Cinsel Yaşam Erkekler neden oraldan sonra öpüşmüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 sevgilim ona oral yaptıktan sonra öpüşmuyor istemiyor neden sizce Erkekler neden oraldan sonra öpüşmüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tamamen recih meselesi ama bence çok saçma, kadın hiç bir iğrneme göstermezken "yok ben öpüşmem oral seks yaptık"abes ile iştigal olur. 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. midesi bulanıyor ayrıl seni kullanmasın benim gibi ciddi evlilik düşünen hanımcı birini bul evlen bencee 0 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öyle bir genelleme yok. O seninkinin tercihi. Ağzına boşaldıktan sonra öpüşen de var. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Öpüşmesi lazım normalde. Ağzına boşaltıyor musun? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Ben öpüşü tüm asıl tam tersi ben oral yaptıktan sonra öpüşmeye bayılırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Erkeklerin çoğu kendi penisinin dudaklarına değeceğini düşünür gayce gelir 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben öpüşürüm sorun olmaz iğrenyorsa neden yaptırıyor 0 0 Yorumla
geniş_eykek Takip Et Xper 4 Yaş: 31 6 ay Ben exe oral yaparken de ağzını yıkamadan beni öpemezsin diyordu 0 0 Yorumla
Delicihilti Takip Et Xper 6 Yaş: 42 6 ay Çünkü dudakların dilin onun şeyinde gezince istemeştir. Ben deli gibi yapıyorum sorun olmuyor 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 6 ay Kendi çûkünü yalamış olmamak için 0 2 Yorumla Soran 6 ay ne alakası var ki Yorumla Oluştur 6 ay Sence ne gibi bir alakası olabilir Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İşi bilmeyen hödükler onlar 0 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyleleri ile sevişmeyin bir daha 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Midesi bulanir amasyada 0 0 Yorumla
Blocknot Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Bas tekmeyi gitsin sadece kendine Müslüman 0 0 Yorumla
Sarhoşmuolsak080 Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Normalde zevklidir öpüşmek 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kendi sıvılarından tiksiniyordur. 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zevksiz heriflerle ne işin var 0 0 Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Kendi şeyindem tiksinme. O sana yapıyor mu 0 0 Yorumla
Guldumvedurdum Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çünkü onunkini yaladın 0 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Kendisinden iğreniyor olmalı. Pis midir nedir 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sence 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. canım çünkğ 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Tiksiniyor kesin 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hoşlanmıyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Tamamen recih meselesi ama bence çok saçma, kadın hiç bir iğrneme göstermezken "yok ben öpüşmem oral seks yaptık"abes ile iştigal olur.
midesi bulanıyor ayrıl seni kullanmasın benim gibi ciddi evlilik düşünen hanımcı birini bul evlen bencee
Öyle bir genelleme yok. O seninkinin tercihi. Ağzına boşaldıktan sonra öpüşen de var.
Öpüşmesi lazım normalde. Ağzına boşaltıyor musun?
Ağızlarının tadını bilmiyorlar
Ben öpüşü tüm asıl tam tersi ben oral yaptıktan sonra öpüşmeye bayılırım
Erkeklerin çoğu kendi penisinin dudaklarına değeceğini düşünür gayce gelir
Ben öpüşürüm sorun olmaz iğrenyorsa neden yaptırıyor
Ben exe oral yaparken de ağzını yıkamadan beni öpemezsin diyordu
Çünkü dudakların dilin onun şeyinde gezince istemeştir. Ben deli gibi yapıyorum sorun olmuyor
Kendi çûkünü yalamış olmamak için
ne alakası var ki
Sence ne gibi bir alakası olabilir
İşi bilmeyen hödükler onlar
Öyleleri ile sevişmeyin bir daha
Midesi bulanir amasyada
Bas tekmeyi gitsin sadece kendine Müslüman
Normalde zevklidir öpüşmek
kendi sıvılarından tiksiniyordur.
Zevksiz heriflerle ne işin var
Kendi şeyindem tiksinme. O sana yapıyor mu
Çünkü onunkini yaladın