ne anlam ifade ediyor ki? pembe ya da kara olması ahhahaja
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılBence de bir anlam ifade etmiyor sevdiğim kadının istediğim kadının pembe olsun kara olsunne diyecem fabrika hatası geri gönderim iadesi mi isteyecem değişim mi isteyecem o zaman zaten sevmemisimdir de seks yapicam onda da fiziğini beğenmedim diyip ayrılıp gidecem garip geliyor evet
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBir kadına onu görecek kadar yaklaşmış bir erkek için önemli olmaz, olmamalı. Temiz olsun yeter.
01 Yorumla- 1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
Hayır hiç önemli değil önemli olan ıslanması ve istekli olması gerisi boş renk hiç önmeli değil
03 Yorumla- 1 yıl
katiliyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBen rengine dikkat etmem gadası
00 Yorumla Bencede ya kendileri kıl yumağı laf etmesinler
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben rengine takılmıyorum temiz ve bakımlı olması daha iyi her zaman
10 Yorumla
1 yılAnlamıyorum vajinan ne renk sorusuna sinir oluyorum siz hiç yeşil ya da mor vajina gördünüz mü cahiller tüm vajinalar pembe olur insan eti rengi
12 Yorumla- 1 yıl
HAHAHAHAHAH EVET İSTE HAFİF KARARMA OLAYIDA NORMAL Bİ DURUM DA canım İNSANŞAR ANLAMŞYOOOR
- 1 yıl
Ya Allah aşkına bu da bi et parçası tabiki hafif kararma olacak özüne bakmak lazım yeşil mi mor mu
1 yılÖnemli değil
Benim için önemli olan uzun uzun oral yaparken çıldırması ve bırakmaması
Zaten yalvarsa da bırakmam 😀00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılHiç önemli değil benim için şekli önemli sarkma falan var mı iç dudakları dışa çıkmış mı bu daha önemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Acik renk mantıken daha temiz bi görüntü veriyor bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBembeyaz olması önemli hic ellenmemis bozulmamis olması önemli
10 Yorumla
1 yılÖnemli değil, Zenci kadınlarda simsiyah, onlara da hastayım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılPepbelerine çok tazecik oluyor ya lise yıllarında jsj
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Göz doyması için. Estetik beklentiler. E bir de video içerikler hep o modeli gözümüze soktuğundan 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKara olunca sanki bedenden apayrı bir parçaymış gibi geliyor. Pembe olunca soft, vücudun olağan bir parçası:)
07 Yorumla- 1 yıl
Pembe beyaz tenliler dışındakiler de olmaz bu da bir gerçek, herkes de beyaz tenli değil, ten rengini insanlar kendisi secemiyor
- 1 yıl
aynisini yazdim bi baskasina..
Cevap sahibi1 yıl"Kara" denilen renk olağan bir renk değil. Yani tabiri caizse "kapkara" olmayacak, vücutla uyumu olacak. Bambaşka bir parçaymış gibi görünmeyecek. Neon pembe ışık gibi parlamasına gerek yok.
- 1 yıl
Hayır bunların kara dediği direk esmer bir kadının vajinası, esmer olan kadın da ten rengini kendisi seçmedi, o yüzden boş laflar edildiğinde sinir oluyorum
Cevap sahibi1 yıl@FourthOfJuly Yani ben çevremde konuşulandan yola çıkarak onu kastetmediklerini düşünüyorum. Esmer birinin nasıl meme ucu pembe olmuyorsa vajinası da olmaz haliyle. Gerçi son zamanlarda internet ile ortaya çıkan bir geyik bu pembe-kara geyiği. O yüzden herkesin dilinde çok takmamak lazım.
- 1 yıl
Ben onu kastettiklerini düşünüyordum ve garip geliyordu çünkü esmer birinin cidden meme ucu ya da vajinası beyaz tenli biri gibi pembe olmaz
Ve buna laf etmeleri garip geliyordu
Çünkü insanlar ten rengini kendisi secmiyor
Cevap sahibi1 yıl@FourthOfJuly Bazılarında beyaz tenli bile olsa vajina etrafında kararma oluyor. Tüm vücut beyaz ama orası ve çevresi apayrı bir şekilde kara. Kastedilen o. Yine de öyle bile olsa neden pembe değil düşünmeye gerek yok. Biz de 30 cm'den aşağı olmaz!! falan diyen kızları baz alıp sinir olmuyorsak sizin de takmamanız lazım.
Gizli Üye(25-29)1 yılp*rno etkisi diyoruz buna kendileri camış gibi hallerine baksınlar
30 YorumlaBence kadının bile ilgisini pembe çeker
111 Yorumla- 1 yıl
pembe beyaz tenliler disinda kimsede olmaz buda bi gercek🤩🤩🤯
- 1 yıl
kara olanın sarkık oldugunu nerden cikardin ayahahahahah kafa yapin harikaaaa bulursun ins pembe kalmissa ahahhahahs
- 1 yıl
hangisinden zevk aliyorsam o ceker dikkatimi
- 1 yıl
O zaman bütün esmer buğday tenli kadınlar ölsün @OOktay001
- 1 yıl
Herkes pembe ister demişsin ya hani ben de dedim ki , esmer ve buğday tenli kadınlar ölsün o zaman, insanlar ten rengini kendisi secemiyor ya hani
- 1 yıl
Anladım.
Temiz olsun renginin hiç önemi yok
02 Yorumla- 1 yıl
bence de hijyen en basta gelmeli
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şekli güzel olsun bakımlı olsun yeterli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Fark etmez ki önemli olan eglenmek amasyada
00 Yorumla
1 yılHiç önemi yok delik olsun 😂😂
00 Yorumla
1 yılPempe olsun
Daha iyi
00 Yorumla
1 yılPembe olsa daha iyi olur ama renk farketmez
00 Yorumla
1 yılçok öenmli değil benim için. kimde olduğu onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖnemli. Kara sevmem
09 Yorumla- 1 yıl
insanlar ten rengini kendisi seçmiyor 😃
Cevap sahibi1 yılE insanlarda boyunu seçmiyor mesela ama siz 1.80 altı erkek değil diyorsunuz gibi
- 1 yıl
ee ama 180 altindaki erkeklere ocu gibi mi davraniyoruz? ki tr ortalamasi 170 erkek boyu ahahahaha
- 1 yıl
Ben öyle bir şey demedim 😃😃
Cevap sahibi1 yıl@FourthOfJuly Sadece örnek verdim.
Cevap sahibi1 yılO bölgesi kara olana öcü gibi mi davranıyor erkekler?
- 1 yıl
O bölgesi kara olana öcü gibi mi davranıyorlar bilmem ama sosyal medyada yeterince dalga geçildi
- 1 yıl
Ve sürekli bir esmer kizlar kötülendi beyaz tenli kizlar yüceltildi özellikle de sosyal medyada
Cevap sahibi1 yıl@FourthOfJuly Her şey karşılıklı
Gizli Üye(18-24)1 yılİştahları açılıyor heriflerin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO an onlar için hiç önemli olmuyor.
00 Yorumla
1 yılDaha güzel gözüküyor
00 Yorumla
1 yılPembe daha çekici seninki nasıl ki
00 Yorumla
1 yılPembe cok tatlı olur
00 Yorumla
1 yılÇok önemi yok
01 Yorumla- 1 yıl
Kömür karası olmasın yeter temiz olsun bide
hayır pek değil
00 Yorumla