Cinsel Yaşam Bir erkek neden sevişmez? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çok guzelim ama sadece soktu çikardi kodumun ib"nesi Bir erkek neden sevişmez? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. belki beğenmediği bir şey olmuştur 0 0 Yorumla
HakannGul Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Acelecide ondan öpüşeceksin kadının bütün vücudunu öpeceksin okşayacaksın ona oral yapacaksın gibi gibi 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Deekki bencil onun icin seks senin icine girip cikip bosalmak baska birsey onemsiz senin brdenin hazzin aldigin zevk xerrre umrunda degil 0 0 Yorumla
PeachLicker Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Acemidir, korkmuştur ve kendine güveni yoktur. Olsaydı zaten beyninde şimşekler çaktırırdı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyden korkcak ki?Beyninde simsekler caktirirdi derken? Yorumla PeachLicker +1 yıl Neyini anlamıyorsun ki? Yorumla
Kullanıcıadıkaan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Benim de var öyle yapmak istediklerim çok gurur kırıcı olur o an 4 köşe olmuştur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Yanlış erkeklerin altında heba oluyor güzel ve istekli kadınlar... 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Anlaşılan senin duygusal tatmin olmanla ilgilenmemis, kendi cinsel hazzına odaklanmış. 0 0 Yorumla
blackswan92_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. obje görevi görmüşsün sadece.tutku ve haz sıfır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Adamın amacı belli, sadece rahatlamak istemiş. Seni düşünmüyor. Çekilmez 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl güzel bir kızla sevişmek seksten daha muhteşem zevktir sanırım sen bilmeyen zevklerden anlamayan biriyle yaşamış olmalısın 0 0 Yorumla
Gizli_biri1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ben neler neler yapardım hangi şehirde olursan ol ahahaha en lüks otellere 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Ahahaha kim bu ıbne yaa :) 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Ne güzel işte yormamış 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Sevişmeyi bilmeyen erkekle olmaz ya da istemeyen 0 0 Yorumla
Ali3335 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bakire misin ondan mı ilerlemedi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen canım olursan oduna oturup kalkarsın öyle :D 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Canim derken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl s. a. la. k Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmasan onunla olurmuydun :D Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim boyle yapicagini sevisiriz demisti 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işte o zaman burada o odun oluyor sen s. a. la. k Yorumla Soran +1 yıl Ya abi görüşmeden ne bileyim ki slklikla alakasi yok sen olsan sanki bilebilirdin boyle cikacagini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mal kendini belli eder zaten :D Yorumla Soran +1 yıl Nerden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver yaşayarak anlamamışsın anlatarak nasıl anlayacaksın :D Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. kötü kokuyorsundur 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. canım o 0 0 Yorumla
eypcan01 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sa*lak işte uzun uzun sevişip yalamadan o ne öyle 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. kus olmustur 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Ne kadar ayıp 😂 0 0 Yorumla
EfeBozkurt0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. bilmiyordur 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Niye öyle yapmış 0 0 Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Çıkarmasa mıydı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
belki beğenmediği bir şey olmuştur
Acelecide ondan öpüşeceksin kadının bütün vücudunu öpeceksin okşayacaksın ona oral yapacaksın gibi gibi
Deekki bencil onun icin seks senin icine girip cikip bosalmak baska birsey onemsiz senin brdenin hazzin aldigin zevk xerrre umrunda degil
Acemidir, korkmuştur ve kendine güveni yoktur. Olsaydı zaten beyninde şimşekler çaktırırdı.
Neyden korkcak ki?
Beyninde simsekler caktirirdi derken?
Neyini anlamıyorsun ki?
Benim de var öyle yapmak istediklerim çok gurur kırıcı olur o an 4 köşe olmuştur
Anlamadim
Yanlış erkeklerin altında heba oluyor güzel ve istekli kadınlar...
Anlaşılan senin duygusal tatmin olmanla ilgilenmemis, kendi cinsel hazzına odaklanmış.
obje görevi görmüşsün sadece.
tutku ve haz sıfır
Adamın amacı belli, sadece rahatlamak istemiş. Seni düşünmüyor. Çekilmez
güzel bir kızla sevişmek seksten daha muhteşem zevktir sanırım sen bilmeyen zevklerden anlamayan biriyle yaşamış olmalısın
Gel ben hem sevişir hem girer çıkarım saatlerce 🔥😘
Ben neler neler yapardım hangi şehirde olursan ol ahahaha en lüks otellere
Ahahaha kim bu ıbne yaa :)
Ne güzel işte yormamış
Sevişmeyi bilmeyen erkekle olmaz ya da istemeyen
Kızlığın bozulması hoşuna mı gidecek
Bilmiyordur sevismeyi sjjd
Bakire misin ondan mı ilerlemedi
sen canım olursan oduna oturup kalkarsın öyle :D
Canim derken
s. a. la. k
Ne alaka
olmasan onunla olurmuydun :D
Ne bilim boyle yapicagini sevisiriz demisti 😂
işte o zaman burada o odun oluyor sen s. a. la. k
Ya abi görüşmeden ne bileyim ki slklikla alakasi yok sen olsan sanki bilebilirdin boyle cikacagini
mal kendini belli eder zaten :D
boş ver yaşayarak anlamamışsın anlatarak nasıl anlayacaksın :D
Acemi olduğu icin tecrübe lazım sana
Benle olsaydin saatlerce sevisirdik
kötü kokuyorsundur
canım o
Sa*lak işte uzun uzun sevişip yalamadan o ne öyle
kus olmustur
Ne kadar ayıp 😂
Ahahaha :)
Direk islatmadan mi soktu
bilmiyordur