katan şey sert liktir zaten o yüzden soft seksten daha çok hard seks tercih edilir
Doyumsuzlukla ilgisi yok. Bazen insan sert ister bazen soft ister bence o anki duygu durumuna bağlı olan bir şey
Zevk tercihi ve sürekli olabilecek bir şey değil bu ayarı dengelemek lazım
Bence zevk tercihidir
kadın dusmanı gıbı gorulmeyı sevıo yatakta
Zevk meselesi bence
niye doyumsuzluk belirtisi olsun
Zevk meselesi
İçgüdüyle alakalı
Bilmiyorum
Tercih bence