Cinsel Yaşam Eşimi hayal etmeden duramıyorum bundan nasıl kurtulurum? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Hep filmde gördüğüm sahneler yüzünden oldu. Cinsel hayatımız farklı bir boyuta geçti bunun yüzünden... Güncellemeler5 ay Güncel Güncellemeler5 ay Günce... Eşimi hayal etmeden duramıyorum bundan nasıl kurtulurum? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kıza saçma sapan teklifler sunma bari hayattan soğutursun 0 0 Yorumla
burrcus Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Nasıl yani 2 3 Yorumla Soran 5 ay Başka erkeklerle birlikte olurken hayal ettim onu ve utandım sonra... Yorumla burrcus 5 ay İstiyorsun yani Yorumla Soran 5 ay Evet galiba Yorumla
Savas_Melegi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 5 ay Nasıl boyuta 1 1 Yorumla Soran 5 ay Eşimi başka bir erkekle hayal ettim ve sonra da utandım...
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Modern güzel kardeşim mi seninki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Ne güzel işte 1 9 Yorumla Soran 5 ay Ama çok farklı yaa Yorumla Cevap sahibi 5 ay Nesi farklı Yorumla Soran 5 ay Eşimi başka bir erkekle hayal ettim. Sonra da kendimden utandım... Yorumla Cevap sahibi 5 ay Cuckold fantazin mi var Yorumla Soran 5 ay Galiba bilmiyorum şu an kafam çok karışık... Yorumla Cevap sahibi 5 ay Eşinin mi rahatlamasını istiyorsun yoksa başka erkeklerin mi Yorumla Soran 5 ay Tabi ki eşimin. Tek istediğim onun mutlu olması... Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sen mutlu edemiyor musun Yorumla Soran 5 ay Biraz rahatsızım ben maalesef... Yorumla
Nalan35elif Takip Et Xper 6 Yaş: 36 5 ay Ne oldu 1 3 Yorumla Soran 5 ay Hep erotik film izlememizden sonra başladı bu hayal... Yorumla Nalan35elif 5 ay Ne givi Yorumla Soran 5 ay Eşim filmde ki erkekler için yorum yapınca sanki onları hayal ediyor gibi hissettim... Yorumla
Furu-Kasulye Takip Et Xper 4 Yaş: 31 5 ay esinin düsüncesi ne bu konuda 0 1 Yorumla Furu-Kasulye 5 ay tepkisini ölctün mü hic Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Uygulama oldu mu 0 0 Yorumla
Kayacem3501 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne olduki 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tehlikeli şeylere girme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kıza saçma sapan teklifler sunma bari hayattan soğutursun
Abi seninde müsaden olursa yengeyle bi deneme yapmak isterim
Nasıl yani
Başka erkeklerle birlikte olurken hayal ettim onu ve utandım sonra...
İstiyorsun yani
Evet galiba
Nasıl boyuta
Eşimi başka bir erkekle hayal ettim ve sonra da utandım...
Neyle hayal ediyorsun
Modern güzel kardeşim mi seninki
Nasil hayal ediyorsun
Ne güzel işte
Ama çok farklı yaa
Nesi farklı
Eşimi başka bir erkekle hayal ettim. Sonra da kendimden utandım...
Cuckold fantazin mi var
Galiba bilmiyorum şu an kafam çok karışık...
Eşinin mi rahatlamasını istiyorsun yoksa başka erkeklerin mi
Tabi ki eşimin. Tek istediğim onun mutlu olması...
Sen mutlu edemiyor musun
Biraz rahatsızım ben maalesef...
hayali mi kaldı bunun
Ne oldu
Hep erotik film izlememizden sonra başladı bu hayal...
Ne givi
Eşim filmde ki erkekler için yorum yapınca sanki onları hayal ediyor gibi hissettim...
esinin düsüncesi ne bu konuda
tepkisini ölctün mü hic
Uygulama oldu mu
Ne olduki
Tehlikeli şeylere girme
Nasıl yani
Şehir neresi