Çok ateşli libidosu yüksek bi kadınım. Fakat cinsellik aşamasındansa ön sevişmeyi uzun tutmak çok daha fazla haz veriyor. Saatlerce öpüşebilirim mesela. Boynumdan öpülmek emilmek en sevdiğim şeylerden biri birleşme yaşamasak da olur diye bile geçiriyorum içimden. Normal mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayKesinlikle ve sonuna kadar aynı durumdayım ve bu durumu hissiyatı doğal olarak yaşayan arzulayan birinin olması ve bunun yanında bu durumun normallik düzeyinin artışı beni gerçekten mutlu etti. İlişki bir kenara , sevişmenin tutkusunu en derin içtenlikte ve tüm zerrelerimce, tüm benliğimle , düşünce ve hayal dünyamın ve fantezi dünyamın tümünde sınırları zorlayan bir içselleştirme yaşayarak , sevişmenin detaylarını , kadın vücudunun güzelliklerini sevmeye olan doyumsuzluğu onun istisnasız her zerresini süre sorunu olmadan sonuç odaklı olmadan sevebilmek onunda en rahat şeffaflığı yaşadığını hissettiği şekilde sevişerek onun güzellikleriyle yine onun güzelliklerinden alabileceği en uç zevkleri ona yaşatabilmek ve tüm zevkleri mutluluğu ile yaşarken zevkin muhteşemliğini alabilmek , saatlerce sevişmek vücudunun detaylarıyla zaman geçirmek adeta. Vücudunda taşıdığı her detayın ne denli şaşırtan güzellikler olduğunu ona her yeni temas ettiğim noktada dilimin dudaklarımın ellerimin parmaklarımın tekrar tekrar anlatabilmesi en yoğun mutluluk hisleri ile içimdeki coşkunun her yeni gelen saniyede artarak yükselmesi ve sevişmenin temaslarının bitmesi sona ermesi düşüncesi olmadan sevişmek. İlişki mi evet tamam gerekli ama gerçekten sevişmenin hazzı tutkusu mutluluğunun yanında çok ama çok geri planda ve olmasa neden olmadı demem , sevişmek ilişkiye bitmeli odağı olmamalı. Tüm bunları doyumsuzsa sınırsız sansürsüz ve süresizlik içinde en güzel yaşanabilirliği aynı düşüncelere sahip kadınla yaşayabileceği, aynı düşüncelere sahip olup çift olabilenlerin yapabileceğide bir kesinlik. Bir çok insanın ve özellikle bir çok kadının , sevişme konusunda da çok eksik bırakıldığı gerçeği maalesef var olmaya devam ettiği gerçeğine bağlı olarak , düşünce uyumu çok önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı. Gayet normal bir şey... Genelde insanlar sevişmeyi ve cinsel birleşmeyi karıştırır... Cinsel birleşme içgüdüsel olarak üremek için yaşanan biyolojik aktivitedir... Sevişmek duygu yoğunluğu ile yaşanan tamamen maneviyat biyolojik temasın birleşmesi ile yaşanır... Cinsel birleşmede öpmek, koklamak, dili ve dudakları belirli bölgelere dokundurmak diye bir şey yoktur... Ama sevişmek sesinden, bakışında, öptüğü ve ya dokunduğu yerlerden, dokunduğun ve öğtüğü şekilden tahrik olmak ve zevk almaktır... sevişmek devamlı zevk almak için ön sevişmeyi yani normalde sevişmeyi uzatmak, bitirmek içinse cinsel birleşme ike bitirmek gerekir... Aslında belki de bunu yaparak yani ön sevişmeyi uzun süre tutarak zevk alan yegane kadın siz ola bilirsiniz... Çünki diğer halukarda maks ne kadar dayana biliyorsa erkek o kadar dayanırsınız ve erkeğin orgazma odaklanmasını seyr edersiniz...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
5 ayOn sevişme zaten uzun olmalı. Kadın da erkekte bunu uzun tutmalı hem oldu bittiye gelmemesi lazım. Seksin en güzel yeri zaten orası. Tabiki rahatlatacaksin da ama en önemli kısım orası bence saatlerce sürmeli ama bunu bi kadınla yasayabildim evliydi oda çok istiyordu uzun uzun sürmesini sadece onla oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇoğu erkek kadını doyurmayı bilmiyor bu net. Sen aşırı kıvama getirilirsin eminim buna
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 5 ayBence de en güzeli ön sevişme zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)5 ayTabiki de normal. Bizz kadinlar icin bu asamalar cok daha haz verici oluyor 🥰🫠
111 Yorumla- 5 ay
finali efsane oluyor
Gizli Üye(30-35)5 ayZaten asıl olan odur🫦
Ön sevismeyi uzun tutarak sekse hazir hale getirmek bu saatlerce surebilir tutku ve heyecanla
Hele bide sınır koymayan partner var ise 🫦✅😈
13 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBu duygularda misin?
Soran5 ayevetttt
Cevap sahibi5 ayPeki biraz daha açabilir miyiz konuyu istersen?
Gizli Üye(30-35)5 ayGayet normal zaten sevismek cinsellikten cok daha keyifli agzinin tadini bilen insan icin sevismeyi bilen ve seven birisiyle saatlerce sevisilir fakat herkes o kadar dayanmıyor aceleci oluyor maalesef
110 Yorumla
Cevap sahibi5 ayBirlesme olmadan sadece uzun uzun seviştiğin oldu mi hic
Soran5 ayoldu
Cevap sahibi5 ayOrgazm olabilecek kadar uzun mu tutkulu mu vucudun her yerine temas edilecek kadar dilin dudaklarin degmedigi hic bir cm kalmayacak kadar sevişerek orgazm olabiliyor musun
Cevap sahibi5 ayBu arada evli misin oyleyse daha sanslisin:)
Soran5 ayo denli denemedim hiç
Cevap sahibi5 ayDenemeyi istermiydin dayanabilir misin o denli birlesme olmadan birlesme istemeden
Soran5 aydayanamam sanırım o noktada gir diye yalvarır insan
Cevap sahibi5 ayIste olay zaten bence yalvartmak oyle tutkulu sehvetli uzun uzun ilgilerek sevismeli ki gel artik gir artık diye yalvarmasi gerekir hic yalvarigin olmadi mi ki ya
Cevap sahibi5 ayEn bastan son ana kadar sevisirken teslim olmadin mi hic
Cevap sahibi5 aySöyleyebilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal de o ikinci dediğin doğru değil. Zaten bu işin hakkı seks yapmak değil sevişmek uzun uzun birbirini yaşa, her yerini dokun öp ve keşfet. Sevişmek çok harika bir his
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
5 ayÖnsevişmeyi uzun sevmen sevmen çok normal. Saatlerce olması zevk açısından çok iyi. Öpüşme dışında hassas bölgelerin çok zaten. Onların hepsini biliyor musun?
11 Yorumla- 5 ay
Yaşın kaç bu arada?
Ben de tam tersi max 15 dk ön sevişmeye tahammül ederim sonra hemen içime girsin istiyorum
51 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
5 ayEvet ön sevişme cinsellikten daha güzel o yüzden uzun tutabildiğim kadar uzatıyorum ön sevişmeyi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayAslında doğru olan da bu. Sarılın, öpüşün, sevişin, elleşin, dokunun, avuçlayın, oral ve sürtünme yaşayın fazlası ile yeterli. Seks ise sadece çocuk yapmaya karar verdiğiniz de olsun...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kadin icin bence emilmek onemli ama cok da uzun tutumaka gerek.. 3-5 dakika opusmeden sonra el vajinaya gitmeli parmaklamali sonra emilip dil sokulmali.. en sonunda da doggy de koklemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 aybende oral delisi hastasıyımdır.. bıraksınlar saatlerce yapıyım.. lezzetli bir zevk bence.. baka bir şey olmasa da olur diyorum.. benim kadar seven var mı bilmedim
00 Yorumla
5 ayZaten cinsellik dediğiniz şey maksimum sürdüğü 15 20 dakika bunu uzatmak için ön sevişmeyi uzun tutmak gerekiyor Size katılıyorum o sevişme uzun tutulmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayYani.. Ön sevişme kadının yükseldiği noktadır ıslanırsın falan hazırlık aşaması bir nevi..
