Yanlız ikişeyde sıkıntı veririm biri ''dudaklarını öperken yeter yavaş morartacaksın''diğeri göğüslerini emerken ''Off yavaş ne olur koparacaksın uçlarını''der kıvranarak.. Omuzumda ve kolumun üstünde istediği kadar bahçe yapsın sırtımı yolsun..
Tabi bir kadin gerçekten zevkten beni tirmalarsa zevkli olur diye düşünüyorum, ha nasil iz birakirim sekste unutmayacagi bir seks yaşatarak iz birakirim diye düşünüyorum, onun haricinde kalçalarina vurarak her yerini emerek iz birakmakta güzel
Kalçada el izi, Boyunda çizik ve morluk, Göğüslerde hafif ısırık lekeleri ve belki kızarıklık ile karışık morluk, Dudaklarında hafif şişlik... Güzel ayrıntılar bence
o bende bırakmayı seviyor, diş, tırnak, morartı, topuk, joşuna gidiyor sonra o izlere dokunmak, iz bırakması benim de hoşuma gidiyor, sahiplenme duygusu belki de.
Renkli bir seks hayatım var/mış Dolayısıyla bunu partner/lerimden duyunca imza atmış gibi oluyorum. Ama boynumu emme, sırtıma, kalcama tırnak izi olarak geri dönüyor 😂😂
gogsunun arasina, beline guzel oluyor, hatta bir dahaki iliskiye kapıdır, bakayım bir iz hala duruyormu? yoksa yenilememiz gerekiyor mu dediğin an karşıda bir hareketlenme başlıyor;)
Ne tecrübesi amca, küçücük yaştaki kıza sarkıntılık yapmaya utanmıyon mu yaşından utan, tipin ortada hala kız düşürmeye çalışıyon git yaşıtın birine asıl Sen zaten derse mutaçsın senin gibi birinden ne tecrübesi alcam ben
Yav amca benim yorumumdan sana ne ben sana gel yorumumun altına yorum yap mı dedim çıktan gibi zırt diye çıktın ortaya, ben güzelim merak etme, soruyu soran gizliyi açmış ben de gizli yazdım sana noluyor sanki sen hiç gizli yorum yapmıyon
Hee ya ne meraklılar bizim arkadaş boynunda morluklarla geziyordu emcüklemiş 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Normalde severim ama eşleri, abileri, babaları anneleri görmesin diye çok belli etmeyecek şekilde küçük ısırıklar atıyorum ama vajina dudaklarını mutlaka morartirim.
En İyi Cevaplar