Cinsel Yaşam Eşim başka birini hayal edip benimle birlikte oluyor ne yapabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Güncellemeler+1 yıl Eski sevgilisi aylin diye bir kız var onun ismini söyledi kaç kere ilişki esnasında ve bu kızı ben de tanıyorum kendimi kötü hissediyorum napicam Eşim başka birini hayal edip benimle birlikte oluyor ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
kazandibi77 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl öyle kocam in ben... koy sende baskasini hayal et ahmet se mehmet de delirsin hak mūstehak sen canım ciddi anlamda sivi sabun niyetine kulaniyor seni 2 1 Yorumla kanka35 +1 yıl @kazandibi77 doğru diyorsun hoş değil Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sen resmen onun objesi olmuşsun. Böyle birini kendini sunarak ödüllendirme. Haddini bildir biraz. 2 1 Yorumla kanka35 +1 yıl katılıyorum Yorumla
whiteraven01 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu nasıl bir ilişki mide bulandırcı baskasını düsünerek yapması kendini değersizlestirme böyle yaparak... 0 0 Yorumla
Ekatinnnn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben olsam ayrılırım. ya da durumu kabulleneceksiniz. Eleman hala, onunla yatmayı hayal ediyor 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ve sen bunu bilip hala altına mı giriyorsun 1 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Eşin kafayı bozmuş bence artık ciddi ciddi kavga edebilirsin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Seni onu hayal ederek dikiyor sonuçta sen zevk alıyorsan fazla kurcalama o heves gecicidir 0 0 Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ve sende bunu bilip eşinle oluyorsun yakında o kişiyi bana yap derse hiç şaşırma 0 0 Yorumla
ironiq Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Sende başkasını hayal et hatta olurken başka isim sayıkla aklı başına gelsin 😂 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. yani başka bir kadınla olduğunu hayal edip sana da bunu söylüyor, doğru mu anladım? 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. nerden vardın bu kanıya. kendisi mi söyledi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Senin ilgini cekmek istiyordur erkeklerde oyle dusundugun gibi bisey olmaz pek. 0 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl sende yapareken ooh mahmut veyaalii diye inle bak nasıl vazgecer 0 5 Yorumla kazandibi77 +1 yıl hahaha ayni demsiz Yorumla kanka35 +1 yıl @kazandibi77 neyy Yorumla kazandibi77 +1 yıl yorumumu oku anlarsin izmirlimisn😂😂😂 Yorumla kanka35 +1 yıl @kazandibi77 küfürmü ettin? Yorumla kazandibi77 +1 yıl hayir Yorumla
hayaletcocuk52 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Hiç bir şey yapamazsın karakter değişmez ilk hayal eder sonra hayal gerçekleşir 0 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sende Ali Ahmet de , ne olacak 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. sende baskasini hayal edip onunla ol 😀 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. ahh bu fanteziler ahhh :) 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Buna yapacagın hiçbir şey yok keyf almaya bak 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayallerini nereden biliyorsun :D 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. kendisimi söyledi bunu kimi hayal ediyormuş 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. bunu nasıl anladın 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. birlikte olma 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bakımlı ol 0 1 Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Sende başka isim soyle aynı duyguyu hisetsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
öyle kocam in ben... koy sende baskasini hayal et ahmet se mehmet de delirsin hak mūstehak sen canım ciddi anlamda sivi sabun niyetine kulaniyor seni
@kazandibi77 doğru diyorsun hoş değil
Sen resmen onun objesi olmuşsun. Böyle birini kendini sunarak ödüllendirme. Haddini bildir biraz.
katılıyorum
Bu nasıl bir ilişki mide bulandırcı baskasını düsünerek yapması kendini değersizlestirme böyle yaparak...
Ben olsam ayrılırım. ya da durumu kabulleneceksiniz. Eleman hala, onunla yatmayı hayal ediyor
ve sen bunu bilip hala altına mı giriyorsun
Eşin kafayı bozmuş bence artık ciddi ciddi kavga edebilirsin
Seni onu hayal ederek dikiyor sonuçta sen zevk alıyorsan fazla kurcalama o heves gecicidir
Ve sende bunu bilip eşinle oluyorsun yakında o kişiyi bana yap derse hiç şaşırma
Sende başkasını hayal et hatta olurken başka isim sayıkla aklı başına gelsin 😂
yani başka bir kadınla olduğunu hayal edip sana da bunu söylüyor, doğru mu anladım?
nerden vardın bu kanıya. kendisi mi söyledi.
Senin ilgini cekmek istiyordur erkeklerde oyle dusundugun gibi bisey olmaz pek.
sende yapareken ooh mahmut veyaalii diye inle bak nasıl vazgecer
hahaha ayni demsiz
@kazandibi77 neyy
yorumumu oku anlarsin izmirlimisn😂😂😂
@kazandibi77 küfürmü ettin?
hayir
ben de eşimin kuzenini hayal ediyorum ne yalan söyleyeyim
Hiç bir şey yapamazsın karakter değişmez ilk hayal eder sonra hayal gerçekleşir
Sende Ali Ahmet de , ne olacak
Evliliğn nasıl gidiyor
Sende oyke hayal et zevkli olurr
Eşinle sevişme hatta boşan.