Bakire misin.. Hiç birleşme yaşadın mı010 Yorumla
Soran5 ayevliyim ama ilgisizlik alakalsızlık sevgisizlikten dolayı eşimi aldatıyorum. boşanalım diye defalarca teklif ettim asla kabul etmiyor. Ben de bu yola başvurdum çünkü ihtiyacım var. Sıfır şaka. O... olduğumu düşünmeniz de asla umrumda değil.
- 5 ay
Hayır ya. Kesinlikle öyle düşünmem hayatın kime ne göstereceğini bilemeyiz. O yüzden yargılamak bana düşmez.
Konuşmak ister misin. Neden ayrılmak istemiyor mesela
Soran5 aySeviyor beni çünkü severek isteyerek evlendik. bir de oğlumuz var. hem oğlumuzun kötü etkilenmemesi için hem de alışkanlık bence konfor alanını terk etmek , yeni düzen kurmak kolay değil. İşini düzene soktu ve iş düzeni için çok koşturuyor. Ben ilgi istediğimi söyleyince hak veriyor ama düzene sokması gereken işleri olduğunu söylüyor. Buna daha fazla katlanamadım geçtiğimiz yaz ciddi ciddi boşanacaktım. Beni başkasıyla düşüneyemeyeceğini bunu asla kabul etmeyeceğni söyledi. Asla boşanmak istemediğini söyledi. Çalışan biriyim ona da ihtiycım yok maddi anlamda böyle olması da beni ona çekiyor sanırım. Aldatmayı istemedim hiç hem dinen hem de ahlaken hem günah hem ayıp fazlasıyla farkındayım ama mutlu da olmam gerekiyor. Böyle çok daha mutluyum.
Soran5 aySeviştiğim adam da evli. Çok seviyoruz birbirimizi. Ama asla onun için boşanmak ya da ondan boşanmasını beklemek gibi bi niyetim yok onun 2 benim 1 çocuğum var. Beni en çok korkutan şey sevişmek değil onun eşinin ya da çocuklarının benim yüzümden üzülmesi. Kimseyi üzmek istemem. Yuvasını da yıkmam bizimkisi hem duygusal hem de fiziksel tatmin sadece
- 5 ay
Elbette anlıyorum seni.. Emin ol seni şu an en iyi anlayan kişiyimdir.
Mutsuz olmayı mutlu olmak için başka şeyler yapmayı..
Kaç yaşındasın
Soran5 ay36
- 5 ay
Konuşabilir miyiz.. Cidden amacım farklı değil.. Anlaşılmak istiyor insan.. Ve şu an biz birbirimizi anlayabiliriz
Soran5 ayFarklı olsa ne olur sanki benim müsade ettiğim kadar yaklaşabilirsin bana ama şu an inan hiç modumda değilim daha sonra yazarım olur mu
- 5 ay
Ya tabi saygısızca bişey olacağını düşünme diye dedim..
Sen şimdi en azından ekle beni olmaz mı - 5 ay
Neden gelmedin hala. Seni bekliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayolması gerekne bu bence bende ön sevişmeyi çok uzun seviyorum ama bazı partnerler hadi gir demesi beni üzüyor yahu işin hamallığı içine gir çık önce uzun uzun sevişmek varken
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Normal sevişmenin zevki başka. kadini ön sevişmeyle birkaç kez orgazm edip birleşme yaşanmalı
16 Yorumla
Soran5 ayevliyim sorabilirsin gizli sordum nasılsa sorun yok
Aynen daha hoş heyecanlı bir duygu ama cinsellik esnasında da öpüşmeye ve sevişmeye devam ediyorum ben aynı anda yapılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayEn güzeli sevişmek aslında. Güzel vakit geçirmiş oluyorsun. Ben de sevişmeyi daha çok severim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
5 ayBu şekilde daha çok zevk aldığın için daha çok hoşuna gitmesi normal ama birliktelik kadar zevk alamazsın tabi
00 Yorumla
5 ayaynen bende o düşüncedeyim. dakikalarca saatlerce öpüşmek ve tenlerin sıcaklığını heyecanını yavaş yavaş hissederek sevişmek heyecanı diri tutuyor
00 Yorumla
5 ayÇok normal bi istek, bende istiyorum böyle bir ilerleyiş ama olmuyor maalesef
Birisinin dediği gibi 15 dk içeri istiyor00 YorumlaG noktaları olarak oraları benimsemiş beyin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
5 ayiçine aldığın hakkını vermeyi bilemediği için böyle olmuşsun. içindeykende bunları yapabiirsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. çok normal. ben de çok severim. o arada elleşmek de harika olur
00 YorumlaValla ne yalan söyliyeyim bende aynı düşünceye sahibim. Sevişme doyumdur
00 YorumlaNormal cinselliği düzgün yaşamamış olabilirsin, cinsel ilişki sırasında zaten sevişmede devam eder.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
5 ayNormal zevk aldığın şeyin devam etmesini istiyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Normal normal artık bilinçlenmişsin her şeyin farkına varmışsın normal ergen gibi takılmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende oral çok seviyorum bacak boyun ayak anal heryeri😛😛😛
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNormal tabii ki. Oral yapmayı çok seviyorsun o zaman. Göğsüne, ayağına ve dudağına oral yapılsa hoşlanır mısın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. normaldir çünki seks yapınca haz bitiyo o haz süresini uzun tutmakda kişisel tercih
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayNormall bende severim bunu bir tık ilerisi elleme okşama oral çok daha haz verir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
5 ayNormal kızlar genelde boyun kulak göğüs kısımlarının öpülmesi ve emilmesinden hoşlanır birde oral yapılması yetiyor onlara
00 Yorumla
5 aybenimde muhtemelen en sevdiğim şey olurdu milimetrekaresine kadar
00 Yorumla
5 ayNormal bu sevgilim de öyleydi ben de öyleyim sprrğnme içine girmekten daha sevk veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayHer kadın ayni nerdeyse
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
5 ayBu işin normali anırmali yok bence
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uzun uzun olması gerekiyor zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu herkeste aynı ama bilmeyen çok
00 Yorumla
5 ayDenk gelmiyor şöyle biri
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
5 aySevişmek olayın baş kahramanı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normal değil evet bir çok kişi bu şekilde
00 Yorumla
5 ayİyi düt olmamış sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
5 ayGayet normal olması gereken
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
5 ayÇok normal enişte şanslı işte :)
00 Yorumla
5 aySadece yalanmak istion
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
5 ayNormal tabiki istediklerini yapmayı çok severim
00 Yorumla
5 ayNormal ama fazlası da erkeği düşürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayEvet normal çünkü o daha fazla tensel haz veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayTatlı oluyor evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySenin burcun ne boğa mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende de oluyor bazen bu sanırım normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayNormal bence on sevişmeden daha çok haz aliyorsan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Harika sın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayZevkli oluyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Romantik bir hâl...
00 YorumlaNormal bende öyleyim
00 Yorumla
5 aysen varya aranıp bulunmayan birisin
00 YorumlaZevk meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
5 ayNormal
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
5 ayNormal.
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım