Bir türlü yanıt bulamıyorum bu soruya. Sevdiği kadınla bir erkek neden sevişmek istemez daha önce yaptıkları halde bunu? Bir iki günlük bir şeyden bahsetmiyorum 2.5 aydır sevismedik sürekli sarılıp öptüğü halde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birlikte yaşadığınız süre içinde senin sağlık problemlerinin olması, onun seninle cinselliği yaşamakla ilgili bakışını olumsuz etkilemiş olabilir. Kanamalar ve ameliyat, bu süreci olumsuz etkilemiştir. Aylarca ilişkiye girmemek gerçekten sıkıntı. Bunun düzelmesi için onunla oturup konuşmalısın. Sabretmek gerekir diye düşünüyorum. Eğer sorun çözülmezse bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Ama bence etkili bir konuşma, durumu toparlayabilir. Oturup, ciddi ciddi bu durumun sende yarattığı olumsuzluğu algılamasını sağlamalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlık sorunum yüzünden korktuysa bilmiyorum ama ameliyat olalı 5 ay oldu ben. Kısa bir süre değil ameliyattan sonraki cinsel ilişkilerde sorunumuz olmadı kanama gibi ve artık olmayacağını da doktor söylemişti bundan da korkmamasi lazim ya. Kanamam oluyodu ama kanama sırasında ben bunu ona bir travma gibi de yansitmadim hiç yani acıyo ağrıyo vs demedim o kanamayı fark eden olurdu ve kanaman var derdi bırakırdı ben ona oral yapıp yine onu rahatlatmak isterdim o an üzülmesin diye. Etkili bir konusmaya fırsat vermiyo bu konuda çok katı asla sorun olduğunu kabul etmiyo çok ısrar edince de maddi kaynaklı sorun olduğunu söylüyor ama o sorun da ortadan kalktı hiçbir zaman da çok büyük olmadı maddi sorunu
- +1 yıl
Bu durumu kabullenmesi sorunu ortadan kaldırmıyor.
Peki bu soruna çözümünün ne olacağını sordun mu? Bunun normal olmadığını bilmesi gerekir. Ben bu yaşıma geldim. Eşimle bir hafta ilişkiye girmesem hemen sorgular. Bunun önemini ve çözülmesi gereken bir problem olduğunu bilmesi gerekir. Aksi taktirde, ne kadar kabul etmesen de ilişkiniz çatırdar. Eşimin de söylediği gibi "kadınlar ihmale gelmez."
En İyi Cevaplar
+1 yıl5 ayda 2 kere mi? Yank bilmiyorum onyargilo davranmam istemiyorum ama sen ona yardim edemezsin kiz srkadasin oldugu icin belki sana durustce yaklasamaz bu konuda. Doktor ya da herhsngi pskologs gitmesine ve icini dokmesine tedavi olmasina gerek var bence
05 Yorumla
Soran+1 yılGitmez ki kabul etmiyor sorun olduğunu benim kuruntu yaptığımı söylüyor ama zoruma gidiyor ben de kaç oldu burada aklıma yatan bir neden arıyorum işte kendimi çok çirkin hissediyorum çünkü.
- +1 yıl
Hayır böyle ne hisset ne düşün seninle birlikte olduguna gore sana ilgi duyuyor seni seviyor belkide tamam özeleştiri yapicaksin her zmana ama sorun ya ondaysa? Çevrende belkide niceleri var sana talip cirkin olsan talip olurlar mi
Soran+1 yılAma bunun benimle ilgili bir nedeni olmalı ilişkimiz iyiyken sorunsuz mutlu bir iliskiyken 5 ayda 2 kez ilişkiye girmek 4 ay aynı yatakta yatip 3 kere ilişkiye girmek normal mi? Son 9 aydır durum bu ve çok üzülüyorum
- +1 yıl
Üzülmekte haklısın sonucta sende bir kadinsın ve hislerini sonuna kadar dibine kadar yaşamak hakkın. Aklina kotu seyler getirmek istemiyorum ama sadece bir ihtimal hayatinda farkli biri olma ihtimali var mi?
