• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

28 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı, erkek eli tutmadım, sevişmedim, seks yapmadım. Çok şey mi kaçırdım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
350
28 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı, erkek eli tutmadım, sevişmedim, seks yapmadım. Çok şey mi kaçırdım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
53 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.

Hayır, çok şey kaçırmadın. Bunu net söyleyebilirim. Toplum bize belli yaşlara kadar “şunlar yaşanmalı” diye görünmez bir takvim dayatıyor ama hayat o kadar tek tip değil. Senin yaşamadıkların bir eksiklik değil, sadece senin yolunun farklı ilerlemiş olması. Sevgili olmamak, birine dokunmamış olmak, cinsel deneyim yaşamamış olmak; seni geride, eksik ya da geç kalmış yapmaz. Bunlar bir insanın değerini, olgunluğunu ya da kadınlığını/erkekliğini belirleyen ölçüler değildir. İnsan bazı şeyleri erken yaşar, bazılarını geç, bazılarını da hiç yaşamaz hepsi mümkündür ve hepsi insani.
    Şunu da söylemek önemli; İlkler “geç” olduğunda değil, hazır hissetmeden yaşandığında insanın canını yakar. Sen bugüne kadar kendini korumuş, belki güven aramış, belki de şartlar oluşmamış. Bu bir başarısızlık değil; bu, kendinle ilgili bir hikâye.

6
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.

Hayır, çok şey kaçırmış değilsin. Hayat herkes için aynı sırayla ilerlemek zorunda değil ve sen “geç kalmış” ya da “eksik” değilsin. 28 yaşında olup bunları yaşamamış olmak utanılacak ya da anormal bir durum değil; sadece senin yolun böyle ilerlemiş. İlişkiler bir yarış değil, deneyimler de bir listeyi tamamlamak zorunda değil. Önemli olan şu: Bunları isteyerek mi, yoksa çekinerek mi yaşamadın? Eğer isteğin varsa, hâlâ her şey mümkün ve zamanın da var. İlkler yaşa bağlı değil, doğru kişi ve doğru hisle olur. Kendini başkalarıyla kıyaslama; senin değerin yaşadıklarınla değil, olduğun kişiyle ölçülür.

2
    2 Yorumla
    • bthnn34
      bthnn34
      6 ay

En mantıklı ve doğru yanıt👏👏👏
      Keşkelerle yaşamamak için, doğru kişi ve doğru zaman mesele olan bu

Yorumla
    • Merops
      Merops
      6 ay

@bthnn34 Teşekkürler

Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.

Bak güzelim eğer hala bakireysen, ki yazdıklarından anlaşılıyor sakın ola hata yapıp bir erkeğin sözüne inanasın, yok evleneceyiz yok öyle olacak yok böyle olacak gel yapalım inanma derim, Türkiye deki ortamı görüyor biliyorsun kimin eli kimin cebinde belli değil, kaç sefer denk geldi bir yerde gördüm 15 yaşında seks yapmaya başlamış, yani ortam bozuk,
    Ha canın birşeymi çekti otur evde aç filmini onla bunla olmaktan daha iyidir, merak etme nasibin bir yerden çıkar

2
    12 Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Erkekler için de aynısı geçerli mi?

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

Zaten kızlar yapmasa haliyle erkekler de yapacak birini bulamaz, yani bence erkekler içinde aynısı geçerli

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

@ÖznürÖzcan

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Fazla yaşamış olmak iyi değil ama bence kızın da erkeğin de birşeyler yaşamış olması gerekir. Kendi başıma geldiği için biliyorum belli bi yaştan sonra deneyimsiz olmak işleri zevk almaktan çok travmatik hale getiriyo.

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

@ÖznürÖzcan tabi fazla yaşamış olmak iyi değil haklısın, din açısından o birşeyler dediğinde yaşanmaması lazım ama bende dahil hepimiz yaşamışızdır, ve insan yaşaya yaşaya tecrübe kazanması daha güzel olur diye düşünüyorum, yani tecrübe kazanmak için biriyle birşeyler yaşamak gerekmiyor, tabi herkesin düşüncesi farklı,
      Bende yapa yapa bu yaşa kadar belirli tecrübe edindim o ayrı, ama bence travmatik hale gelmesi karşı tarafın karşısındakini küçümseyip değersiz görmesi, yoksa birbirini seven her türlü şeye katlanır sonunda beraberce tecrübe kazanılır

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Kadınlar belli bi yaştan ister bakire olsun ister motor kafa olarak değişir biyolojik alarm çalar daha seçici olur saf sevgiyle bakamaz. Cinselliği yaşamayınca ona bakışın da tamamen değişiyo. Aslında bunu 30 yaşından sonra yeni bir işe başlamak gibi düşünebilirsin

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

Doğrudur güzelim ne diyeyim herkesin bakış açısı farklı saygı duyarım

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      6 ay

Erkekler, kadınlar yapmasa da gidip eskortla seks işçileriyle yaşıyorlar bunu ya da kendi yaşından büyük dul kadınlarla yaşıyorlar.

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      6 ay

@NickSevmeyenlerden haklısın ne diyeyim çeşit çeşit insan var

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      4 ay

@ironniggaass nickte ne varmış yorumda ne varmış

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      4 ay

@NickSevmeyenlerden ne olduğunu anlayacak kapasitesi yok belli, boş ver gitsin sildim zaten ağız vermeye değecek biri değil, bu gibiler de normal isimle yemedikleri halt yok

Yorumla
    • NickSevmeyenlerden
      NickSevmeyenlerden
      4 ay

@ironniggaass ben bu soruya 14 saat önce ve 21 saat önce yorum yapmışım gibi duruyor da soru 1 aylık bir soru ve ben hiç daha soruya cevap yazmadım. Ksye saat 03:55'te girdim. Tarih de 14 Şubat 2026.

Yorumla
  • Carerra
    Carerra Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

28 kritik bir yaş gerçekten hiçbir şey yaşamam ama kötü bir şey değil kendini saklamışsın ama bir yandan da zaman geçip gidiyor ileride de şunu diyeceksin neden yaşamadın çünkü geçen zamanı arayacaksın o yüzden Erken davranman lazım hayatında biri olsun

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

54

Cevap

222

Cevap

• Asil-Bey
    Asil-Bey Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 43
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Sen şimdi naneyi yimedin mi

1
    0 Yorumla
  • ℓuciffєя_
    ℓuciffєя_ Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 39
    3 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.

Bence geç kalmış değilsin 🌝

0
    0 Yorumla
  • ölümmeleği00 m
    ölümmeleği00 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    5 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Hayır neden kacırasın evlen helalin ile yaşa

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.

Hayat sevişmek seksten ibaret değildir. kendinizi geliştirebilirsiniz.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Toksik ilişkilere maruz kalmaktansa belki de böylesi daha iyidir... Ben de kimseyle cinsel beraberlik yaşamadım örneğin.
    İnsanlar kötü bir şeyleri öylesine yaşamak istemem şahsen. Kendini geliştir bir yorum gördüm doğru söylemiş. Bu güzel duyguları yaşamayı senin kadar isterdim ama doğru insan çıkmayınca insan kullanılmış hissedebilir ve bu özel bir şey sonuçta... Herkesle ve öylesine mi yaşanmalı? Ha yaşın ilerliyor doğru eğer bir tecrübe olarak bakıyorsan yaşa güvenilir birisi ile...80-90 veya 40 lı yaşlara geldiğinde kimsenin ve herkesin ne dediği önemsiz kalacak. Kimsenin cinsel hayatıda kimseyi ilgilendirmez aslında gayet normal bir durum. Kimseye söylemeyeceksin zaten. Bakirelik durumunu takmıyorsan eğer kafana yaşa gitsin.
    Eğer bir gün karşına ciddi bir ilişki çıkar ise seni olduğun gibi kabul eden birisi ile evlenirsin zaten bakir erkek nerdeyse yok.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

her yaşta yaşamanın hissi hazzı farklıdır, bence yaş ilerledikçe hissedilen haz daha tatmin edici oluyor, yani yaşamadın diye bişey kaşırdın denemez, bu yaşta veya sonraki yaşlarında yaşadıkların daha fazla zevk verir tatmin eder keyifli geçer... gençken daha çabuk geçiyor hisler.. heyecanla alakalı farklar olabilir ama yani 18 yaşındaki heyecanla 28 yaşındaki heyecan arasında çok farklar olabilir 18 yaşındaki heyecanlar daha tatlı gelebilir

6
    0 Yorumla
  • ÖznürÖzcan
    ÖznürÖzcan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    6 ay

Ben de senin gibiydim. Burada iyi yapmışsın bakiresin değerlisin demelerine inanma. Bana da öyle diyolardı. Verdim kafam rahatladı. Özgüvenim arttı. Ama dikkatli ol korun. Kadınlar cinsellikte deneyimli olması daha önemli çünkü yaş ilerledikçe karşındakine güvenmen saf bakman daha zorlaşıyor. Kafanda konuyu büyütmekten daha çok stres olursun ve keyif alman çok zorlaşır

8
    8 Yorumla
    • Nanelimon09
      Nanelimon09
      6 ay

Ne zaman yaptın

Yorumla
    • asilkız98
      asilkız98
      6 ay

Yazik, o herif simdi arkandan nasil atip tutuyodur... Seni skor olarak anlatiyordur... Baskasima verecegine kendini bozsaydin, erkek egosunu oksamasaydin.

Yorumla
    • caramelMacchiato_
      caramelMacchiato_
      6 ay

'Verdim kafam rahatladi' 😂😂

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

@asilkız98 olay bozulmayı istemem değil ki sevişmeyi tatmak. Ayrıca ben onu kullanmış oluyorum

Yorumla
    • baudelaire
      baudelaire
      6 ay

Tanışmadan ne kadar süre sonra beraber oldun ki? 10 kıza asılıp 1yle yatmak - onun da ilk olacağı belli değil - zaman kaybı olur diye düşünen olabiliyor. Bende denk gelmeyince yarı kırsaldan kızla evlenip hevesimi almıştım ama beraber olduktan hemen sonra ayrilmak da istemezdim evlenmesem

Yorumla
    • MBlackiron
      MBlackiron
      5 ay

@ÖznürÖzcan Ben seni evleneceğin zaman görürüm. O zaman da verdim , kafam rahatladı dersin. Kocana acıyorum. Yazık gerçekten.

Yorumla
    • baudelaire
      baudelaire
      5 ay

"Verdim kafam rahatladı " diyecek kızı nasıl bulalabiliriz acaba? Bakire kız için epey emek ve masrafa girdik ama nikahıma alma riski olacak diye ilişkiye giremedim en sonunda görücü usulü bir kızla evlenip hevesimi aldım. Senin gibi kız olsa gerek kalmazdı evlenmeye ama birkaç seferde yetmez 3-4 yılda ancak doyulur

Yorumla
    • Yaniyorum3131
      Yaniyorum3131
      4 ay

@asilkız98 aynen de öyle yapıyor tüm erkekler, heleki gizli video çekiyorlar kızlar farkında bile olmuyor ve video internette yayılıyor

Yorumla
  • 34TUZLALI
    34TUZLALI Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.

Hayır çok şey kaçırdın demek doğru değil 28 yaş bu işler için geç falan değil herkesin zamanı farklı akıyor bazıları erken yaşar bazıları geç senin yolun böyle olmuş bu seni eksik yapmaz önemli olan istemediğin bir şeyi sırf herkes yaptı diye yapmamış olman bundan sonrası için de geç kaldım diye değil hazır olduğunda yaşarım diye bakman.

0
    0 Yorumla
  • baudelaire
    baudelaire Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 96%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.

Kaçırma zamanına gelmişsin nerdeyse fakat kadının tecrübesiz oluşu tek çekici tarafı olmaz fiziksel özellikleri de çekici olmasını sağlar. Ne kadar taliplin vardı görücüler gelir miydi kapalı mıydın mesela? Seni biraz tanımak için bunlar gerekli bende 10 sene önce evlenip 5 sene önce ayrıldım annem hasta diye gitmişti eşim

0
    0 Yorumla
  • edaaaak
    edaaaak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    6 ay

Doğru diyorsun herkes her boku yemişken insan bu yaşa kadar hiçbir şey yaşamayınca kendini sorgulamaya başlıyor sanki gençliğim boşa geçti gibi insallah öbür dünyada bunun ödülünü alirsin yoksa zina yapan ve tövbe edenlerle ve hiç zina yapmayanlarla aynı olmak çok haksızlık olur derim

6
    4 Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

Sen yasadinmi

Yorumla
    • edaaaak
      edaaaak
      6 ay

Hayır

Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

Tşkler dürüst ce AP icin

Yorumla
    • baudelaire
      baudelaire
      6 ay

Yaratan sana 1 milyon dolar para verdi iyi şeylerde harca diye sende her şey günah diye harcamadın ve oluncetiade ettin. Bu çok mu iyi bir şey. 41 deyince aklıma geldi 10-15 sene önce biriyle görüştüm İBB"de çalışıyordu hatta ek iş yapıyordu Onun fotosu yoktu benim vardı o teklif etmişti. Görüşünce ne yapalım dedim? Senin gelirin düzgün değil dedi geçen hafta görüştüğünle ne oldu dedim "beğenmedi beni " dedi. Hem parası az diye insan beğenmiyor bende çok Çekici biri de değil ama hem yakışıklı ve zengin istiyor sonra cennete gideceğini düşünecek

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Hayır güzelim.
    bak açık olayım, çok erken yaştan itibaren her şeyi yaşadım. Zevkli mi? Aşırı zevkli.

Ama demek ki senin karşına senin kıstasına uygun kimse çıkmamış, veya dini vs sebeplerle sen tercih etmemişsin. Yanlış, alelade, seni üzecek şeyler yaşamandansa böyle olması çok daha iyi.

Sakın ama sakın geç mi kaldım kaçırdım mı diye ani karar verip bir hata yapma. Seni mutlu edecek, seni hakeden biri çıksın karşına inşallah, her şeyi o zaman yaşarsın 🌹

2
    0 Yorumla
  • nsnlelekekleleö
    nsnlelekekleleö Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Evet evde kaldın muhtemelen çünkü böyle yapmayan kız ya da erkek yok ve seni isteseler bile sen istemezsin çünkü ben kimseyler bir şey yaşamadığım halde neden böyle şeyler yaşamış birini tercih edeyim diye düşünürsün

2
    11 Yorumla
    • 61Koçarii
      61Koçarii
      6 ay

Kesinlikle.

Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

Kesin bir kaç kişi ile yasamis

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Kimse birisini sırf bakir ya da bakire diye sevmez. Yani hiç bir zaman bir bakir ve bakire eşleşmesi yaşanmıyor. Hatta çoğunlukla tam tersi

Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

@ÖznürÖzcan onu kim diyor

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

@acıgrcklracıksoz Neden böyle şeyler yaşamış insanla birlikte olayım diye düşünür dedi ya. Birisinden hoşlanırsan öyle bir düşünce aklında geçmez.

Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

@ÖznürÖzcan hoslaninca herşeyi unutursun

Yorumla
    • nsnlelekekleleö
      nsnlelekekleleö
      6 ay

Hayır ben düşünürüm ve yaşayıp yaşamadığını sorgularım

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Sence bir erkeğin o yaşa kadar yaşamamış olması daha mı iyi psikolojik açıdan. Odun ot olduğunu gösterir

Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

@ÖznürÖzcan Belkıs ehoslanacagi biri cikmamis

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

@acıgrcklracıksoz Olay da bu zaten 28 yaşından sonra daha da hoşlanamazsın gittikçe zorlaşır

Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

@ÖznürÖzcan biri çıktımı aklini başından alir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Aci olmus benxd senin gibiyim evden cikmak bile istemiyorum artik iside birakicam yakinda cunku sevgilini olanlari gordukce bebekli aileleri gordukce moralim bozuluyor strese girmekten biktim iyice, gercekten yas ilerledikce dahada uzuluyorsun bu haline artik manevi ihtiyaclar o kadar agar basiyorki dayanamiyorsun herkezle kendini kiyaslar hale geliyorsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    6 ay

Doğru yoldasın, o saydıkların Evlendikten sonra olan şeylerdir. Tabi toplumdaki Ahlak algısı çok değiştiği için yapılanları Ahlak ile değerlendirmiyorlar,

Eskiden namus cinayetleri vardı, şu anda o namus kavramı çok değişmiş. Yapanın zaten bundan haberi yok, onların ebeveynlerinin de toplum ahlakından haberi yok.

0
    27 Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

allahın çomarı keşke namus cinayetine gitseydin de görseydin nasılmış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@allnightlonggg Bunu hakaret sayıyorum, Allahın çomarı dediğin kişi sensin. Eğer namus kavramına dikkat etmiyorsan sizlere de başka bir kelime söyleniyor. Kabul etmiş sayılırsın. Öyle karşındakini aşağılamakla kendinizi Elit sanmayın. Ahlaksızlık diz boyu. Git ne yapıyosan yap, gelip buradan neden izin alıyosun ki.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

namusu bacak arasında sananlardan namussuzu yoktur. sen de onlardan birisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@allnightlonggg Namus BACAK ARASIDIR. Herkese verene de başka bir şey deniyor. Namus neresi olduğunu sen de beynine silinmeyecek şekilde kaydet. Çok merak ediyorsan aç interneti araştır. Öğren,,,, Ortalığa bedava dağıtıp sonra erkekler bilmem ne demeyi biliyorsun. Sizler vermezseniz onlar kimden alacaklar?

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

keşke seni de biri namus için öldürseymiş namussuz herif

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

ayrıca bedava falan dağıtmıyorum para bayılmayana yok. çulsuza cimriye a... m mam yok yani enayi değiliz.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

erkek o... pusu sapık herif

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@allnightlonggg Bana laf saymaya zerre hakkın yok. Parayla verene de başka bişey deniyor. Ayrıca namus cinayetini ben işlemiyorum, böyle olaylar vardı diyorum. tabi senin yaşın yetmez.
      Ayrıca da hem ahlak yok sende hem de terbiye yok. Ağzından çıkanı kulağın da duymuyor.
      Ayrıca ben sapık değilim, sapık olan sensin. Aklınızı bacak aranızla bozmuşsunuz. Pislikler sizi.

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Ne alaka seks yapmış ya da hiç yapmamış kadın arasında hiç bir fark yok hele namus bakımından. Evli sonra olsa ne değişecekaynı aktiviteyi daha rahat yapacak

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

kims bacağımın arasoyla kafasını bozmuş değil isterse de bozar herkes istediğini yapmakta özgür namus bacak arasıyla ölçülmez ama siz namus cinayetlerini övüyorsun. cinayet öven bir insan ne kadar namusludur bilemiyorum.
      Parayla yapmaya gelince de bedava herkese dağıtmayın diye emir veren sensin işine gelmeyince hakaret edemezsin etsen de ben onu hakaret olarak almam. zira sen de o... pusun ama para almıyorsun farkeden bişey yok. erkeklere kendimizi bedava kullandıracak değiliz.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

namus ahlak insanın vicdanındadır. sende vicdan yok. senin tek derdin milletin bacak aralarını gözetlemek. çek ellerini ve gözlerini ordan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Evlenmeden önce seks yapmayi yapmamakla eşit tutan ve bu fikri savunan kim varsa burada Ahlaksizin onde gidenleridir. Dünya sizin gibiler olduğu surece pislik icinde olacaktir. Bu erkeklerin bu hale gelmesinin tamami da sizjn sucunuzdur. Kiza bak yaaa verenlere vermeyeni ayni tutuyor. Aklinizda sorun var sizin. KS ne kadar pislik insan doluymuş. Nefret ettim yaa hepinizden.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

aynı eylem evli olup olmamakla arasında fark yok. sen fazla gelenekçisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Ben sana anlatamam anlayacak durumda değilsin. Keske yorum yapmasaydım insanı pişman ediyorsunuz. Erkeklere laf söylemeyin sakın.
      Veren olmazsa onlar da yapacak kimse bulamaz. İşin sonunda kadinin düşmanı yine kadin. Doğruladın. Bir daha yazmayacam. Sinir ziplatiyorsun. Orpyla olmayani bir tutuyosun.
      O , aman hırsızla olmayan da aynı, katille olmayan da ayni sana göre.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

ya amca mal mısın erkeklerin namusu yok mu da kendinizinkine sahip çıkamıyorsunuz. biz kimsenin uçkurunun bekçisi değiliz bunu problem eden de biz değiliz zaten sizsiniz kötü bişeyse o zaman kendinize sahip çıkın bu bizim sorunumuz değil. yatağa atmaya çalışıp çalışıp vermeyin demek de ayrı pişkinlik. her insan kendinden sorumlu , kendi sorumluluğunuzu alın kendinizi tutun size tersse. gericiye bak ya Allahın çomarı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@allnightlonggg Erkeklerin namusu, karısı bacısı kızıdır. Onlara sahip çıkmaktır. Kusura bakma sana anlatmamın bir yolu yok. Bu aile terbiyesiyle alakalı bir şey.
      Bana bak sürekli yatağa atmaya kalkan deyip durma bana sçtırtma yapacağın işe. Beyin özürlü müsün sen? Dediklerimden bişey anlamıyon mal mısın sen? Ben sana yapma diyorum, sen diyon ki kızları yatağa atıyosun. Okumuyon mu sen? Okur yazarlığın yok anladık, BEYIN de yok. Allahın kör cahili. Pislik seni.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

bana bak dümbük. herkesin namusu kendinedir. kimse bizim namusumuzu sahiplenip üstünde söz sahibi olamaz. ikinci de biz istediğimizi yapmakta özgürüz beğenmiyorsanız siz yapmayın. kızlara laf etmek sizin haddinize değil bunu sana yasaklıyorum, erkekleri yargıla. edeceksen tecavüzcü , tacizci, abaza erkeklere laf et. pislik de sana benzer ben bu sitede senin kadar çomar bir insan görmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@allnightlonggg Sen istediğini yapmakta özgürlüğü kimden aldın? Sen kimden aldıysan o adam da almıştır. Erkeklerin yargılanacak bir yeri yok, bedava a.. bulmuşlar kullanıyorlar. Ayrıca tacizci derken, popo. ınızı başınızı açıp da erkeklere gösterirken cinsel tacizi siz yapmış oluyorsunuz. Ahlak sizde yok. Dünyada sadece bizim ülke böyle. Bu sitede de senin kadar... ben de görmedim...

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

oğlum sen mal mısın lan bizim özgürlüğümüze laf eden sensin zaten. doğruyu yanlışı ayırt edecek kadarirade ve akıldan yoksunsanız insan olarak nitelenmeyi haketmiyorsunuzdur. yanlış buluyorsan sen kendine mukayet olacaksın maloğlu mal herif. dünyada kadınlardan bihabersin türk kadınlarına sallıyorsun senin o dilini gtüne sokarım it. dünyada sizin kadar çomarlar bir afganistanda vardır. kadınlar istediği gibi giyinir mal herif seni beğenmiyorsan bakma. taciz öyle bişey değil. bakmamakta özgürsün

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

iki kişi bir işi yapıyorsa ikisi de aynıdır. kadının rızası yoksa o şey zaten tecavüzdür. tabi sana göre normal olan o belliki.

Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Senin gibiler yüzünden kızlık zarı dikimi gibi saçma sapan olaylar var. Bu arada çevremde çok örneği var hep de kocaları senin mantığında oluyor asla anlatmıyolar geçmişlerini.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Tabi tabi hep benim gibiler yüzünden. Ben senin o dedigin gibi biri olsam. Gidin bol bol yapin ki bize de kız düşsün derdim.
      Ben size yapmayin diyorum baska yerinizden anliyosunuz. Üstelik küstahlık tavan. Bu arada pislik olan sizsiniz. Kendinize çeki düzen verin. Okumadan da laf söyleme. Bos bos konusup duruyorsun SEN DE...

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

sen bize hiçbir şey diyemezsin. diyeceksen erkeklere de. senin yaptığın şeye baskı ve çifte standart denir. klasik yobaz davranışı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Kusura bakma insan olan anlardı zaten. Ilk yorumumdan sonra kavgaya girdin. Oysa ki niyetim iyiydi. Yapmayin diyorum, sen yapacam diyosun. Baskalarina örnek olma bari.
      Hicbir zaman da Erkeklerden sikayet etme.
      Etki... Tepki... ne ekersen onu bicersin.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

iradesiz ve kendi davranışını yönetemeyen, kendi kararlarını alamayan biri için çok konuşuyorsun. ister yaparım ister yapmam ve zaten de milletin parasını yiyip yapmıorum. para verip o işi garanti etmek isteyen erkekler hizmet sunan meslek erbabı kadınlara gidebilir. şikayet eden de sensin yaparım diyip kadınlara suçu atan da. suçlu arayan kendine baksın.

Yorumla
    • allnightlonggg
      allnightlonggg
      6 ay

hem kadınlara kolay olmayın ucuz olmayın dersiniz hem kadınlar seçici olup çoğunuza köpek çekince ve kendisi için taleplerde bulununca çok görüyorsunuz bedavaya ucuza getirmeye çalışıyorsunuz. erkeklerin lafıyla hareket edilmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@allnightlonggg Seni Allaha havale ediyorum, Nokta.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

sizden bir yaş büyüğüm bende de benzer durumlar, kaçırdğımızdan değil aslında yaşımız geçte değil. sadece zaman hızlı akıyor bizimle benzer durumda olanda çok. olur öyle şeyler geç değil, takılmayın.

4
    0 Yorumla
  • EskişehirBeyefensi26
    EskişehirBeyefensi26 Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.

hayir cok sey kacirmadin
    hayat tek yoldan yasanmaz
    deneyim sayi degil zaman meselesi
    gec baslamak gec kalmak degil
    hazir olmadigin seyi yasamamak guc
    hicbir sey gecmedi sadece sirasi gelmedi
    sen eksik degilsin yolun farkli🙂❤️

0
    0 Yorumla
  • Ranheim07
    Ranheim07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Hayır hiçbir şey kaçırmadın tam tersi bu senin sadıklığını kendine olan saygıyı gösterir en bütük takdiri sizin gibiler hakediyor sayınız oldukça az iliyorum bu yanlış yol değil aksine dogru yoldaki yolcuların azlığını gösterir

0
    0 Yorumla
  • AkarM21
    AkarM21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Aşırı iyi bir fiziğin varsa ve yüzün de güzelse çok bişey kaçırmadın ama geç kalmışsın. Yine de umudunu diri tut belki çok iyi bir eşin olur ve bütün bu yaşanmamış mutlulukların acısını doya doya çıkarırsın.

0
    0 Yorumla
  • sevgisizprens34
    sevgisizprens34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bu yasasaydin neyasadigina göre ve kimlerle denk gelip neyasayacagina göre değişir iyi insanlar doğru kişiler gelseydi çok şey kaçırdın derdim ama kötü insanlar senden faydalanıp oynasaydi iyimi yasamamisin derdim

0
    1 Yorumla
    • sevgisizprens34
      sevgisizprens34
      6 ay

Ama. Unutma ki yasanilin her şey bir tecrubedir daha sonra önüne çıkanı iyi ya da degildiye anlayabilmek icin

Yorumla
  • Dedective
    Dedective Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.

bişey kaçırdıgın yok bunları yaşadıgın ilk andan itibaren 10 sene yaşayanla aynı heycanı duyguları yaşacaksın şöyle düşün en azınran senin heycanın taze olcak yeni olcak. Sadece zaman kaybın var başka bi kaybın yok

0
    2 Yorumla
    • ÖznürÖzcan
      ÖznürÖzcan
      6 ay

Zaman geçtikçe o heyecan yerini anksiyete ve takıntıya bırakıyor.30'lu yaşlarda bakire bi kadınla ilişkiye gir de gör heyecanı taze mi kalmış.

Yorumla
    • asilkız98
      asilkız98
      6 ay

@ÖznürÖzcan bakire oldugunu söylemesine gerek yok ki... Fazla takinti, travma yapmadiysa bir sorun olmaz. Bunun icin vermesi gerekmiyor, lütfen bu ataerkil topluma canak tutma.

Yorumla
  • Ssgnfrtna
    Ssgnfrtna Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 72%
    6 ay

Olması gerekeni yapmışsın zaten daha ne olsun senin gibi tertemiz insanlar tertemiz insanlar ile eş olacaklar. Allah hayırlı güzel insan çıkarsın karşına inşallah 🤲

1
    0 Yorumla
  • hazpesindebiri
    hazpesindebiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    5 ay

Kaçırmış sayma kendini fakat seçim yaparken de dikkat et üzülme. Fazla ilişki yaşayan ben artık çoğu şeyden soğudum ve herşeyin basitleştiğini görüyorum buda insanın güven duygusunu bitiriyor çünkü herkesi aynı şekilde görmeye başlıyorsun. Bu konuya böyle bakarsak asıl kayıp bizdedir sende değil

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    6 ay

hiçbir şey kazanmadın ya da kaybetmedin. seks, evlilik, çocuk hiçbir şey bir ödül değil. seçimlerinin sorumluluğunu almayı öğrenmelisin. kendini tanımak seçimlerin için önemlidir.

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yaşın 40 değil. Herhangi bir şeyi kaçırmadın... Önemli olan doğru kişiyi bulabilmen. Tabii bu da şans...
    Erken yaşta sadece merak için cinsellik yaşayıp pişman olan çok kadın gördüm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Hayır
    Öncelikle 28 yaş çok büyük bir yaş değil.
    Henüz eline erkek eli değmemesi ise güzel bir şey bence, temiz kalmışsın işte. Ama ben olsaydım evlenmeye koyulurdum, çünkü bence 28 yaş evlilik için ideal bir yaş.

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Ben kaçırdığını düşünmüyorum ben de ilk sevgilimi 27 de yaptım zaten evlendik ama insan o gençlik heyecanını da yaşamış olmak istiyor

1
    8 Yorumla
    • 61Koçarii
      61Koçarii
      6 ay

Memnun musun evliliğinden

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      6 ay

Evet

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      6 ay

Sanane benim cinsel hayatımdan?

Yorumla
    • 61Koçarii
      61Koçarii
      6 ay

Tüyo vermeni istiyorum sadece

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      6 ay

Seni ilgilendiren bir şey yok

Yorumla
    • 61Koçarii
      61Koçarii
      6 ay

Neyse.

Yorumla
    • acıgrcklracıksoz
      acıgrcklracıksoz
      6 ay

Sevgili iken yaptın kesin ama evlenmisisn mutlu ol insallah

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      6 ay

Yanımda mıydın kanka sevgiliyken? Ne çok seviyorsunuz sallamayı

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    2 ay

Yok bea 😅 ne kacircan altı üstü seks işte ama bir güzel oluyor varya daha önce neden yapmamisim dersin

0
    0 Yorumla
  • sexuallifecoach
    sexuallifecoach Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    3 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.

yani kaçırmadın diyen yalan söyler , her yaşta yaşanan farklı duygular barındırır, ve bu duygulardır bizi biz yapan

0
    0 Yorumla
  • avaka_do
    avaka_do Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    5 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı.

Hiç bir şey kaçırmış değilsin. En güzelini yapmışsın. Artık bu saatten sonra macera atıl bişey olmaz. İstersen yaparıs herşeyi

0
    0 Yorumla
  • Addictive_
    Addictive_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Bence evet neden yapmadın? Özel bi sebebi mi var? Engellin yoksa mağarada yaşamıyorsan. Bildiğin neyse

0
    0 Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.

bunların hepsini kocanla yapabilirsin bu kadar temiz 1 kızı bulan koca seni el üstünde tutar tutması da lazım

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Yani, illa ki. Ama bazı kadınlar öyle masturbasyonlar yapıyor ki. Gerçeğine yakın zevk alıyor.

0
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.

Bende yapmadım çok şey kaçırdığımı sanmıyorum belki doğru kişi değiller ya da güvenilir değiller ya da kaderin bu belki çok sonra yaşayacaksın

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı.

En verimli dönemde her gün onlarca rahatlayacahin dönemi boş geçirip 30 dan sonra hafta 2.3 dusureceksin

0
    0 Yorumla
  • Aşkın_Sonu
    Aşkın_Sonu Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 63%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.

Yok be. Çok sevişince mi hayat yaşanmış oluyor. Bu bir defa yapmayla yüz defa yapma arasında fark nedir?

Sen kalbine dokunan birini bul.

0
    0 Yorumla
  • olgunerkek37
    olgunerkek37 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Hiç sevgili olmama nedenin nedir, mutlaka teklif gelmiştir yani kimseyle bir sevgili adayı gibi de buluşup çay içmedin mi

0
    0 Yorumla
  • Muhammes2525
    Muhammes2525 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 102%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.

bir şey kacirmadin öbür dünyada cok güzel. şeyler. karsilicak seni keşke senin gibi eş nasip. olsa bekliyorum işte nasip

0
    0 Yorumla
  • napıcanki123
    napıcanki123 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.

Hicbirsey icin gec degil bu denin bedenin senin kararin ne zaman ne istersen o olur böyle olsun istemissin böyle olmus

0
    0 Yorumla
  • BiBusesin
    BiBusesin Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    24 gü
    Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.

hazır olduğunda zamanı geldiğinde olur takma kafaya

1
    0 Yorumla
  • Princess045
    Princess045 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Hayır neden kaçırmış olcan ki helalinle olmak varken neden başkasıyla olcan 5 dk zevk için değmez

1
    0 Yorumla
  • Volkanİnanmaz1881
    Volkanİnanmaz1881 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 67%
    3 ay

Benimde kız arkadaşım olmadı bende sevgilimin kız arkadaşımın olmasını çok isterdim

0
    0 Yorumla
  • Eleven3405
    Eleven3405 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay

Bence gayet iyi yapmışsın evleneceğin kişiyle yaşamak en iyi ilkini

0
    0 Yorumla
  • KerpetenRamiz
    KerpetenRamiz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    5 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı.

Bende böyleyim 30 Yaş ve bakirim ve pişmanlık var gibi ama yok gibi de bilemiyorum ;(

0
    0 Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    5 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Tabiki hayır. En güzeli bu şekilde. Kendini en özel olan kişiye saklamak. Tebrik ederim.

0
    0 Yorumla
  • akreperkeği35
    akreperkeği35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    5 ay

Belkide sana dokunmayan erkek çok şey kaçırmıştır bide öyle düşün

0
    0 Yorumla
  • Gizemlii_-Adam
    Gizemlii_-Adam Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

Aslında güzel bir özellik bu olunca da, eline bir şey geçmiyor.

0
    0 Yorumla
  • kalp-komutanı
    kalp-komutanı Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yasamadan ne kacirip ne kqcirmadigini bilemezsin cqnim

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Millet evlilikten kaçınıyor miller rahat iş yapamazsa nüfusta her geçen gün azalir

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    6 ay

Amaç, temiz kalmak mı? Denk gelmedi/beğenilmedin de mi olmadıı, arasında fark var

0
    0 Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 51%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evet çok şey kaçırdın milletin şeyi çuval gibi daha 18 yaşında

0
    0 Yorumla
  • sıradanbirri
    sıradanbirri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay

Açılmamış goncagül gibisin.. Çok kıymetlisin...

0
    0 Yorumla
  • ilgiManyetiği
    ilgiManyetiği Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay

Bizde yapmadık da bunun in soru açıp reklam yapmıyoruz istelik ben 40 sen daha 28.

0
    0 Yorumla
  • RuuDy_RuuD
    RuuDy_RuuD Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 73%
    6 ay

Düşün işte bugün ölsen hiç bir yaşamamış olarak öleceksin. Kutsal bakire olarak gidersin...

0
    0 Yorumla
  • 00Zorbey00
    00Zorbey00 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Ben direk evlenirim seninle. Yaş sorun olmazsa

0
    0 Yorumla
  • Wetphoto
    Wetphoto Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    6 ay

Müthiş bir şey iyi sabretmissin helal çok şey kaçırma işi tartışılır yazamadım buraya anla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Bu soruyu Maalesef çok geç gördüm ama yine de yazmak istedim Bu sorunun sahibi bu yorumu görürsen bu ciddi bir tanışma isteğidir gel evlenelim başımın sultan ol😀

0
    0 Yorumla
  • Akbey5252
    Akbey5252 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı.

Yok be ya daha hiçbir şey kaçırmadım hayat yeni başlıyor sana

0
    0 Yorumla
  • GovanıAli
    GovanıAli Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay
    Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı.

Çok şey değil ancak, özel şeyleri kaçırıyorsun. Ruh sağlığın için rahatlaman gerek

0
    0 Yorumla
  • Doğrucu_davut
    Doğrucu_davut Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 100%
    6 ay

En sevdiğim tam kapalı kutu, hiçbir şey bilmeyen kız

0
    0 Yorumla
  • Estetikli_Pinokyo
    Estetikli_Pinokyo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

hayır aşkın ve seksin yaşı yoktur. merak etme doğru kişi ile tanışınca açığı kapatırsın

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (216)
Devamını Gör(261)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 28 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı, erkek eli tutmadım, sevişmedim, seks yapmadım. Çok şey mi kaçırdım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

28 yaşındayım hiç erkeklerle buluşmadım, ilişki yaşamadım çok mu şey kaçırdım? 32 cevap verildi
Erkekler, yaşım 28 oldu. Hiç sevişip seks yapmadım, sevgilim olmadı. Çok şey mi kaçırdım? 49 cevap verildi
23 yaşındayım hiç seks yapmadım, çok mu şey kaçırdım? 88 cevap verildi
32 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı hatta hiç arkadaşım olmadı. Hiç seks yapmadım, bu anormal mi? 8 cevap verildi
28 yaşındayım ve hiç seks yapmadım. Çok bir şey kaybettim sayılır mı? 6 cevap verildi
30'lu yaşlardayım. Sevgilim olmadı, hiç cinsellik yaşamadım. Boş mu yaşamışım? 37 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşk mı insanı değiştirir, yoksa hayal kırıklıkları mı?
  • Dizel arabalar da Adblue hakkında ne düşünüyorsunuz devam etmeli mi sizce?
  • Gece gece misafirle köfte gömmek normal mi, siz böyle kaçamaklar yapıyor musunuz?
  • Opel Astra K mi Renault Megane 4 mu?
  • Maskülen giyimle dişil olunur mu?
  • Yaz aylarında siyah giyinir misiniz?
  • Gece müzik dınler misiniz?
  • ​Hayatta uğur getirdiğine inandığınız, 'bunu yapmazsam o günüm kötü geçer' dediğiniz bir toteminiz var mı?
  • Nasibinse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden sözüne inanıyor musunuz? ve böyle bişey yaşadınız mı?
  • Dünya Kupası'nda ABD karşısında 2-1'lik üstünlüğümüz var! Maçı kazanır mıyız, oyunu nasıl buldunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