Niye dokunmak istiyeyim ya. Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz sanırım Benim şehvet duygumu ancak sevdiğim adam uyandırabilir Seninkinden banane Asıl sen kesin ilgi çektiğini düşünerek komik duruma düşüyorsun
Yuzunden buyuk penisim var hâlâ konusuyorsun ajdbskdbbdjsjsj sevdigin adam benim gibi hissetiremeyecek asla haberin olsun. 10 cm ince penis içini doldurur mu saniyorsun? Kdbfksjfbsjksks istesen de istemesen de elbet bir gün başka arayislara gireceksin ömur geçmez o şekilde.
10 degilse 13tür ortalama belli sonucta. Bak bakalım ülkenin yüzde kacinda var bu boyut akfbksndjsjsjsajhdjs tabii ki tatmin ederim sen de gerçeği gayet biliyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Beyaz tenlilerin dahi pembe degil ki asyaliysa bilemem
Asyalilarin kapkara. Ama hayir pembe olanlar var.
Erkekler önemli değil diyor normalde görüşleri okumak için geldim
Kadinlar icin de penis boyu onemsiz sözde. Ama buyuk penise bayıliyorsunuz masallah.
Eee?
Ne ee?
Görüşleri okudum işte
Soyledigim seyi inkar etmeyeceksin yani
Neden bütün kadınlar adına konuşayım
Benim için önemli değil desemde inanmayacaksin zaten
Bu yüzden uğraşmaya gerek duymadım
Hic mi önemi yok mesela senin için? Bu arada kadın oldugun icin bilirsin diye soruyorum kadınların genel dusuncesi ne bu konuda?
Kadınlarla bu konularda konuşmuyorum
Benim için duygusal bağ daha önemli sevdiğim adamla yaşayacağım cinsellikte bunu umursamam
Ama benimki 19 cm bi avantaji yok mu hic?
Dediğim gibi duygusal bağ arıyorum ben
Beni etkilemiyor böyle şeyler
Nasil ama ya hic mi fiziksel üstünlük kurmuyor? Uzun kapkalın temiz ve damarli benim. 10 cm adamin yaninda nasıl önemi olmaz anlamiyorum?
Ne yapayım kardeşim Allah sahibine bağışlasın
Bence gayet de ilgini çekti ama soylemiyorsun skdbskdbsjjs anonimsin zaten neden hâla rol yapıyorsun ki?
Anonim zaten neden rol yapayım
Umrumda bile olmadı
Ben adamlik arıyorum tek kriterim bu değil
Tabii ki degil bu degil ama gayet de ilgini cekti. Görsen dokunmak isteyecegine de eminim. Ama hic umrunda degilmis gibi yapman komik
Niye dokunmak istiyeyim ya.
Herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz sanırım
Benim şehvet duygumu ancak sevdiğim adam uyandırabilir
Seninkinden banane
Asıl sen kesin ilgi çektiğini düşünerek komik duruma düşüyorsun
Yuzunden buyuk penisim var hâlâ konusuyorsun ajdbskdbbdjsjsj sevdigin adam benim gibi hissetiremeyecek asla haberin olsun. 10 cm ince penis içini doldurur mu saniyorsun? Kdbfksjfbsjksks istesen de istemesen de elbet bir gün başka arayislara gireceksin ömur geçmez o şekilde.
Sevdiğim adamıninkinin 10 cm olduğunu nereden çıkardın
Sanki ülkede sadece seninki büyük hsjsjs
İstediğini düşünebilirsin ama zerre umrumda olmadı
Kendi kendine egonu tatmin etmeye devam edebilirsin
10 degilse 13tür ortalama belli sonucta. Bak bakalım ülkenin yüzde kacinda var bu boyut akfbksndjsjsjsajhdjs tabii ki tatmin ederim sen de gerçeği gayet biliyorsun.
Cok merak ettiysen kibarca sor gosteririm. Sonra da ayni seyleri dürüstçe söyleyeceksen boynum kıldan ince.
Merak etmiyorum
Görmekte istemem
Eşimden başkasınınkini görmek istemem hatta
İstemiyorum kardeşim
Merak etmiyorum
Bakip kendini oksa demedim deney olarak sadece bakalim boyut onemli mi degil mi
Bacım bi kadar konuşman bile hata , baksana açık açık ısrarcı bir şekilde sana yürüyor hem de terbiyesiz bir üslup ile
Hayir yürümedim sadece organımdan bahsettim ilginizi cektiyse bilemem
Mantığa bak yürümedin ama organından bahsettin. Sen iyimisin. Yazdıklarını bir daha gözden geçir bence
Napim kocaman valla benimki ben dd belirttim. Gel yala mi dedim sanki.
Önemli değil rengi takma kafana
Güzellik merkezinde çalışıyorum pembe yapıyorum müşterileri gayet de memnunlar özgüven geliyormuş
Ahahahhaha var mi musterilerin after fotolari
Sanane
Bakaydik ya bi
Komik değilsin senin de topları pembe yapsınlar hadi bb
Guzel olur valla yapiliyo mu? Penis rengi açma falan da var diye biliyom dogru mu?
Var var seninki de kapkaraysa yaptır 😂😂😂sen milletle dalga geçiyosun ama seninki de kömür
Yok valla beyaz başı da pembe 19 cm kapkalin ajdbakdbjansna ben iyiyim
Başından bize ne toplar önemli olan
Toplar da beyaz pembe arasi bir sey
Hmm bazıları kapkara oluyor
Bilmiyom nasil seviliyor ama pembemsi benim. Kizlar renge bakmiyo sanıyordum boyut onemli diye biliyodum kocaman zaten ajxbakxbksa
Değişken bence genelde kullandığın iç çamaşırı nasıl gir değişir
Kadınlar bu problemi yaşıyor ve bildiğim kadarıyla dermotolog eşliğinde bu sorunu halledebiliyorlar
Kara olmazsa iyi olur ama Sonuçta vajina vajinadır önemli olan dar ve sarkık olmaması bence
Renk ayrımı yapmak ırkçılık olur
Yok lacivert olmalı
Yok bir yanağı lacivert diyeri sarı olsun 😄😄
@queee3 fb 😂👍
Camın her hali güzel ne renk olursa olsun 😁
Mor 🥰
Fark etmiyo çakar gecerimm
Lezzetli olması yeterli
Renk değil şekli önemli
Önemsiz
Yüzde sıfır
Hiç yok önemi. Zenci de * istiyorum zaten