Ben vajinama ağda yapmak istiyorum, daha önce hiç yapmadım ve korkuyorum açıkçası. Sırf ağda kılları daha yumuşak ve geç çıkarttığı için yapmak istiyorum. Vajinasına ağda yapanla var mı? Çok acıyor mu? Ve vajinanın içine de ağda yapıyor musunuz? Tüyler ne zaman geri geliyor?
Cevabın nedir?
tamamen alt kısmına yapma taraftarı değilim ki doktorların söylemi de bu yönde. çünkü vajina mikraop kapaya meyilli bir bölge ve kıl köklerinin alınması mikrop kapmayı kolaylaştırıyor. alacaksan kenarlarını ve üst kısımlarını ağda ile al o çok acıtmıyor ama vajinaiçini ve kenarlarını doktorlar kökleri almadan kısaltın diyorlar. haa illa alacam diyorsan kendin hiç bulaşma 1.5 ayda çıkıyo zaten ağda ile alınacak uzunluğa kuaföre git orda aldır. sen kendine kıyamıyorsun 1-2 saat eziyet oluyor ama kuaför en fazla 5dk da alıyor.
615 Yorumla- +1 yıl
fiziksel olarak erişim ve görmek zor olduğu için ve insan canı kıymetli olduğu için kendine yapman kafadan 1-2 saat ama kuaför 5 dk alıyor. her kuaförde de aldırılmaz düzenli olarak temiz ve güveilir bulduğun bir yere gitmen gerek bunu hijyeni var gizli kamerası var var da varr
Soran+1 yılPeki cok tesekkurler bilgin icin :)
şimdi daha önce hiç ağda yapmadıysan jilet vs kullandığını varsayıyorum. haberin olsun ilki feci acıcak çünkü kıl köklerin güçlüdür şimdi senin :) ağda kılları geç çıkartır ve kıl köklerini güçsüzleştirir doğru. ama kendin yapmaya kalkarsan işkenceye döner bence kuaföre git orda yaparlar beş dk da:)
30 Yorumla
LAZER SONRASI DERİ HASSASİYETİ VAR İSE CİLTTE YARALAR ÇIKMAKTA SONRASINDA YİNE KILLAR YARA ARALARINDAN ÇIKMAKTADIR
00 Yorumla
+1 yılbağışla ama vajinaya ağda yapmanın cinsellik kategorisinde ne işi var yaw :)
02 Yorumla
Soran+1 yılya ben onu saglik kategorisine koymustum, demek buraya tasinmis :D
- +1 yıl
yaw bu yöneticilerin aklı fikri cinsellikte zaten. yeterki bi cinsel organ adı yaz, hemen cinselliğe atarlar :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
5Cevap
herbiyerini aldırıyorum çokta azalma oldu ama her ay çok külfetli oluyo -komple gidiyorum bide lazere başlıcam önümüzdeki ay daha etkili her ay düşünmezsin ;
he bide emla diye bi krem var ağda öncesi (2saatte uyuşuyor) kullanabilirsin hiç acı olmuyor :) bi zararı da yok araştırabilirsin.10 Yorumlavajina kısmı pek önerilmiyor ama orda ki kıllarda akıntı tutuyor mantara sebep oluyor her zaman değil ama ararda almanın iyi olucağını düşünüyorum. İlk zamanlar acır sonra alışırsın.
21 Yorumla
+1 yılSen hiç dokunma git kuaöfere anlat derdini.
İnan eziyete çevirirsin, mosmor yaparsın tazeyi :D50 Yorumlatavsiyem lazer epilasyon alexdır modeli makinalar. ağda felan sıkıntı basıyor bana. yıllardır tertemiz ama yaptıran çok ağdayıda.
00 Yorumlakuaförde aldır derim onlar bu işi biliyor bir zamanlar kuaför bir sevgilim vardı o yapıyordu hem temiz hende güzel oluyor pürüzsüz
03 Yorumla
Soran+1 yılama kuaföre gitmeye korkuyorummm :(
Soran+1 yılaaahh neden soruyorlar acaba ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk zamanlar acıyor ama zamanla artık alışıyorsun ben ilk baslarda kuaföre gidiyordum sımdı cok azaldı artık kendım yapıyorum pürüzsüz oluyor hemde bır ay kadar çıkmıyor ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvajinanin icine yapilmaz ki kardes icinde kil olmaz yani
01 Yorumlabence hiç ağda yaptırma canım ağda kılları besleyip çoğaltıyor sen onları traş et ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzelim , tüy dökücü krem var onları kullan, benim sevgilim ağda yaptırıyordu ilk gün tahriş oluyordu canıda acıyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok fena acıyo yaa. ılk yaptırdıgımde aglamıstım acısından.
00 Yorumlalazerle yaptir en temizi ;)
22 Yorumla
+1 yılacıyo vur jileti çık.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Hayır acıyan yer vajina değil ön taraf
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn iyisi ve en rahatı lazerdir.
10 Yorumlabence epilasyon yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllazer yaptır ya
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoo çok az acıyor ki kremlerle o acıyıda dindiriyorlar.kökünü kuruttuklarından bidaha çıkmıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne