Cinsel Yaşam Partneriniz sizi böyle morartsa hoşunuza gider mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ne tepki verirsiniz Partneriniz sizi böyle morartsa hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Fotoğraftaki kişi beyaz tenli sayılır, o yüzden biraz şiddetli öpse bile bu hale gelir. Ben hoşlanmıyorum yine de, ergenlik gibi geliyor 1 0 Yorumla
divisch Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Zevk mi bu? Tamam bdsm ilgi çekici ve zevkli geliyor olabilir ama bu bdsm değil eziyet. Bunu yapmak vahşice. İnsan sevdiğine bunu nasıl yapar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Emince zatwn böyle oluyor ben seviyorum partnerimden bir iz görmeyi 5 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl emerek oluyo bu millet doverek sanmis galiba 0 7 Yorumla divisch 1 yıl Vampir mi emiyo kadını bu morluklar nasıl emilerek olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @divisch kolunu em aynı böyle morarır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl beyaz tenliysen tabi Yorumla divisch 1 yıl Beyaza yakın ten rengim var ama şimdi nasıl morartayım zaten amele yanığı olacam hep bir de morluk olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl bir gün denersin o zaman😅 Yorumla divisch 1 yıl Kışın falan olabilir tabii ama cidden bu kadar morluk emerek nasıl oluyormuş şaşırdım 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nasıl şaşırdın bende ona şaşırdım azıcık emsen bile böyle olur Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. kadinlara zarar vermek hastaliktir 1 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Evet 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Var mı partneriniz Yorumla verenekoyan7834 1 yıl Şakaci sen Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Mide bulandırıcı 3 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. imza atmak iyidir:) 1 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kim bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fotoğraftaki kişi beyaz tenli sayılır, o yüzden biraz şiddetli öpse bile bu hale gelir. Ben hoşlanmıyorum yine de, ergenlik gibi geliyor
Zevk mi bu? Tamam bdsm ilgi çekici ve zevkli geliyor olabilir ama bu bdsm değil eziyet. Bunu yapmak vahşice. İnsan sevdiğine bunu nasıl yapar
Emince zatwn böyle oluyor ben seviyorum partnerimden bir iz görmeyi
Bence bunlardan saçma abartı
emerek oluyo bu millet doverek sanmis galiba
Vampir mi emiyo kadını bu morluklar nasıl emilerek olabilir
@divisch kolunu em aynı böyle morarır
beyaz tenliysen tabi
Beyaza yakın ten rengim var ama şimdi nasıl morartayım zaten amele yanığı olacam hep bir de morluk olmaz
bir gün denersin o zaman😅
Kışın falan olabilir tabii ama cidden bu kadar morluk emerek nasıl oluyormuş şaşırdım 😅
nasıl şaşırdın bende ona şaşırdım azıcık emsen bile böyle olur
Bu ne ya resmen işkence
kadinlara zarar vermek hastaliktir
Evet
Var mı partneriniz
Şakaci sen
Emicnew olur bu ama isira isira
Mide bulandırıcı
imza atmak iyidir:)
Emince böyle oluyor
Yessss
Seversen gizli olma