Soran+1 yılSanmıyorum öyle bir ihtimal olduğunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
56Cevap
yakında evlilik olacaksa eğer hamile kalma riskinden biraz geri durmaya çalışıyor olabilir nasılsa biraz arzuları söndürdük yakında da evleniriz gibi düşünüyorsa
hastalanmışsın ilişkide kanaman olmuş ya belki senin veya kendisinin cinsel yolla bulaşan hastalığa sahip olduğunu düşünüyor , emin olamıyordur, konuyu da açamıyor olabilir43 Yorumla
Soran+1 yılBenim hastalığım çok belli bir şeydi ki cinsel yolla bulaşan hastalikla hic ilgisi yoktu ben zaten bekaretimi onunla kaybettim hem de ameliyat oldum sağlık sorunum düzeldi bunları o kadar yakından biliyo ki öyle bir şey düşünüyor olamaz hamile kalma riskini de taktığını sanmıyorum çünkü korunarak ilişki yaşıyoruz ve en başından beri ona rağmen olursa da zaten evlencez bebeğimiz olur diyen bir insan
Soran+1 yılBen çok sık duş alırım koku olacağını sanmıyorum ve o kadar uzun zamandır bu sorun var ki 9 aydır. Aldatma olacağını gerçekten sanmıyorum
Erkek arkadaşın cinsel sorunu olsa seninle paylaşır mı yoksa üstünü kapatır mi bir düşün bence belki yeni oluşan bir şeydir.
Bu değilse sana anlatmadığı bir şey var hayatında. Stres, sinir, kaygı içeren davranışlarına bak anlatmadığı bir şeyler var.14 Yorumla
Soran+1 yılDavranışlarında bir değişim yok.
Soran+1 yılOnun dışında yok demek istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu sadece ve sadece ciddi ciddi konuşarak çözebilirsin. Yani öylesine sormuycaksin ciddi soracaksın gerekirse ilişkiyi bitirebilecegini ima edeceksin. Sana ne kadsr kotu hissettirdiğinin farkına varmasini ozguvenini zedelediginin farkina varmasini saglamalisin...
03 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiyi bitirecek gibi konuşmuyorum ama ciddi olarak boyle bir sorun olduğunu ve beni çok üzgün ve çirkin hissettirdiğini söylüyorum ama o sorun olmadığı konusunda ısrar ediyor aklına neler getiriyosun böyle diyo
Soran+1 yılDinlemiyo mi ya bunu diyerek ilişkimize çok büyük kötülük yapmışım gibi davranıyo
Bunu ona sordun mu? İyi misin neyin var dedin mi? Belki adama bir şey oldu belki o hasta? İlk önce onunla konuş durumu açıkla. Belki kafasında artık bitirdi ilişkiyi, ayrılmanın yollarını arıyordur kimbilir onunla hemen konuşup neyi olduğunu öğrenmelisin
10 Yorumlaknk
1 ya ıs sıkıntısı stres problem
2 ya sogumustur sana karsı
3 ya bırısı var veya da tek gecelık ılıskıler yasıyor olabılır
4 ya da artık gozune ıddıalı gelmıyorsundur
HANGISI OLDUGUNU ÖĞRENMEK İÇİNDE BAZI KURALLAR VAR06 Yorumla
Soran+1 yılİş sıkıntısı var ama benim sıkıntım ondan bin kat fazla bahane olarak bunu söylüyor ama bence gerçek nedeni bu değil bana karşı cinsel olarak soguduysa bilemem ama normal hayatımızda en ufak soğuma yok üstüme titrer bana prenses gibi davranır bir başkası olduğuna ihtimal vermiyorum gözüne iddialı gelmemek için de nasıl olur bilmiyorum yani fiziksel özelliğim değişmedi kilo almadım vermedim falan isteğim de azalmadı onunki gibi ama özgüvenimi düşürdü bu gerçek ne kadar ozguvenimi yükseltip üstüne atlasam da ondan karşılık göremeyince artık gözlerim doluyo
Soran+1 yılNasıl bir kural ki bu
Soran+1 yılSöyle ki yapabilir miyim anlayabiliyim
+1 yılher insanın sekse karşı ilgisi olmayabilir. partneriniz aseksüel de olabilir. lütfen bu olasılığı da düşünün
03 Yorumla- +1 yıl
Bence her erkek seks sever @Amortentiaaaa
- +1 yıl
Soran+1 yılEskiden böyle değildi ama
+1 yılSevişmek ister sapık dersiniz sevişmek istemez ne oluyor dersiniz. Dersinşzde dersiniz insanın candan edersiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya niye sapik diyim nişanlım o benim
- +1 yıl
Nişanlın mı dur Bi evleneydiniz
Soran+1 yılYardımcı olmaya çalışsan keşke
- +1 yıl
Napayım seni ben mi yapayım nasıl yardım istiyorsun 🤣
+1 yıl2 buçuk ayda yatakta ddvam eden bir iliski isfemen enteresannn
14 Yorumla
Soran+1 yılBiz 2 yıldır birlikteyiz. Sadece yatak ilişkisi değil ki bizim ilişkimiz söylediğin şey çok saçma
- +1 yıl
Senin lanse ettiğin ve anladığım bu imalarını doğru kullan ozaman
Soran+1 yılSorum gayet açık
- +1 yıl
2 yıllık ilişkim var diye belirtmemişsin nereden bilebilirim belirtmezsen. Yeni sevgilisiniz sandım.
+1 yılSeven adan arzular arzulayan da yapar. Sana olan duygularını sorgula.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor sevgisinden şüphem yok sorun da burada başlıyor zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ateşleme sistemi arızalıdır ondan olmalı insan öpüp kokladığında illa bir organı ben buradayım beni unutma der. kimi ayağa kalkar kimi sulanır.
00 YorumlaBelki Sünnetsiz olabilir çekiniyordur ya da penisi küçüktür
04 Yorumla
Soran+1 yılAzıcık yazdım zaten detay onu bile okumadan yazmayib
Soran+1 yılYa hala penisini hiç gördün mü diyosun okumak bu kadar mı zor
- Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığınız bir durumdan kötü etkilenip kendini geri tutuyor ve yaklaşmak istemiyor olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa normal hayatında da uzak olmaz mıydı aklımı bu kurcalıyor
- +1 yıl
Size zarar vereceğini durumun tekrar yaşanma ihtimali olabilir , cinsel yönden sağlıklıysa tek bir yol kalıyor uzmandan destek almanız lazım..
- +1 yıl
Ya madem oyle acik acik sorsan olmazmi bir cvp verecektir sana
+1 yılKalkmıyor dur belki sen kendine başkasını bul bunu düşüneceğine
020 Yorumla
Soran+1 yılOnunla evleneceğim ben çok seviyorum onu kalkıyor da ama kalksa bile o yarım bırakıyor
- +1 yıl
Erken boşalma sorunu olabilir uyandığı için ilişkiye girmiyor olabilir hiç konuşmaya çalıştın mi onunla sen istekli bir kadınsın anladığım kadarıyla bence bunu karşına alıp konuş ilerde geceleri çok mutsuz olursun
Soran+1 yılErken boşalma sorunu yok eskiden ilişkiye giriyorduk artık yapmıyor
- +1 yıl
Peki karşına alıp konuştun mu yani çok mantıksız geldi bu yaptığı
Soran+1 yılKonuşunca sorun olmadığını beni arzulamasıyla ilgili sıkıntı olmadığını benim kuruntu yaptığımı söylüyor
- +1 yıl
İki aydır ilişkiye girmiyor ama kuruntu mu yapmış oluyorsun sen işleri falan nasıl bunun sıkıntı yaşadığı bir konu var mı
Soran+1 yılO her zaman her konuda öyle söyler sorun yok der yani işi pandemiden etkilendi tabi ama çok büyük bir sorun kalmadi
- +1 yıl
Kendini suçlamıyorsun demi sen bu konu için çünkü emin ol seninle alakalı birşey değil bu başka bişey var ve anlamıyorum benimde sevgilim var mesela hiç böyle bir şey yaşamadım o yüzden anlayamıyorum
Soran+1 yılKendimi suçluyoeum
- +1 yıl
Hayır saçmalama lütfen seninle alakalı hiç bişey yok eminim ki sen çok güzelsin he erkeğin arzulayağı bir kadınsın
- +1 yıl
Bu arada erkek arkadaşın muhafazakar mı?
Soran+1 yılDeğil
- +1 yıl
Geriye tek birşey kalıyor onu çıldırman seni arzulamasini sağlamalısın
Soran+1 yılBu konuda çok kalbimi kırdı defalarca kez
- +1 yıl
Anlıyorum en son ilişkiye girdiğiniz zaman anormal birşey falan oldu mu peki?
Soran+1 yılHayır olmadı kendi istedi ve elimden geldiğince iyi yapmaya çalıştım her şeyi
- +1 yıl
Bak şimdi şunu aklından çıkar artık şenlik bı problem yok sen arzulu istekli bir kadınsın muhtemelen performansın da iyidir yatakda senin salak sevgilin de problem var kendini suçlama artık ona böyle davranırsa seni kaybedeceğini hissettir
Soran+1 yılAglayasım var şu an
- +1 yıl
Mesaj at konuşalım kendini üzme lütfen böyle 😔
- +1 yıl
Canım sen iyi misin
Ya sevgili yaptı ya çok yorgun bitkin ya hasta ya da o şıkkı düşünmek bile korkunç
00 YorumlaBelki pişmanlık duyuyor ya da bir sağlık sorunu var bilinmez öğrenmen gerek
00 YorumlaBende sevişmek isteyen bulamıyorum nasıl bir denge ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ben de anlamıyorum gerçekten, o mu erkek yoksa ben mi değilim 🤔
00 Yorumla
+1 yılÖnceden seks hayatınız varken bir anda uzak duruyorsa ya senden soğumuştur ya da aldatıyordur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği kadınla sevişir tabi sevdiğinin dışındaki kişilerle sevişmeden yapabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aynı sorunu bi önce ki sorunda cevap yazmıştım. Yine aynı cevabımın arkasındayım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen beceremiyorum demiyorsunda adam da suç arıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteyen benim o istemiyo
Cevap sahibi+1 yılAnladım başbaşa kaldığında eline alacaksın şeyini bunu istiyorum diyeceksin seksi istediğini söylemekle olmaz. Göstermen lazım çoğu erkek ilk adımlarda bunu kızdan bekliyor.
+1 yılBelki bir sorun vardır arada bir her erkekte olur bir kaç gün dinlenince düzeliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAylardır böyle
- +1 yıl
O zaman ona sorman lazım
+1 yılKonuş onunla belki bi sorunu vardır.
24 Yorumla
Soran+1 yılKonuşunca sorun olmadığını söylüyor ama uzun zamandır böyle. Son 5 ayda sadece 2 kez ilişkiye girdik
- +1 yıl
Belki de ilişkiniz monotonlaşmıştır heyecanlandır onu.
Soran+1 yılYapmadığım kalmıyor sonra kusup ondan bekliyorum sonra dayanamayıp yine ben üstüne atlıyorum ama sonuç değişmiyor
- +1 yıl
Garipmiş...
+1 yılVay arkdaş a.. m bulmuş bide naz yapıyor 😀
12 Yorumla
Soran+1 yılCiddi soruyorum ya
- +1 yıl
Ben baya ciddi sölüyprım anlamam zor yani anlayamam ben bu dırımı ben olsam hergün yalardım seni adam isteksiz🙂
+1 yılÇok saçma.. var mı böyle tipler?
02 Yorumla
Soran+1 yılVar valla
- +1 yıl
Libidosu düşüktür.. iktidarsızdır... madde bağımlısıdır.. başkasıyla iştutuyordur... her şey olabilir...
Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı. Bazen de senden bekliyordur ilk sevişme adımını
06 Yorumla
Soran+1 yılAtıyorum karşılık alamiyorum
Soran+1 yılYa onları yapmasam buraya niye soru sorayım ki gerçekten sorunum var ki soruyorum durdugum yerde sorun edecek halim yok bunu
Soran+1 yılSorun olduğunu kabul etmiyo beni arzuladığını aklıma böyle şeylerin nasıl geldiğini benim kuruntu yaptığımı söylüyor sorun yok diyo çok arka arkaya sorunca da iş yerindeki sıkıntılarını bahane ediyo ama öyle bir sıkıntı yok yani ortada abartacak o da bı neden değil aldatma desen hiç sanmıyorum telefonunu öyle kurcalayan bir insan değilim ama şifresini bilirim gizlimiz saklimiz yoktur nerde napıyo kimle bilirim ve karakter olarak da Allah için dürüst çocuktur öyle bir şeyi o zaten kendine yakistirmaz ve cinsel olarak uzak olsa da normal hayatımızda bana çok düşkündür üstüme titrer prenses gibi davranır bana normal hayatta da uzak olsa sevmiyo derim aklı başkasında derim ne biliyim ama öyle de degil ben artık çok doluyum bu konuda ne yapacağımı şaşırdım olmuyo insanın bı yerden sonra da gururu inciniyo kendimi çok yetersiz çok çirkin hissediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılPskolojik bunun içinde farklı sebepler
05 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi sebepler olabilir
- +1 yıl
Kendine güveni olmayabilir serleşme sorunu olup bunun senin görceginden korka bilir erken boşalma gibi sıkıntıları olabilir sevişirken bazı tiksintileri olabilir es enn isteklerini karsılayamaz korkusu onun arzularını düşürebilir
Soran+1 yılDaha önce ilişkiye giriyorduk erken boşalma ve sertleşme sorunu yok isteklerimi karşılayamama sorunu olduğunu da çok sanmam tiksinecek bir şey olduğunu da sanmıyorum
- +1 yıl
Hiç ona sormadınmı mu hakkak bi sıkıntısı var
- +1 yıl
Bazen kendilerini sucluda hisede bilirler ilişkinizin boyutunu bilemem ciddimi degilmi
+1 yılBelkide ilk geceye saklıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk geceyle ne ilgisi var
- +1 yıl
Daha önce yaptinizmi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir beğenmez günü değildir
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç aydır mi günü değil ya tek kişiye özel soru bu bı zahmet okuyun
- +1 yıl
Aklı başkasında olabilir psikolojik de olabilir sorunları var olabilir ki hayat ne kadar her insana dört dörtlük
+1 yılne zamandır ilişkiniz var?
010 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır
- +1 yıl
daha öncede bölemiydi
Soran+1 yılSon 9 aydır 5 kez ilişkiye girdik sadece öncesinde böyle bir sorun yoktu
- +1 yıl
anladım kötü bir durum kendini çirkin kötü hissetmene neden olur
Soran+1 yılÖyle hissediyorum zaten çok üzülüyorum
- +1 yıl
aslında sebebi sanırım monotonluk konusmak istersen mesaj atabilirsn
Soran+1 yılMonotonluk olduğunu da sanmıyorum başka bir şey olmalı
- +1 yıl
baska bi kadın?
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
ok takip atarmsn
+1 yılIstek yoktut ya da sen dutgunsun
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteği niye yok işte sorun bu
- +1 yıl
Senbonu tahrik etmezsen olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerim bazen biraz garip kişilerdir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , madde bağımlısı olabilir mi?
00 Yorumla çük kalkmıyodur heralde
00 Yorumla
+1 yılArtık seni arzulamiyor anlamına gelir bu
00 YorumlaVAlla bilemedim de bırak da bunu erkek sorgulasin
00 YorumlaCinsellikle alakli olmamalidir
00 YorumlaBen onun erkekliğinden şüphe ettim şimdi
00 YorumlaOndan sana hayır yok bırak onu
00 Yorumla
+1 yılAsekseüldir çok büyük ihtimal
00 Yorumla
+1 yılBakalım arkasından ne çıkıcak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki onunla ilşki yaşadın mi hiç?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet son 9 aydır böyle eskiden böyle değildi
Cevap sahibi+1 yılBaşkası olabilir mi peki?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAnldim peki normal size davranışı nasıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir erkek sorsa sapik dersiniz kadin sorunca bisey olmuyo nelere kaldik
03 Yorumla
Soran+1 yılSapiklikla ne ilgisi var bunun ayıp bir şey değil yaptığım
Soran+1 yılOnunla uğraşamam ama benim sorumda sapıklık bir durum yok zaten senden başka da kimse de öyle düşünmedi
- +1 yıl
Ben senin sormana bisey demiyorum. erkek sorunca sapik muamelesi yapilmasina kiziyorum
Ya başka biri var ya kuş ölmüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilginçç ve Garip...
012 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum
- +1 yıl
Sıkma Canını Ama Şunu Anlamadım Kendisi Nasıl Tatmin Oluyor
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya isteksiz ya da benim gibi mastürbasyon yaparak
- +1 yıl
iyi de nereye kadar sevgilinle deliler gibi sevişmek varken. Peki seks yapıyor muydunuz?
Soran+1 yılYapıyorduk
- +1 yıl
Sexe Rağmen Hala Seninle Değilse. Olay Ço kDeğişir. Yani Hadi Kısıtlıdır ilişki yetmiyordur başkasına gidiyordur dicektim Oda değilmiş... Ya Menivi yogunluktan bırakmış ya da Başkası var daha iyi biri. Yoksa neden bıraksın
Soran+1 yılBaşkası yoktur sanmıyorum ama sebebini bir türlü anlayamiyorum
- +1 yıl
Bi Kadın bi Erkek Seksi Ya Elinde Daha iyi bir seçenek varsa yapmaz ya da manevi yönü günah vs diye olaydan uzaklaşır. Bunun Dışında Cidden Psikolojik olarak darmadağındır olmayabilir. sence hangisi
Soran+1 yılDinsel bir şey değil eminim başkası olmadığını düşünüyorum gerisini bilmiyorum ama psikolojisi darmadağın değil
- +1 yıl
Üzgünüm bi insan Yıllarca seksten uzaklaşamaz. İllaki Anormal durumlar olmalı... Oda değil bu da değil fazla iyimsersin
Soran+1 yılYıllarca demedim. İyimserlikle ilgisi yok olanı söylüyorum
- +1 yıl
peki o halde bilmiyorum ne diyeyim sorman dogru olanı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba bir sorunu mu var
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük bir sorunu yok
- +1 yıl
Yani bence mantıksız bir şey ya
Soran+1 yılBenim de aklım almiyor tek bildiğim bana kendimi çok çirkin hissettirdiği
- +1 yıl
Yani kim olsa aynı şeyi düşünür senin düşündüğün gibi
Soran+1 yılBenim elimden ne gelir peki bu konuda
- +1 yıl
Hiç konuşmayı denedin mi
Soran+1 yılEvet ama sorun olmadığını beni arzuladığını söylüyor başka da bir şey demiyor çok üstüne gidince işle ilgili sorunlar falan diyo ama çok da büyük bir sorunu yok yani bahane olarak kullanıyor sadece
- +1 yıl
Bence bu bir bahane insan sevdiği kişiyi arzular tabii ki
+1 yıllibido düşüklüğü olabilir
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl eskisi gibi olur
- +1 yıl
içeceğine azdırıcı atıp denemek lazım
Soran+1 yılSebebi ne olabilir peki bunun niye libidosu düşer
- +1 yıl
dönemsel olabilir kadınlarda regl oluyor , stres sıkıntı maddiyat sorunu , psikolojik sorunlar her şey olabilir yani belli bir sebebi yok
Soran+1 yılSon 5 ayda 2 kez ilişkiye girdik 4 ay aynı evde 3 kere ilişkiye girdik artık evde çıplak geziyordum nerdeyse yine de yaklaşmıyordu
+1 yılSewişme derken ilişkiyemi girmiyor
00 Yorumla
+1 yılBunu sordun mu ona
114 Yorumla
Soran+1 yılSordum ama hiç doğru düzgün cevap alamadım sorun yok diyo
- +1 yıl
Dini dusunuyor olabilir mi
- +1 yıl
Hani abdestli namazliysa falan
Soran+1 yılYok hiç ilgisi yok zaten eskiden cinsel hayatımız vardı
- +1 yıl
Yasadim bunu ya biliyorum
- +1 yıl
Olayin detayima in iyice..
Soran+1 yılŞöyle oldu eskiden cinsel hayatımız vardı ilişkinin en başından beri. O benim ilkim bu arada yani bu benim için özel bir şeydi. Sonra pandemi oldu pandemide ben ona taşındım sağlık çalışanı olduğum için onun da maddi sorunu vardı hem ona maddi destek olurum dedim biz 4 ay beraber yaşadık. Bu arada ben hastalandım da cinsel ilişkide kanamam oldu o 4 ay biz sadece 3 kez ilişkiye girdik. Sonra ben ameliyat oldum sorunum kalmadı kanama falan ama 5 aydır da sadece 2 kez ilişkiye girdik 2.5 aydır da girmiyoruz ilişkiye ben istediğim halde.
- +1 yıl
Bende saglik calisaniyim
- +1 yıl
Sen bana bi yazarmsn
Soran+1 yılSertlik sorunu yok şeker hastası da değil
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
Vicdan yapmıştır belki
00 Yorumla
+1 yılÇekici gekmiyidundur, ağzın kokuyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılAğzım koksa öpüşmek istemez ama öpüşür hep zaten çocukluğumdan beri dislerime çok iyi bakarım ağız kokusuna da dikkat ederim
İlişki bitmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılBitmedi aramız çok iyi seks dışında
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılIstemez olurmu
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyo
- +1 yıl
Yasi kac
Soran+1 yıl32
- +1 yıl
Can I'm demeki bir sorunu var
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de eşinizle aynı kaderi paylaşanladanım.
04 Yorumla
Soran+1 yılSorununuz ne peki
Cevap sahibi+1 yılbu biraz karmaşık bir konu.
eşiniz balık burcu mu?- +1 yıl
balık burcu ne alaka ki bana açıklarmısın
- +1 yıl
Bende merak ettim kardeşim gerçekten , sorun nedir?
Toptur
00 Yorumlaeşiniz mi
00 Yorumlanerenden öptü
00 Yorumla
+1 yılHayret ya allaallaaa
00 Yorumla
+1 yılİtivi bulduğu bişey olmalı bir ağzını yokla derim.
00 Yorumla
+1 yılKıymet bilmiyot
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam