Gizli Üye(30-35)+1 yılTurk erkeklerinde sevismeyi bilen bulamazsin zaten. bakirler normal olarak zaten bilmez ama sevisenler, tecrubeliler de bilmez. Sadece kendilerini mukemmel sanirlar. Turk erkeklerine harikasin, mukemmelsin yerine olumsuz seyler soylersen suclu sen olursun. Sorunlarini soylersin kadin olarak sucu sana atarlar. Problemleri cozmeyi denersin guzel bir cinsel hayatimiz olsun diye turk erkekleri buna pek fazla yanaşmaz. Kendileri her zaman mukemmeldir, kac tane kadini inletmistir kadinda sorun vardir. Kadin zevk almaz, orgazm olmaz ne kadar tecrubeli olursa olsun bunu umursamaz cogunlukla kendi zevkine bakar ve tecrubeli olsa da acemi sevisirler zaten. Seyi kalkmaz sen kaldıramadın, senden etkilenmedim diye manipule ederler. Sorunlari konusamazsin, yapk istediklerini yapamazsin kisacasi turkiyede dogru duzgun cinsellik yasayamazsin. kadinligini da turk erkekleriyle beraber oldugun surece yasayamazsin. Bakiri de bilmez, tecrubeliyim diyeni de fostur. Bir donem aile danismanligi ve cinsel terapistlik yaptim. Suanda yapmiyorum. Cinsellikten de, turk erkeklerinden de ciddi anlamda sogudum. Karsima esleriyle gelen oldu adamlar sordugum, yardimci oldugum sorulara bile beni dovercesine, erkekligine laf etmisim gibi cevap veriyorlardi. Ben eslerine olan tavirlarini dusunemiyordum. Ki bircogu zar zor geliyor, esinin zoruyla geliyor kimi de sorun sende gideceksen sen git diyerek gelmiyordu zaten seanslara. Ne hikayeler duydum, ne sorunlar duydum ben bilirim. Ve internette de turk kadinlarinin cinsel hayat sıkıntılarını okursaniz bu ulkede bu işin hicbir sekilde iyi icre edilmedigini anlarsiniz. Aralarindan iyiler belki cikar o da cok az ama o da artik hangi sansli kadina denk gelirse. Turk erkekleriyle sevismenin ne denli zor oldugunu da gordum bu seanslar sayesinde. Ve bircok kadin sadece gorev gibi yapmak mecburiyetinde kaliyor, turk erkekleri buna mecbur birakiyor. Kadin zevk alamiyorum, su sorunlar var dese basi daha cok agriyacak. En iyisi susup uzanmak daha az yorucu oluyor turk kadinlari icin. Turk erkeklerinin su hayatta sahip olduklari tek onemli sey malum yerleri. Dugun falanda yapiliyor ugruna nasil onemli olmasin (!) O sahip olduklari tek seye olumsuz tek bir sey soylediginiz zaman ana baci kufur etmis etkisi yapiyor beyinlerinde. Duzgun uslupla bile. O yuzden derdinizi de anlatamiyorsunuz kadinlar olarak. Cozumde bulamiyorsunuz. cozum icin oraya buraya, terapistlere basvuran oluyor onda da erkek cozumcu olmadigi surece zaten sonuc cikmiyor, sureci ilerletemiyorsunuz. Turk erkeginin kafasi bu konuda kapali. Turk kadinina fantazilere acik ol, sinirsiz ol, beynin acik olsun derler ama kendilerinin beyinleri tek bir olumsuz kelimeyi dahi kaldiramayacak durumda. O yuzden turk kadinlari olarak Allah yardimcimiz olsun diyecek bir sey yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ne hikaye yazmışsın
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak fiziksel etmenler devreye girer. Kiloludur, hareket kabiliyeti kısıtlıdır hantaldır, veya çeşitli cinsel problemleri vardır. İkinci olarak ise kadın ruhuna hitap etmeyi bilmiyordur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce biriyle sevişmemiştir çünkü. Yani bir şeyi yaşamadan öğrenebilir? Okuyarak da izleyerek de öğrenemezsin. Bu işler ezber işi değil ki.. Yaşamak lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılevli sevismis birisi
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sevişmeyi ikisi de bilmiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha önce tecrübesi olmamıştır anlatan da olmamıştır p. rno falan da izlememistir yönelmemistir hiç cinselliğe
00 Yorumlamastürbasyon. Yapmak gibi sanıyor ondan , uzun uzun olmalı her bölümde
00 YorumlaCu ku zamanında sevismeyi kızlar hep esc miyiz diye Red ettikleri için.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmemenin nedeni basittir. Biliyordur. Deneyimlememiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk kez yapıyordur
Ama ben çok iyi bilirim mesela00 YorumlaTecrübesi yoktur hiç film izlememistir kadın ruhundan anlamıyordur bir çok neden sayılabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilmeyebilir. Neden bu size traji komik geldi ki?
10 Yorumla
+1 yılSabah sabaj azmis misin
10 Yorumla
+1 yılMal olduğu için veya tecrübesizdir
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorsa yol ver
00 Yorumla
+1 yılDeneyimi yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. acemidir muhtemelen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kıde arkadan ypmayı beceremıyor bır turlu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha önce biriyle sevişmemiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklı direk bşlmaya mi çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadardır yani herkes bilecek diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılİlk seferidir
02 Yorumla
Soran+1 yılevli biri ama
- +1 yıl
O zaman nelere açık olduğunu ve senin nelerden zevk aldığını bilmiyordur. Eşiyle yaptığı için sürekli sana gelince kafası karışmıştır
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılKiminin içinde olmaZ kimisinde de tecrübe olmaz
10 Yorumla
+1 yılAcemidir bilmez
10 Yorumla
+1 yılBir erkek sevişmeyi nasıl bilmez ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıltecrübesizse normal
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış kişiyle ilişkiye girmişsin
00 Yorumla
+1 yılUmarım bir gün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tecrübesiz dir
00 Yorumla
+1 yılTecrübesizdir.
00 Yorumla
+1 yılOlgun değildir 😂😂
00 Yorumla
+1 yılkafa direk finale çalışıyor sa bilmez
01 Yorumla- +1 yıl
oda seni mutlu edemez evli demiisn ulasirmiisn bende bu tarz bir olay yaşadım birşeyler sormak istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrubesizdir
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbazadır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnu öğretmeni olmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. tecrübesizdir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem