Bir laf vardır bilir misin a. mm buldun kılsızını arıyon diye yani sen de ama en tatlı en güzeli doğduğunda neyse o olacak p*rno fotoğraflarında gördüm bir tane kadının vajinası hiç bozulmamış seks yaptığı halde o nasıl oluyorsa artık şaşırdım bayağı kadının kendisi tatlı güzel şeker zaten kadına bayıldım doğrusu zamanında bulup indirmiştim bayağı bir fotoğraf onunla birlikte ama ne kadar şu olsun bu olsun dersen de yine tutup da onu aramazsın illa o olacak diye
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla önceden önemsemezdim ama dışı kapkara görünce önemsemeye. Başladım ten rengiyle aynı olsaydı yine bir şey demem ama ten renginden daha koyu siyah dışı tamamen öyleydi bildiğin modum düştü isteğim azaldı bir anda çok kötü bir durumdu ama ona da belli etmedim
Vajina renginin yen rengine oranla birkaç ton daha koyu olması doğaldır, şekil olarak her kadının vajinasi kendine özeldir, genelde düz çizgi vajina seksi gelse de, iç dudakların dış dudaklardan belirmesi de gayet çekici
Bilmiyorum bunu herkes sevmeyebilir ama beni o kadar etkiliyor ki beni b*şalmaya ulaştıran o an erkeğin zevkten inlemesi bile diyebilirim. Ama gerçek bir inleme olmalı rol değil..
Biliyorum ve tarif ettiğin aynı , bende böyle o kadar keyif alıyorum ki ve kendimi memnun olduğumu gösteriyorum ki , karşımda ki o ses neydi niye inlendin niye titriyorsun korkuyor musun diyor heyecan mi var diyor
O yüzden siyahmış pembeymiş bunlar boş kadınımın ne kadar çok haz aldığı beni istediğini arzularını şehveti ve ne kadar memnun olduğu önemli o memnun oldukça
Aynen öyle ben de pek önem vermem erkeğin penisi şekli rengi nasılmış * artık sosyal medyalar öyle bir platform oldular ki en ufak bir gonderide bile cinsellik dönüyor bununki kesin kömür karasıdır v. s bununki kesin büyüktür kucuktur bilmem ne bilirsiniz o yorumları...
Bizim gibi zevki ve tutkuyu hazzı yaşayan çok az kaldı , böyle biriyle ben birlikte olduğum sürece tüm günümü seks ile geçirebilirim, boşaldıkca daha çok boşalmak isterim yorulmak bilmem ki keyfi bu, bunlar yüzünden geç boşalmam var beni öyle bir keyifli hale getirsin ki erkenden bosaltsin hazzını göstersin bana.