Cinsel Yaşam Partnerinin senden büyük olmasını sever misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Partnerinin senden büyük olmasını sever misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 6 ay Evet kendimden küçükler ilgimi çekmiyor 13 5 Yorumla Herosell 6 ay Sen kacsin Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Herosell 22 Yorumla Herosell 6 ay İyi de senden küçükler senin yeterince tatmin edemez ki Yorumla Cevap sahibi 6 ay @Herosell ilgimi çekmiyor demişim zaten Yorumla Herosell 6 ay He pardon ben yanlış okumuşum özür diliyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Evet 9 3 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Seviyorum diye istek atman gerekmiyo Yorumla Soran 6 ay Özür dilerim yanlış olmuştur yorumunu okurken ismine tıkladım çıkarken oldu muhtemelen yoksa istek icin bir neden yok Yorumla Cevap sahibi 6 ay Tamam skntı yok Yorumla
nirhamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evet severim 3 0 Yorumla
Bigempire65 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 6 ay Abe cevap verecem ama bana yukselmenden korkuyorum 0 1 Yorumla Soran 6 ay Yok merak etme :) Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 801 cevap paylaştı. Kadın için hayır yaşıtım olsun :) 1 0 Yorumla
hayaletbiri00 Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 6 ay Evet 9 2 Yorumla realphoenixx 6 ay Kaç mesela? Yorumla hayaletbiri00 6 ay Maximum 5 yaş Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet 2 0 Yorumla
PunchMeDaddy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı. Tecrübeli olmasını severim 1 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı. Taze çıtır seviyorum ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet kendimden küçükler ilgimi çekmiyor
Sen kacsin
@Herosell 22
İyi de senden küçükler senin yeterince tatmin edemez ki
@Herosell ilgimi çekmiyor demişim zaten
He pardon ben yanlış okumuşum özür diliyorum
Evet
Seviyorum diye istek atman gerekmiyo
Özür dilerim yanlış olmuştur yorumunu okurken ismine tıkladım çıkarken oldu muhtemelen yoksa istek icin bir neden yok
Tamam skntı yok
Evet severim
Abe cevap verecem ama bana yukselmenden korkuyorum
Yok merak etme :)
Olgun severizz
Onlrda sen gibi çıtır 🤞
Kadın için hayır yaşıtım olsun :)
Evetttt
E o zaman
Evet
Kaç mesela?
Maximum 5 yaş