Aşk ile yapıılan, duygu, samimiyet, niyet, güven,, uyum içinde olan bilinçli ve bilerek yapılan cinsel ilişkide hiç bir tahriş, yırtılma, acı, sitres, sorun oluşmaz...
İşin ehli ile yaparsan içine girdiğini hissettiğinde zevk aldihini anlarsın. Acıma işi işi bilmeyen erkeğin yapacağı istir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Ilk gece biraz acı oluyor bi kizla evlilik icin konuşuyordum bundan bahsetti bana ilk gece korkum var diye sakin ol sert olma falan diyordu büyükmü dedi. Yok dedim fazla degil iyi o zaman bende bunu istiyordum diyordu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
tecrübeli biriyse az acıtır çok mu endişe ediyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aşk ile yapıılan, duygu, samimiyet, niyet, güven,, uyum içinde olan
bilinçli ve bilerek yapılan cinsel ilişkide hiç bir tahriş, yırtılma, acı, sitres, sorun oluşmaz...
Yırtılacak bişey yok ki orada sadece oraya sert bir cisim girdiğinde kılcal damarlar zenedelenip kan geliyordur
İşin ehli ile yaparsan içine girdiğini hissettiğinde zevk aldihini anlarsın. Acıma işi işi bilmeyen erkeğin yapacağı istir
Ilk gece biraz acı oluyor bi kizla evlilik icin konuşuyordum bundan bahsetti bana ilk gece korkum var diye sakin ol sert olma falan diyordu büyükmü dedi. Yok dedim fazla degil iyi o zaman bende bunu istiyordum diyordu
tecrübeli biriyse az acıtır çok mu endişe ediyorsun
Bilmem denemedim
Benimki genelde acıtıyor ama sonra çok zevk alıyorlar
Abla gece gece ne diyin jdjdjd
😂😂😂😂
Evet biraz acıyabilir
Girmedim girince bakacağım
Yok çok islanirsan hissetmezsin
Kişiden kişiye değişir o
acıma oluyor ama duyduğum kadarıyla o kadar değil
Kese kağıdı yırtar gibi yirtiliyo
Kimin yapacağına bağlı