Her kzıın vajinasında tüyler vardır fakat ben yıllardır bu acıya dayanamıyorum ve hep jiletle aldım ağdayıda arada deniyorum fakat ağda çok acıtıyor jilettende bıktım ağdayla alırken acımaması için yöntem yok mu lazerden falan bahjsetmeyin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve boş konuşacaklarda lütfen puan alamk için yorum atmasın. Kızlar cevaplasın sadece lütfen v
Cevabın nedir?
+1 yılçok işe yaramasa da soğuk uygulayabilirsin, bi arkadaşımız daha bahsetmiş emla kremden. o da o bölgeyi uyuşturuyor. bebe yağı deneyebilirsin fakat kayganlıktan tüyleri tutamayacağından sür, bi süre masaj yap iyice kıl kökleri emsin, sonra ıslak mendil gibi bişeyle sil. onun dışında benim tavssiyem ameliyat eldiveni. ağdaya göre daha az acıtır canımı. çekeceğim yeri biliyorum ya :) çok uzatmamaya çalış ama çok uzadıysa azıcık makasla kes sonra hemen al, çok uzundan daha az can yakıyor. bi de ameliyat eldiveni denersen çekmek üzere olduğun bölgeyi gergin tut. kıl kökleri daha açık oluyor. benim aklıma gelenler bunlar,sıhhatler olsun :)
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. emla krem al eczaneden. benimde canım çok yanıyo yaparken havluyu ısır hafifletiyo azda olsa :)
00 Yorumla
jiletle falan yapıyosan senle ilişkiye gircek olana acıyorum.. kirpiye şeyapıyomuş gibi
00 Yorumla
+1 yılAda yapmadan Buzla Sogut Bölgeyi ondan sonra al.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
4Cevap
Emla diye bir krem var eczanelerde ondan alıp kullanabilirsin. Epilasyonda veriyorlar. 1 saat evvelinden sürüyorsun baya acıyı hafifletiyor. Üzerine de anestol sür tamamdır :)
10 Yorumlaemla adında bır krem var eczanelerde satılan onu kullanabilirsin ağda yapacağın yere 1 saat önceden sür ve beklet o krem uyuşturuyor çok rahatlık çekersın ben onu kullanıyorum
10 Yorumla
+1 yıljiletle alıyosan senin tüylerin iğne gibi batar cinsel ilişkide senden uzak durmak lazım kaktüsle sevişir gibi :))))
10 Yorumla
+1 yılBenim de çok acıyor. Kremle alıyorum. Daha sık almak gerekiyor ama olsun. Hem sarkıtır ağda asılıp çekiştiriyorsun ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılya kremi denedimde markasımı kötüydü ssanırım aldığımın sesusmuydu neydi krem çıkartıyor mu peki hemen ..? kremle sert çıkıyormu
- +1 yıl
Fazla sürmüyor çıkması :/ Sertlik konusunda kıyaslama yapamıycam hep kremle aldığım için. Ağda çabuk çıkarttığı kesin ama.
kuafore gıt yada doktorların söyledıgı gıbı kes makas kullan madem lazere karsısın saglık onemlıyse bu dedıgımı arastır
10 Yorumlaağda öncesi uygulanan uyuşturucu kremler var eczaneden alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBen şu köşede sessizce otururum.
60 YorumlaKuaföre aldır. Ben de asla kendim alamam. kuaför 5 dakikda alıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de hep jilet. Lazer niye dusunmuyon ? Ben yaptırcam seneye
00 YorumlaDök kolonya ver ateşe :)
20 Yorumla
+1 yılağdanın acısı her zaman vardır
00 Yorumlano pain no gain
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği