Ağzının ortasından tekmeyi koyacaksın derdim ama bu şiddet olduğundan böyle yapmıyor onun yerine o mesajları ss alıp avukata gidiyorsun. En âlâsından zina davası açıp bir güzel haddini bildiriyorsun ona. Nafaka falan alma eğer cidden ihtiyacın yoksa. Sadece manevi tazminat al, git sokakta saç o paraları, ortasından ikiye ayrılsın şerefsiz herif.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmediği anlamına gelmez bu, bende bazen Jennefer, Heidi, Britney vs düşünürüm. ama gerçekler... Hani bir laf vardı hayaller havai gerçekler sanayi... reel de bisey yapmıyor da sıkıntı olmaz ama sende beğenmediği yerler varsa dur tehlikeli, kendini, bedenini ondan daha üst seviyelere çıkarmak zorundasın.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Farzedelim ki seni seviyor bu aldattığı gerçeğini değiştirmez. Kadın benden çirkin diyorsun güzel olsa aldattığı için kocana hak vereceksin nerdeyse. Bak arkadaş şartlar ne olursa olsun adam seni aldatmış. Ona maddi olarak sagladigin tüm imkanları geri alıp boş ver gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Çok onur kırıcı bir şey. Ama neden acaba başkasını hayal ediyorum seninle birlikte olurken seni düşünmesi seninle ilgili fantezi kurması daha mantıklı olmaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bi anlaşam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Yorumlarda erkekler böyle şeyleri yapar diye bu iğrençliği normalleştirenler olursa günahımı alır hakkımı haram ederim bilesiniz. Sakın erkektir yapar demeyin.
Bu bildiğiniz karaktersizlik başka açıklaması olamaz.
Eşinizin böyle şeyler düşündüğünü nasıl öğrendiniz kendisi mi söyledi?
Empati yaptırın kendisine bende senleyken başkasını düşünsem ne hissedersin deyin bakalım ne cevap verecek94 Yorumla
Soran+1 yılmeşajlarindan yakaladim. meşajda kadina yazmış bunu.
Soran+1 yılevet kadina karimla yaparken şeni hayal ediom demiş :( meşajını okudum tek tek. hatta kadina biriyle evlenirşen beni bırakmazşin değil mi diye şormuş bile.
- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBen onun şerefsiz bir köpek olduğunu düşünürdüm. Aşağılık adilerle de çok işim olmazdı direkt defederdim. burada söylemesi kolay diye düşünebilirsiniz ama gerçekten böyle yapardım tekme tokat defederdim. Zaten erkeklerin genel olarak aşağılık varlıklar olduğunu düşünüp, lütuf olarak yanımda tutuyorum. Lütfuma karşılık adi bu hareketi yapıyorsa muhteşem ayaklarımla defederdim. Sen kimsin köpek bana bu muameleyi yapacak ya..
Neyse yalnız şunu unutmayın işiniz var mı?
Paranız var mı?
Bu köpeğe muhtaç mısınız?
Ben defederken kimseye muhtaç olmadığımı hesap ederek defediyorum hayalimde. Siz de muhtaç değilseniz defedin köpeği.
Babam beni asla alttan alma def et diye yetiştirdi. Alışkanlık olmuş defetmek..27 Yorumla
Soran+1 yıl:( ya aklim almiyor. naşil bunu yapti bi dediğini iki etmedim. daha yeni doğum gününde şıfır araç aldım. bana gelior aşkım maşkım şenin için ölürüm. diğer kadına gidio karımla olurken şeni hayal ediom dior aşığız şevgilim dior biriyle evlenirşen beni birakırr mişin die kadina şoruyor bu nedir. içimde güven denen şeyi yok etti bir inşana hiç güvenilemezmiş.
Soran+1 yılkadin benden de çirkin. cinşelliktede bir şeyi ekşik etmedim
- +1 yıl
Doğum gününde sıfır araç mı aldın? E tamam işte sorunun cevabı burada bunun için başkasını düşünüyor. Sen erkeklerin ne adi şerefsiz olduklarını bilmiyor musun? Bunlara bir şey verirsen azarlar. Köpek milletine asla bir şey vermeyeceksin sen onlardan alacaksın. Kendini kıymetsizleştirmişsin o da nankörlük etmiş köpekliğinim gereğini yapmış.
Soran+1 yılbaazen bunu da düşünmüyor değilim :(
- +1 yıl
Şimdi araba aldım dedi dimi arkadaşımız emin ol bin tane it sürüsü peşine takılacak çünkü sorunla degil onun parasıyla ilgileneceler yahu bir erkek eskiden ne olduysa kapatır eşiyle olur bu nasıl bir sapkınlık ki onla olurken onu düşünebiliyor bunun adı düpedüz serefsizliktir
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abi kafayı mı yediniz? Sevişirken başka kadını hayal etmek nedir yaaa? 😳 Ben de mi sorun var, gözünün içine bakıp saçını okşayarak s*kiyoruz sjsjsjsj
23 Yorumla
Soran+1 yılbenden çirkin bir kadini hayal edior. kaç yıllık karısıyım bide.
+1 yılDiğer kadın eşini çok daha iyi tatmin ediyo.. onu arzuluyo.. o kadının senden daha çirkin olmasi hicbirsey ifade etmiyo.. seni resmen aldatiyo.. senden faylalandigi başka şeyler var.. boşanarak da riske atmak istemiyo kendini belliki. somut olarak bu delilleri mesajları görüp hala onun yanında olman çok ilginç bununkadinlik gururuna nasıl yedirebiliyosun.
. resti çekmediğin için , sen eşinin elinin altında olduğun için eşinin gözünde hiçbir değerin yok.13 Yorumla
Soran+1 yılsadece cinsellik olamaz mı olay duygu yoksa ona?
- +1 yıl
Cinsel yönden çok iyi tatmin eden bı kadın da el üstünde tutulur.. sonra zamanla o kadına öyle bir tutulur ki..
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılSende iki zenci bir beyaz hayal et kocanın yapmak isteyip yapamadığı ne varsa onlarla yaptığını hayal et, Kocan boşaldı mı onlar devam etsin 😀😀hatta onlar isim ver zencilerin adı Amokachi, Uche beyaz olanın adı Rocco olsun, eşin boşaldı da Rocco devam et aşkım merhaba Amokachi daha sert aşkım Uche çek şunu mideme inecek falan 😀😀😀
110 Yorumla
Soran+1 yıl:dddd
- +1 yıl
Hoşuna gitti bak
Soran+1 yılmüştehakkk
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Soran+1 yılya bide ben daha güzelim daha yeni doğum gününnde araba aldım adama. bana yaptığına bak.
- +1 yıl
O zaman yazdıklarımın gerçeğini yapmalısın 😀😀
Soran+1 yılinşanlara güvenimi yok etti :(
- +1 yıl
Onu sakın kaybetme kimseden dolayı bir başkasına olan güven duygun kaybetme
Soran+1 yılya naşıl kaybetme naşıl bana geliyor aşkım maşkım kadına gidior karımla olurken şeni hayal ediom dior
- +1 yıl
Eşine olan güvenini kaybetmene demedim insanların geneline olan güvenini kaybetme
+1 yılBazen erkekler bu tür fantazilerde bulunabiliyor. Bi keresinde bende sevgilimle ilişki yaşarken başkasını düşündüm gözlerimi kapatmıştım o da ne o dedi başka birini mi düşünüyorsun dedi şok oldum tabi inkar etmek zorunda kaldım ama resmen içimi okumuştu şok oldum. Kadınlar gerçekten hissediyor. Bunun aynısını kadınların da yaptığını çoğu kadın kızdan duydum bu karşılıklı olsa gerek.
010 Yorumla
Soran+1 yılpeki hangi kadını seviyordun :(
- +1 yıl
İkisini de sevmiyordum biriyle cinsellik yaşıyordum ama diğeri ise çok tahrik ediyordu beni ve arzuluyordum o yüzden onu o an sadece bir kere düşündüm onda da elimize yüzümüze bulaştırdık yakalandık diyelim, ama mecbur yalanlamak zorunda kaldım o da inandı ama kendimi kötü hissetmeme neden olmuştu.
Soran+1 yılhayal ettiği kadına sevgilim vs. diyor aşığız vs. diyr ama kadın buna cevap vermemiş. sence bu durumda seviyor mu bu hayal ettiği kadını
- +1 yıl
Sorun pek anlaşılmıyor veya yazdıklarımı iyi okumuyorsun. ikisinide sevmiyordum dedim, biriyle sadece cinsellik yaşıyordum dedim
Soran+1 yılseni değil kocamı soruyorum.
kocam hayal ettiği kadına sevgilim vs. diyor aşığız vs. diyor ama kadın buna cevap vermemiş. sence bu durumda seviyor mu bu hayal ettiği kadını kocam- +1 yıl
Bence kocan çok adi biri bunu sana utanmadan nasıl söylüyebiliyor sana büyük saygısızlık yapıyor, kocan o kadını seviyor olsa bile o kadın bence senin kocan gibi hanzo birini sevmez. Sen neden umursuyorsun o denyo yu?
Soran+1 yıladilikte maşşallahı var evet :( kadında takılıo bunla ama :(
Soran+1 yılbana söylemedi mesajlarını yakaladım
- +1 yıl
Anladım, kendine dert etmen sadece senin kendini üzmene sebep olur
Soran+1 yılşeytan korkulur ama kocadan korkulurmuş meğer :(
1-Bunu nasıl öğrendin?
2-O da kabul etti mi?
Kadın veya erkek insanların ne düşündüğünü biz kontrol edemeyiz. Hatta bazen kendi düşüncelerimizi dahi kontrol edemeyiz. Bence asıl terbiyesizlik bunu ona söylemektir. Çünkü insan fiiliyatta dökmedikçe düşüncelerinden sorumlu olmaz. Zâhire (yani dışarıdan nesnel bir şekilde görünen) fiile veya söze bakılır.
Dolayısıyla insan düşündüğünden değil konuştuğundan sorumlulu olur. Bunu eğer söyledi ise, bu ayıp olmuş.10 Yorumla
+1 yılYani bunu yakaladıktan sonra yakaladığını biliyorsa ve sen onunla mantıklı olarak değilde sevgi hissederek birlikte idiysen o zaman ayrılmak şart öbür türlü nasıl kaldırırsın atlatırsın bilmiyorum bu zehiri ama kalırsan bana göre iyi arkadaş olursunuz o zaman o bitirir 10 yıl sonra.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kocan baskasina abayi yakmış gecmis olsun elde etme hirsiyla savasma daha da kaybedersin ona o mesajlari ss al kendi telefonundan at ve onu terket kapinda kopek olana kadar da affetme basit birsey degil bu sadece cinsellik deyip gecemezsin cunku sozlu duygu yuklu kelimeler var her gun acaba orada mi diye dusuncene sucunu yuzune vur cekil ve sana gelmesini sagla istemem diyorsan da yapacagin seyi biliyorsundur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılYaaa hemen yuva yıkmaya başladınız hemen önyargılar hemen yargısız infaz. Konunun çözümü mahkeme kapısı mı? Yuva yıkmak basit. Önemli olan yapıcı olmak. Ortak akılda buluşmak. Kimse yapıcı bi eleştiride bulunmamış. Yazık size valla. Acıyorum size.
114 Yorumla
Soran+1 yılnapsinlar ben nalçak kocam karşışında. şeytan bile korkar kocamdan be :(
- +1 yıl
Peki hiç kendiniz özeleştiri de bulundunuz mu? Ya da eşinizin cinsel olarak neler düşündüğünü, neler istediğini fantezilerini, nelerden hoşlandığını neleri sevmediğini biliyor musunuz? Özel yaşantınız sizi ilgilendirir. Kimsenin sorgulama hakkının olmadığını düşünüyorum. Şahsi görüşüm, cinsel yaşantınız monotonlaşmış olabilir. Eşiniz artık yatak odasında ki özel hayatınızdan zevk almıyor olabilir. Farklı mekanlar farklı heyecanlar istiyor olabilir. En önemlisi bunu size söyleyemiyor olabilir. Kabul etmeyeceğinizi düşünüyor belki de o yüzden dışarda bu heyecanları arıyor olabilir. Şimdi eşinizi tanımadan ne söyleyebilirim. Sizi tanımadan ne söyleyebilirim. Ağzım mühürlü bişey diyemiyorum
Soran+1 yılben yapşam acaba o da bana bunları şorar mı?
- +1 yıl
Dedim ya, sizi de tanımıyorum eşinizi de tanımıyorum. O yüzden bişey söyleyemiyorum. Ağzım mühürlü. Aslında aklıma gelen birkaç şey var da bunu yorum da söyleyemem.
- +1 yıl
Burada yuvayı yıkan erkek iken yinr kadın mı suçlu oldu?🤦♀️ Cinsel hayat iyi gitmiyorsa, farklı talepleri varsa bunu oturur adam gibi eşiyle konuşur. Ona buna gidene adam denmez, adam olmayanla da evli kalınmaz bu kadar basit. Ortada bir yuva olması için karşılıklı saygı, sevgi ve sadakat gerekir
- +1 yıl
- +1 yıl
Aile hayatı. İnsanların özeli kimseyi ilgilendirmez. O ailenin içerisinde olmadığımız için suç kimde bilinmez.
- +1 yıl
Sen büyü de gel. Empati yapmayo öğren ondan sonra buralarda takıl. İnşallah senin de başına gelmez. Sana da iyi geceler
- +1 yıl
Haaaa. Bak işte şimdi işin rengi değişir. O zaman soran kişinin eşi ile yol verdiğiniz kişiyi kıyaslayın. Sonra da kendinizi soran kişiyle kıyaslayın. Fark ı görürsünüz.
- +1 yıl
Aldatmak tabii ki kabullenilecek bi durum değil. Bende diyorum ki neden aldattığı önemli. Konu ne. Ne olmuş ta bu adam aldatma eğiliminde bulunmuş
+1 yılSebebini öğrenmelisin fakat bu mesajlar bir kadına yazıldıysa kesin kadını etkilemek içindir o yüzden boşanman gerekir...
01 Yorumla
Soran+1 yılkadina yazmış yakaladim oradan evet :( kadini naşil etkileyecek bunla
+1 yılBen bunu kocaman bir sebep bulabilirim benle iken başka bir kadını hayal etmesine katiyen mümkün etmezdim
01 Yorumla
Soran+1 yılkocaman sebep nedir.
Sen baya baya yakalamışsın adamın seni aldattığını bak mesajı gördüm diyorsun başka kadınla ilişkisi var demekki
12 YorumlaÇekici bulmuyor seni seks oyuncağı gibi kullanıyor demek ki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek haz almaz ise Soner sertliği kaybolur demek senden haz almıyor nasıl ona haz verecegini öğren bence
00 Yorumla
+1 yılSende tam tersini yap grup düşün onu kızdıracak şey ler söyle sana nasıl söyleyip kozdırıyorsa sende ona söyle bi erkek daha olsa oda aynı anda gibi
00 Yorumla
+1 yılBeceremiyorsun cinselligi... cinsellikte iyi olduğunu sanan ama maalesef iyi olmayan kadinlardansin... üzgünüm
00 Yorumla
+1 yılbuna aldatmak denir yapılması gereken şey de ayrılmaktır çünkü ihanetin affı olmaz benim eşim yapmış olsaydı bende bitirirdim her şeyi
00 YorumlaBelki fizik. olarak sevmiyordur performans olarak onu düşününce bosalabiliyordur duygusal. bag farklidir
02 Yorumla
Soran+1 yılfizikşel güzelimmmmmmmmm o çirkinnnn
Ya bu çok ağır bırsey şahsen buyuk konuşmak ıstemem ama ben çok soğurdum… yanı ılıskıde artık rahat olamazdım gözlerine bakamazdım demekkı gerçekten beğenmiyor… yanı yanlış anlama ama başka türlü ınsan başka bırını düşünemez o sırada..
15 Yorumla
Soran+1 yılama kadından daha güzelim ben
Soran+1 yılnormal beraber oluyoruz daha napayım :( ne demek doyuramamak
- +1 yıl
Tecrubelisin
Seninle birlikte oluyor ve mecburıyetlıkten bırlıkte oluyor aklı başkasında ama senınle birlikte oluyor bence bana sorarsan %100 boşanma sebebi
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece kötü manada aklı olamaz mı
- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılbence cok bişey düşünme seks anında fanteziler üretmeye bak kocan o vakit seni düşünmeye başlar
10 Yorumla Hayır sevip sevmemek ile alakası yok. Biraz kendinde değişim yapmalısın bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinselliği öyle yapmak haz veriyor olmalı. Bu sizi sevmediği, onu sevdiği anlamına gelmez. Onu cinsel obje olarak düşünüyor ama sonuçta sizinle sevişiyor.
00 Yorumla
+1 yılBitirmen gereken bir evliliğin var anlaşılan, sevgi bir yana dursun, saygısı kalmamış sana karşı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe düşüneceğini dâhi başkalarına soracak kadar küçük mu beynin... Bu profilde bir kadın bunu çoktan hak etmiş diyeceğim de bir koca bulup bu güne kadar getirmesi bile büyük başarı...
00 Yorumla
+1 yılKocana aldıklarını geri al dimdizlak onu bırak ama önce delil topla
00 Yorumla
+1 yılÇok yıkıcı bir şey bu. Boşanma sebebi bir dakika durmam bile
00 Yorumla
+1 yılEşiniz fantezi istiyor seks zevk demektir arayışlara girmesin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına yazıyorsa aldatıyor olamaz mı sence
00 Yorumla Sende ona deki. Seninle yaparken bakkalın çırağını hayal ettim dün gece. 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılYani gidip gelirken o anda nasıl kafasının içini okuyabiliyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Hmm o zaman ok
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasil ogrendn herkes yapar ben de seviorm ama bal yiyen usanio mecbur erekte olmk icn yuzune bakmicgm kisilerui hayalliorm isi gorulsn diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal tatlım gerçekler bunlar. Erkekler özellikle böyle birisi yorum yapmış bal yeseler bile baldan usanıyorlar ve p*k daha çekici geliyor. E sonuçta kalkmasa senı nasıl tatmin edecek?
O da hileye başvuruyor20 Yorumla
+1 yılGarip bir durum ama o kadından çok sevk alıyordur, eski sevgilisi vs değilse boş ver aevk alıyor musun ona bak
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki zevk aldığı kadın mı alamadığı kadın mı önemlidir erkek için
Soran+1 yılhangisi lütfen :(
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mesela öğrendim belki fantezi amaçlı belkide seni yetersiz buluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkamdan konuşanlara bir çift sözüm var. Finish’e ulaşmak için önde olmanız gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBen şahsen şiddet uygulardim
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D
- +1 yıl
Erkeğe şiddete EVET
Soran+1 yıltoplanın gelin dövün bana da bırakmayın :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen bir kaçamakta biz yapabiliriz ücret karşılığı
00 YorumlaBunu nasıl öğrendiğini çok merak ediyorum
20 Yorumla
+1 yılAranizda sevgi ask yok demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılemin misin
+1 yılBaşka kadın derken kim o yani
05 Yorumla
Soran+1 yılkocamin beni aldattığı kadin o
- +1 yıl
Boşanmalısın
- +1 yıl
Bunu sordun mu kocana
Soran+1 yılşırf buyüzden boşanamam
- +1 yıl
Abla seni aldatmış diyorsun daha ne olsun ki
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de başka erkek adı söyleyerek inle
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılBaşkasını daha çok arzuluyor
013 Yorumla
Soran+1 yılneden ben daha güzelim o başkasından.
- +1 yıl
Sen hep elindesin onu elde edemiyordur
Soran+1 yılama kadina evlenirsen beni bırakmazsın değil mi demişş
- +1 yıl
Onla birlikte oluyor yani
Soran+1 yılevet ne demek bu durum sence. bunu sevdiği için mi böyle ne düşünmeliyim
- +1 yıl
Zaten gitmiş elindeki bide senle yaparken şeninde o olduğunu hayal ediyor yani sen kalmamişsin zaten
- +1 yıl
Aklı fikri o olmuş
Soran+1 yılbeni değil onu seviyor yani.
- +1 yıl
Yani durum bunu gösteriyor
Soran+1 yılbu kadar basit olamaz ya. ben daha güzel o kadın çirkin sevemez onu
- +1 yıl
Şu diyemem ne onu ne seni gördüm belki daha iyi muamele yapıyor olabilir erkek için önemli bu konu
Soran+1 yılnasıl iyi bir muamele. nasıl iyi bir muamele yapmalıyım?
Soran+1 yılen son kocama araç aldım doğum gününde daha napim :(
+1 yılKısaca Grup denemek istiyor eşin,😉
02 Yorumla
Soran+1 yılhönk :D
- +1 yıl
Cidden başka sebebi yok senin yüzünle başkasını şeyi ☺️😉
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni seviyor fakat aklı başka bir kadında
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni severken başkasında ne demektir
- +1 yıl
Muhtemelen birlikte olduğu bir kadın var
+1 yılBelki ancak oyle tahrik oluyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani hastalık mı bu?
- +1 yıl
Olabilir. Nasıl öğrendin bunu. Agzindan mi kaçirdi
Ya aldatıyor ya da eskisini unutamıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılama ben daha güzelim o kadından.
Soran+1 yılsence o mu ben mi. yani güzellikmi seksilikmi
Soran+1 yılsence kimi sevio onu mu beni mii.
- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef gunumuzde sadakat diye birsey yokk...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılVahiy yoluyla mı öğrendin
00 Yorumla
+1 yılTanidik biri yoksa bir unlu felan mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki çekici gelmiyorsun ona
00 Yorumla
+1 yılÜlke bu yüzden gelişmiyor.
00 YorumlaSende başka adamı hayal et.
00 Yorumla
+1 yılAldatılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılkurtul o pislikten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılahlaksızlık seviyesizlik edepsizlik
00 Yorumla Sanırım baska kadin hobisi var
01 Yorumla
+1 yılHayal ettiği kimse ona gönder
00 Yorumla
+1 yılYapar erkekler şaşırmam
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği