Bir gün peygamber Efendimiz ( s. a. v) bir çocuğa bu çocuk arkadaşım dedi. O sırada cocugun babasıda ordaydi. Hemen eve gidip karısına onu kiminle aldattığıni söylemesi hususunda işkence yaptı. Kadın ben birşey yapmadım desede kocası Peygamber söylüyorsa dogrudur diyordu ve evde karısına yaptığı muamele nihayet peygamber Efendimiz (s. a. v) in kulağına gitti. Peygamber Efendimiz (s. a. v) adamı yanına çağırıp karın Mahsum ona neden bu muameleyi yapıyorsun diye sordu adam siz benim çocuğuma pic dediniz sizde yalan olmaz dedi. Peygamber Efendimiz (s. a. v) adama hatayi kendinde ara karında değil dedi. Adam nasıl yani diyince Peygamberimiz (s. a. v) adama dediki. Sen karınla beraber olurken başka bir kadını hayal ettin. Adamda kafasını eğip dogrudur dedi. Yani durum o kadar vahim. Artık yapmazsın bunu okuyunca herhalde
213 Yorumla
Soran+1 yılAnladım ben sorun degil
Soran+1 yılÇocuğumuz yok
Soran+1 yılYa biliyorum yanlış ama engel olamıyorum gözümü kapatınca o an gözümün önüne geliyor sonra hemen gözlerimi açıyorum ama çok suçlu hissediyorum
Soran+1 yılYapmadim
En İyi Cevaplar
+1 yılsen bunlari yaparken benimde aklima nekadar kaşar oldugun geliyor esinin yerinde olmayi. hicbir erkek istemezdi senngibi midesiz bir kadini nikahina almayi
037 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma yinede
- +1 yıl
evliyim
Soran+1 yılEşinin ne düşündüğünü bilemezsin böyle yorum yapma eşim de benim hakkında asla bilmiyor bu içimden geçenleri ama durum böyle maalesef
- +1 yıl
arkadasim sana bir itirafta bulunayimmi esim degilde benim aklima geliyor sana yazdigig ithamlarin bicoguda once kendi nefsime yazdiklarim hemde kim aklima geliyor biliyomusun neyse onu burda yazmiycam kimligin acik
- +1 yıl
ama o benim liseden beri sevgilimdi gozunu bende acti yani butun ilkleri bende yasadi baskasini bilmez diye dusunuyorum kisaca
Soran+1 yılBana taş atmak kolay ışte bak kendinden bilmen lazim
- +1 yıl
ya dedimya sana yazdiklarim aslinda kendime kizginligim sen sadece gizemli bir ayna oldun bana seni rencide etme degildi niyetim kendime kizmak sadce
- +1 yıl
sonradan vicdan yapiyormusun sende
Soran+1 yılKaç yıldır evlisinnki eşinle seviyor musun
- +1 yıl
evet ben 3 yillik evliyim ve esimle 9 yil sevgili olduk oyle evlendik yani bilmiyorum iste
- +1 yıl
? sen kac yillik evlisin
Soran+1 yıl10 aylık daha biz
- +1 yıl
hadi yaaa daha yenisin sonra monoton olunca iyice aklina yer eder eski sevgilinle yakinlasmismiydin ki
Soran+1 yılSürtünme öpüşme falan oldu oral anal vs olmadi
- +1 yıl
gerci ben elimi bile dokunmadim o onaunla alakasi yokki tokalasmiyorum bile evdeyken ama oluyor iste
- +1 yıl
sakın durust olup itiraf edeyim deme adamin kimyasini bozarsun
Soran+1 yılÇok kötü olur demi
- +1 yıl
kötude lafmi senle yatamaz bidaha ben zaten aciklamayamam mumkun degil arada aklima gelsede yapmadim sanada tavsiye etmm
Soran+1 yılAklıma gelmese süper olacak artik
- +1 yıl
anlamadim
Soran+1 yılSeks sırasında eski sevgilim aklıma gelmese daha iyi hissederim diyorum
- +1 yıl
hii onu anladim sana benim aklima kimin geldigini deyimmi
Soran+1 yılSöyle bakalim
- +1 yıl
ya kimseye dederdimi acamiyorum ama burdanda olmaz simdi bisuru kisi hakaret eder ozelden anlatayim sonra engelle istersen ama icimi acmis olurum birine yani😣
Soran+1 yılOzelden istemiyorum üzgünüm :(
- +1 yıl
beni anlarsin diye dusunmustum engellerdin ama neyse burdanda axiklamaya cesaretum yok keske anlatabilseydim bari benim yasadigimi yasayan birine
Soran+1 yılOzelden konuşamam kimseyle burda neyse umarım sorununu cozersin kendi icinde
- +1 yıl
insallah sende cozersin ama ben cikmazdayim yani cozulcek gibi degil
- +1 yıl
sana agir elestiri yapmama ragmen bir seviyeli ve kaliteli konusman icin tesekkur ederim guzel bir muhabbetti bir insanin neye guldugu ahlamini nasil gulduugu karakterini gosterir derlerya senin elestiryeragmen nasil konustugun karakterinin bir gostergesi kendine iyi bak esrarengiz bayan saglicakla kal kisi dugundugunden mesul degildir yapmadigi surece
Soran+1 yılTeşekkürler güzel sözleriniz için iyi gunler😊✋
- +1 yıl
oy ne kadarda kibarmisss 😀😀senn esin hic yaşlanmaz galiba
Soran+1 yılDaha 28 yaşında yaslanmasin da bana lazım o 😊
- +1 yıl
bende 28 bide esim cikiyomusun
Soran+1 yılDeğilsin yasim şeklin çok belli ediyor çünkü benim eşim bu şekilde yazmaz ya da konusmaz
- +1 yıl
aman olmasin zaten 😀😀😀 merak ettigim bisey teseturlumusun acikmi
Soran+1 yılAçığım ben
- +1 yıl
tamm esim kapali tehlike gecti😀😀😀
Yaptiginin yanlis oldugunu bilmen bile guzel birsey elinden baska birsey gelmez kendini o an esine adiyacaksin belki o sekilde esini dusunursun
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılsen evlendin artık beynindeki fahişeyi öldürmen lazım
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılBedeninle eski sevgilinin olsaydın daha iyiydi çünkü kalben ve ruhen aldatmak en kötüsü o zaman ihanetin dibine vuruyorsun aynısını kocan yapsa ne düşünürdün
10 Yorumla
+1 yılTatmin sorunun mu var?
Yani eskisi iyiydi...
B
Esin biraz sorunlu mu17 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ya eşimi seviyorum mutluyum ama gözlerimi kapatınca o aklıma geliyor iste
- +1 yıl
Şimdi bende bosaldifimda sorun yok..
Ama Harun sürekli ihmal edince bende ah onu bir bulsam diyorum..
Fakat sevisirken aklına gelmesi tamamen seni iyi becerdiginden olabilir
Soran+1 yılSeks yapmadikki onunla
- +1 yıl
Seni etkilemiş ama..
Bir şekilde onu da sen benden iyi bilirsin
Soran+1 yılEtkiledi seviyordum o zaman cok
- +1 yıl
E o zaman yeni kocanla güzel şeyler yasa ki unutasin..
Yoksa arada kaybolur gidersin
Soran+1 yılPeki😊
eski sevgilin seni eşinden daha çok tatmin etmiş gibi duruyor bu durum tam tersi olana kadar onu hayal etmeye devam edebilirsin diye düşünüyorum yani düşünceni değiştirmek eşine bağlı :)
10 Yorumla
+1 yılbu çoğu insanda var... nedense seks zamanı bu birden akla düşüyor...
18 Yorumla
Soran+1 yılOff evet eşim o an opuyor falan ama hayal dünyamda eski arkadaşım var ışte sebepsizce
- +1 yıl
ama burada bunu anlatırken seçtiğin kelimeler bile bundan zevk aldığını çok ta pişmanlık duymadığını gösteriyor... yanlış anlama seni yargılamak haddime değil
Soran+1 yılPişmanlık duyuyorum eşime haksızlık oluyor biliyorum ama elimde değil :(
- +1 yıl
Her sefer oluyormu bu
Soran+1 yılHer seferinde değil bazen seks sırasında gözümü kapatınca gözümün önüne geliyor resmen o an hemen gözlerimi açıyorum eşime bakıyorum zaten
- +1 yıl
Bastırılmış bilinçaltı ve merâk eşini seviyorsan ama sekste sorunlar varsa bu iyi bile gelebilir
Soran+1 yılÇok suçlu hissediyorum bu berbat bir şey :(
- +1 yıl
Haklısın bende de oluyor ama suçluluk duymuyorum. fiziken nerde olduğuna kimle olduğuna ba
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence dert etme. Onu düşündüğünde daha şiddettli orgazm oluyorsan boşver.
20 Yorumla
+1 yılArkadaşım merhaba,
Aslında sen de toplum da bunu ne kadar yadırgasa da eski sevgilini düşünmen gayet normal00 Yorumla
+1 yılkurtulmana gerek olacak bir durum yok
rahatına bak ve devam et20 Yorumlazamanla gecer ıkınızde seksten zamanla fakıt gecsın dıye yapmaya baslayınca kurtulursun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Çıkarmaya bak eşine saygısızlıktan başka bir şey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki eşin dese sana başkasıyla yap dese sen eski sevgilini çağırır misin?
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılen güzeli mmf :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeksi doya doya yaşarsanız bu duygular zamanla kaybolur.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazen eski sevgili çok farklı ve özel yaşanabiliyor. Bu duygu ikileminde insan kalabiliyor, normal bir durum.
Elle tatminde hayl gerekir o ya da bu farketmez normal bir şey yani
10 Yorumla
+1 yıleşin ruyasında annenı bacını sayıklsa ya da senı zıkerken onları seslı hayal ederek zıkse sen ne duşunursun
yazık ya hıçmı bakıre kız yok şu dunyada02 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmadim zaten sadece opusen bakire olmuyor mu sacmalamayin
- +1 yıl
elbette opusende elıne erkek elı degende bakıre degıldır
kız demek ellenmemış demektır bakırelıgı sadece ıkı damla kana bağlamayın
ama ozel konuşmak ısterım senle bır konuyu gelırsen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu burda bize söylemen bile eşine yaptığın haksızlıktır.. şe. refsizliktir.. yazık ya.. biraz insan olun.. unut geçmişi önüne bak.. eşine değer ver sadece onu düşün
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılyanlışlıklar ismini ağzından kaçırma yoksa sonucu kötü olur
10 Yorumla
+1 yılÇok sevdin seviyrsun sanırım.
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken çok seviyordum ama sonra unuttum Su an da seks dışında aklıma gelmiyor iste
- +1 yıl
Bosver ozaman
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılDaha once ask yasamis bir kadinla evlenmeyin diye bosuna demiyorum.
10 Yorumla yaptıgın yanlıs degil haram ona gore düsün birlikte olurken eşinle baskasını düşünmek haramdır
00 Yorumla
+1 yılOnunla yaptığını mı hayalliyorsun
113 Yorumla
Soran+1 yılO sırada bana dokunduğunu falan
- +1 yıl
Yani örnek veriyorum gözünü kapattığında sanki eşin değilde üzerindeki oymuş gibi mı düşünüyorsun? Peki bu durum rahatsız etmiyormu seni o an kötü etkilemiyormu
Soran+1 yılEvet eşim yerine sanki o varmış gibi opuyormus gibi ve aşırı suçlu hissediyorum iğrenç bir sey
- +1 yıl
İşte bu seni kötü yapar tahmin edebiliyorum bir süre aynı durumu yasadim... Bence bir an evvel kurtul bu durumdan eşini seviyomusun
Soran+1 yılSeviyorum
- +1 yıl
Eşine olan ilgini artır peki eşinle ilişki harici kendin mastürbasyon vs yapiyomusjn
- +1 yıl
bana iliski esnasinda kışkırtici geliyor yani sehveti artiriyor ama bitikten sonra sen ne bicim bir insa sin diyorum cunku dusundugum normal biri degil ve hic yapmiycam bisey
Soran+1 yılYapmıyorum eşim beni tatmin ediyor zaten
- +1 yıl
Anladım yaparken eski sevgilini düşünüyorsan bu da tetikler diye sordum... O zaman çözüm eşine ilgini artır olmazsa tekrar konuşalım bunu...
- +1 yıl
Bu konuda dusuncelerinide konuşmak istiyorum seninle
- +1 yıl
Birde ne kadarlık evlisiniz
- +1 yıl
? :)
- +1 yıl
Naptın durumlar nasil
+1 yılbunun günah olduğunu biliyor musun🙅
24 Yorumla- +1 yıl
pardon ama bu benim görüşüm sizi alakadar etmez
onnula iletişimin var mı
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok şehir vs herşeyi değiştirdim yeni hayat kurdum kendime
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklından onunla yapmak geçiyor mu dürüst ol ama
131 Yorumla
Soran+1 yılSeks sırasında onla yapiyormusum gibi hayal ediyorum zaten elimde olmadan
Cevap sahibi+1 yılpeki gerçekte
Soran+1 yılGorusmuyoruz gorussekte yapmam bir şey eşimi aldatmam
Cevap sahibi+1 yılTamamen mantık dışı düşünürsen peki imkanın olsa
Soran+1 yılArtık onunla normal oturup muhabbet dahi etmem imkanım olsa o kadar kesin bitirdik😊
Cevap sahibi+1 yıleee o zaman neden aklında bu öküz 😂
Soran+1 yılBilmem seks sırasında aklıma geliyor sadece
Cevap sahibi+1 yılİlişkide şimdiki nasıl peki
Soran+1 yılİyi bence beni tatmin ediyor
Cevap sahibi+1 yıldegişik fantezilerin var mi peki
Soran+1 yılMekan fantezilerim var hep değişik yerlerde yapmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılnereler mesela
Soran+1 yılYa çok yer var geçen hafta eşimin ofisinde yaptık 2 gece önce onu asansörde tahrik ettim orda yapmaya başladık vs
Cevap sahibi+1 yılOfis ne be iyi yakalanmadınız 😜
Soran+1 yılYa eşimin şirket tarzı bir işyeri var odasında yaptik
Cevap sahibi+1 yılOfis adı üstünde odaya biri girse ne olurdu
Soran+1 yılKapıyı kilitledik bir seycik olmadi
Cevap sahibi+1 yılEşin de açık mı bu tür çılgınlıklara 😂
Soran+1 yılDeğildi ama alistirdim kadınlar isterse tapar😅
Soran+1 yılYaparr
Cevap sahibi+1 yılAdamı bağladın tabi kendine canım😂 Başka ne çılgın planlarıniz var
Soran+1 yılAdamı bağladım kendime ama icim hiç rahat değil iste su hayal olayı yuzunden
Cevap sahibi+1 yılözel olmazsa aklinda da olsa grup fantezin var mıydı
Soran+1 yılPek yoktu ya hep tek erkekle odaklanarak yapmayı dusunurum
Cevap sahibi+1 yılŞu sıralar var mı yani
Soran+1 yılHayır hala yok eşimden başka kimseyle istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılFantezi olarak diyorum ben
Soran+1 yılOnu da istemem
Cevap sahibi+1 yılAnladım benim aklıma bazen geliyor bunlar
Soran+1 yılEvli miainki
Cevap sahibi+1 yılSozlu
Gizli Üye(30-35)+1 yılonunla da seks yapmis miydin
136 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılne kadar ilerlemistiniz
Soran+1 yılÖpüşme dokunmak falan kıyafet uzerinden
Cevap sahibi+1 yılciddi sey olmamissa neden geliyorki akliniza
Soran+1 yılÇok etkiledi çok seviyordum bilmiyorum bilinçaltıma girmiş sanirim
Cevap sahibi+1 yılkac yasindasin, ne kadar flort ettin ki onunla
Soran+1 yıl2 yıldı ve 24 yaşındayım Şu an
Cevap sahibi+1 yılevliligin peki
Soran+1 yıl9 aydır evliyiz ve mutluyuz eşimi de seviyorum ve mutluyum ama bu duruma engel olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle oral anal türünde mi olmuştu onunla
Soran+1 yılKıyafet üzerinden sürtünme vs oldu oral anal olacak çıplaklık olmadi
Cevap sahibi+1 yılözellikle oral daha akilda kalici oluyor kendimden biliyorum ben de, esinin tecrubesi ne durumda
Soran+1 yılİyi bence beni tatmin ediyor ama seks sırasında ne zaman gözümü kapatsam eşim öperken gozumde o canlanıyor hemen gözümü açıyorum çok suçlu hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılYa hu canım aklın resmen onda senin
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin biliyor ku önceki yaşadıklarını
Soran+1 yılEskiden sevgilim olduğunu opustugumu seks falan yapmadığını biliyor zaten ileri gitmedigim için ona anlattım olanı
Cevap sahibi+1 yılOnun geçmişi nasıldı
Soran+1 yılEski sevgilisine oral yaptırmış 2 kez falan o kadar onun dışında seks yapmamis
Cevap sahibi+1 yılBunu duyunca ne tepki verdin 😂
Soran+1 yılÜzüldüm biraz tabi ama çok takilmadim 27 yaşına kadar yine az bile yapmış bana gore
Cevap sahibi+1 yılBakir olması ilginç ama o yaşa kadar. İlk yaptığınızda erken boşalması olmuştur o zaman
Soran+1 yılOldu tabi içime girdi o sıcaklığa islakliga daha fazla dayanamiycam dedi 2 dk falan gitgel yaptı boşaldı hemen
Cevap sahibi+1 yılHahaha simdi ne durumda
Soran+1 yılŞimdi iyi ya benimde yardımımla destegimle yapa yapa alıştı 6. aydan beri daha iyi kendini bayağı kontrol edebiliyor artik
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi ne kadar sürüyor artık
Soran+1 yılİlki 10 dk falan ama hemen ikinciisni yapıyoruz o rahat 25 30 dk sürüyor o zamana ben 2 kez orgazm oluyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılÇok çok iyi canım ilk 10 dk civari sürmesi normal, ikinci nasıl o kadar uzun sürüyor hep içinde kalmiyor sanırsam
Soran+1 yılYok hep içimde kalmıyor ama biz çok yaptık ya yapa yapa bayağı pratik kazandı çoğu gün 3 kez yaptık aynı gün derken illaki alıştı adam
Cevap sahibi+1 yılÇokyapinca da penis yipranabiliyor ama bir de icinde kalsa surekli yine o kadar surede bosalamaz 10 dk civari olur sevismeye agirlik vermissinizdir 😊
Soran+1 yılYa zaten sevişmeyle çok tahrik oluyorum öyle orgazm oluyorum o yüzden mutluyum ben
Cevap sahibi+1 yılseks de vaginal orgazmi hissettiriyor insana tabi bu da değişken kişiden kişiye. Sevişmede orgazm için neler önemli sence
Soran+1 yılBenim göğüslerimle ilgilensin bana yeter aşırı hoşuma gidiyor eriyorum
Cevap sahibi+1 yılGöğüsle orgazma ermek kolay değildir ama
Soran+1 yılBen çok tahrik oluyorum ordan sonra orgazm olmam çok kolaylasiyor
Cevap sahibi+1 yılBu avantajina birsey ben de etkileniyorum ama oralsiz yetmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. o dahamı iyi beceriyordu seni
12 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapmamistik opusmekten öte gitmemsitik pek
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önce başkasının ziktiğini alırsan böyle olur
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır onunla seks yapmadikki opusmekten öte gitmemsitik
Cevap sahibi+1 yılNeyi aklına geliyor peki :D
Soran+1 yılYa en basitinden bana belime ya da yuzume dokunuslarini unutamıyorum o zaman bile çok heyecanlanirdim
aklındakıni dışa vurma
10 Yorumla
+1 yılnamaz kılarkende aklına geliyomu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgelmesin dusunme sende
10 Yorumla
+1 yıleşine bu mevzuyu itiraf edersen kurtulursun.
00 YorumlaKurtulma
Enişteye de söyleme
Ayıp olur adama10 YorumlaAdam aklından çıkamamış demekki
10 YorumlaBilinçaltı denen olay işte tam olarak o..
10 Yorumlanasıl bilmem ama bir an evvel kurtul
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşver sen orgazm olmaya bak
10 Yorumla
+1 yılEski sevgilini dusunuyrsn galiba aklndn çıkar bnce
10 Yorumla
+1 yılEşini sevmiyor musun
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama seks sırasında aklıma sürekli o geliyor
- +1 yıl
Tam unutmadan neden başkasıyla oluyorsun ki.. resmen aldatmak gbi söyleme sakin
+1 yılnasıl o geliyor ki? :D
10 Yorumlazevkine bak eşinde manitasını aklına getiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurtulamazsın hayal ederek s*kil sende
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyasak olması sana haz veriyor
10 Yorumla
+1 yılMerak işte, neler yaptırıyor :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGrup yapın Ensest filan xbhdhzbhehxbshhd hdhh
10 Yorumla
+1 yılZor 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. eşini sevmezsin demek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk aldığın gibi yap kime ne senin zevki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılunutmalısın ama kocana haksızlık
00 Yorumla
+1 yılçok fantazelisin
10 Yorumla
+1 yılGrup Yapın
11 Yorumlabence sikinti
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnuda çağır bence..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat