Sevişiyoruz sürtme çok hoşuna gidiyor biraz başıyla oynamak filan sürterek boşalıyor ama oral hiç istemedi benden ben kendim yapıyorum yapınca da etkileniyor ama sonra çık üzerine diyor benim bildiğim erkekler oralı çok sever yapılmasını ben yapiyorum ama o istemiyor pek sanki acaba ben mi yapamıyorum ikimiz de İlkiz birbirimiz için başta dislerim degiyodu simdi çok daha iyi yapmama rağmen yine de istemiyo
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence olursa iyi olmazsa da aramam modunda.. herkesin öncelikleri farklıdır.
017 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç aramıyor biraz sonuç odaklı girmeye yani
Cevap sahibi+1 yılÇok düz cinsellik anlayışı var sanırım. Biraz renk katsa seni de mutlu edecek gibi
Cevap sahibi+1 yılSen daha farklı daha çeşitli şeylere açık gibisin. O hiç sana oral yapıyor mu veya ilgilendiği bir yerin var mı
Soran+1 yılİlgilendiği yerim popo vajina ve göğüsler
Soran+1 yılBunlar üzerinde yoğunlaşıyor en çok vajina ama
Cevap sahibi+1 yılSes dinleyebiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılSes kaydı atayım
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılDinleyebilirsin
Soran+1 yılEvet ona odakliyim kendi zevkimden çok onu önemsiyorum bitince uyumaya çalışıyor tekrar bir şeyler yapıp yukseltiyorum onun yükselmesi hoşuma gidiyor bugün dört defa boşaldı bir de çok hoşuma gitti
Cevap sahibi+1 yılSen baya her konuya açıksın sanırım. Yeterli erkeğin mutlu olsun istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılUyudun mu yoksa 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederimm☺️güzel tespit ama ben onu yapamam edemem demiyorum ne isterse yaparım popoma girmeyi istiyor gibiydi bir oncekinde hafif sokunca kanamasına rağmen yine de kabul ettim ama bu defa yine kanattı yapamadı bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılTakip edebilir misin
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir kadını tanımak isterim. Benim de öğrenecek çok seyim var😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyor dur daha sonra öpüşmek daha rahat olsun diye
011 Yorumla
Soran+1 yılBen yalayinca şey dedi kız o vajinana değdi sürme ağzına filan ben olsun dedim bir dakika yapıyorum en fazla
- +1 yıl
O yüzden istemiyor oralı
Soran+1 yılZevk almaması çok tuhaf vajinaya girmiş gibi işte
- +1 yıl
O zaman oldu bittiys getiriyor işi bu da sana zevk ve haz vermez
Soran+1 yılBenim için de dikkat ediyor bayağı memnun etmek için çabalıyor bugün hasta olmassina rağmen dört kere boşaldı bir de
- +1 yıl
Diğer taraftan konuşlm mı uygun görürsen
Soran+1 yılHayır olmaz
- +1 yıl
Neden olmaz
- +1 yıl
4 kere yapınca tatmin oldun mu
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
Sen kaç kez boşaldın
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Belki onun hoşuna gitmiyordur, belki de sen iyi yapamıyorsundur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOral sevmeyen erkek de ne bileyim.. Ben hasta oluyorum mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinani beğeniyor mu peki herhangi bir koku kararma vs gibi bir şey mi var vajinanda
06 Yorumla
Soran+1 yılKoku yok ama kararma bayağı var şeklinde sorun yok tabi
Soran+1 yılBeğenme konusunda görmeden önce beyaz sevdiğini tahmin ediyordum bir iki cümlesinden beyaz olmasını istiyordu ama bnimkini görünce güzelmiş dedi kirlmayayim diye demedi galiba çünkü ben göstermedim kaç ay begenmezsin diyodum hep
Cevap sahibi+1 yılKararma varsa belkide ondan dolayı begenmiyor mu hic konusu gecti mi peki
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı peki tkp edebilir misin birkaç bir şey sorabilir miyim
Soran+1 yılİşte gordukten sonra kötü yorum hiç yapmadı
Cevap sahibi+1 yılTkp edebilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Sevmiyor demek ki... sevilmez mi o da ayrı
02 Yorumla
Soran+1 yılBende mi sorun var
+1 yılDişlerini değirme dudakların ile ellerin yapsın bence istememe imkanı yok, veya çok güzel yapıyorsundur erken boşalmak istemiyor da olabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılDişlerimi başta bilmedigim için degdiriyodum şu an sadece dudaklarımla sıkarak yapıyorum elimle de alttan işte
- +1 yıl
Gayet iyi işte sende sorun oldugunu sanıyorum ;)
Soran+1 yılBende mi sorun var
- +1 yıl
Yanlış yazmışım canım, sende sorun oldugunu sanmıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kendisi sana yapıyo mu
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılNasıl yani o sevmiyor yapmayı yapılmasıni da sevmiyor o zaman
Soran+1 yılNe geldi
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde boşalmayı tercih ediyor demek ki.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Zamanla alışır müptelası olur oralın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. bak yai
ne de güzeldir şimdi00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılDis yüzünden kesinn
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta disti sonradan dudaklarımla yapmayı öğrendim yine de pek oralı değil
- +1 yıl
Dilin çalışacak kanka
Mal işte
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCok basit. Sebebi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın doğru mu
00 Yorumlaözele gel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı