#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yerine göre evet. Her pozisyon için aynı şeyi söylemek mümkün değil tabiki. Özellikle doggy tarzı pozisyonlar da sert olmak her iki taraf için mükemmel bir haz verir.
Kadın sert seks seviyorsa her iki tarafta fazlasıyla zevk alır ama sevmiyorsa ilişki eziyete dönüşebilir. Vahşi olan erkek değil de nabza göre şerbet uygulayabilen erkek yatakta her istediğini alır :)
Teşekkür ederim ☺️
Arada bir sert olunabilir
Cevap
25Cevap
Bu durum özellikle kadının hoşuna gider. Sert olunmasını ister. Sert olan erkekte hem mutlu eder hem de mutlu olur
Hayır sert seks hep zevk vermez bazen yavaş olmak lazım
Partnere göre değişiyor ama genellikle evet
Yavaş seks pek zevk vermez sertlik her zaman ön planda olur erkek yatakta aslan olur ben çok sertim bu konuda🤷🏻♂️
İnsanlar akıllı hayvandır bu bilimsel bir şey şiddet ve Cinsellik hayvansı güdülerimizdir. Yani hard seks daha iyi
Kadınlar sert seviyor sürekli git çık vur parçala fantezi dünyaları gerçekten dar erkeklere göre nedense.
Soft başlayıp gittikçe tempoyu ve sertliği arttırmak finali hard bitirmek en zevklisi benim icin
Sert isteyene sert 😂 zevk meselesi kimi kadın sert sever kimisi sindire sindire.
İki tarafada daha çok haz verir, vahşilik doğamızda var ve sevişirken benliğimize döneriz
Yerine göre. Bazen durgun sudaki gemi gibi süzüle süzüle içine girerek bir yandan da emip yalayacaksin. Bazen de üstüne cullanip tecavüz edercesine skeceksin)
narin kızlar bazen soft sever ama geneli bağırtarak gir der parcala der
Geç bosaldigim için sert olmak zorundayım değilse daha da uzar süre
Sert sevmeyen bir kadına da işkence olur.
Uyum haz verir. Tek taraflı talepler değil.
Ön sevişme yavaş narin incitmeden
Sonrası sert vahşi şiddet argo
Sonun da
Bir bardak su sigara
Yatış
Ben sert sevişmeyi seviyorum, tutkumu daha çok yansıttığını düşünüyorum. Aynı zamanda ilkel yanımın da bi gösterisi oluyor, keyifli.
Ben sert olmaktan yanayım tabi partnerimin neyden hoşlandığı önemli genellikle kararı onlara bırakıyorum 😄
Kadının da bir can taşıdığını unutmamak lazım 🙂
Partnerimin isteklerine göre olmak haz verir.
En uçlarda yaşamaktır zevkin doruklarını
Yavaş başlayıp sert devam eden herzaman iyidir 😃
ben partnerimin isteklerine göre devam ediuorum
Kesinlikle
Kesinlikle hard
Evet.
Bazen evet
Tabiki
Her kadin bir olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?