Simdi ben seviyorum falan diyen olabilir ama cogu sevmiyor galiba. Kadinlar opusmeye, sevismeye daha önem verirken erkek bunlari yapma taraftari pek olmuyor. Ya az süreli yapıyor ya da hic yapmıyor. Erkekler neden öpüşme, sevisme olaylarini pek sevmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sebebini söyleyim.
cahil ve bencil erkeklerde görülür bu. bir çoğu yalancı filmleri gerçek sanıp kendine eğitim aracı yapıyor. halbuki o filmler erkeklerin egolarını okşamak için eğlence amaçlı çekilmiştir. ve bu nedenle filmlerde kadın köle erkek efendi tanıtılır. sürekli kadın hizmet eder. filmin yarısı kadının oral yapması ile geçer. erkek sadece gir çık yapar. bunu cahil erkekler gerçek sanıp eşlerine sevgililerine uygular. halbuki gerçek cinsellikte oral yapmak erkeğin görevidir.
bir çoğu da bencil öküz oluşundan. asla kadına odaklanmaz kendine odaklanır bir an önce kendi mutlu sonuma ulaşayım derdindedir. o nedenle de erkenden boşalırlar.
gerçek cinsellikte erkek kadına odaklanmalıdır. sevişerek kadını defalarca mutlu etmelidir. ilişki sevişme içinde bir detaydır. ilişki olmadan bile kadın sevişerek mutlu edilebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSimdi kadinlar cok p*rno izleyip erkekleri penis boyutuyla vajinaya daha uzun zamanli gir cikla zevk alacagini beynine sokmus erkek seks yaparken zevk almak yerine kadini nasil tatmin ederim derdinde
Bu nedenle kadina oral yaptirayim kalksin vajinaya gireyim kadin doysun tatmin olsun
Sosyal medya sevilin penisi buyuktu esimin kucuk benim ne sucum var evliligim yikilmasin ama arada eski sevgilimle seks yapayim modunda
Biz evliligin ve sexsin ne icin yapildigini cokta unutturulanlardan olduk
Dusun elinde dondurma var oturup rahat rahat yalamakmi daha zevkli elimden alacaklar korkusuyla kosarak yalamakmi veya sicakta erimeden bir an once isira isira yemekmi daha zevkli olur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
30Cevap
+1 yılKadını şişme bebek olarak gören kitleden oluyor genelde. Ama içlerindeki azınlık kitle de istemeyerek sevişemiyor. Yani kız da koku vs gibi durumlar oluyor ve adam o yüzden tiksinebiliyor. Ama sevişmeyi kısa tutanların çoğu oral seks ve seks odaklı olduğu için böyle.
10 Yorumla
+1 yılAmaç farklı dır ya. Sevmediğin insanı bir anda bitirip atmak ister insan bence hiç böyle birşeyim olmadı ama Sevişmeden olmaz ya kesinlik bi ön sevisme olucak yarım saat 1 saat belki daha fazla 😃
Ne demişler çamı sulamadan
... Y-l-m-d-n. Dikmiceksin 😃😃00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kazma tip erkek modeli bahsettiğin tipler. çıkarıp direk bıçak saplar gibi saplayan cinsten. işi bitincede dönüp yatan tipler bunlar.
oysaki öpmek okşamak sarılmak hassas yerleri öpmek sevişmek bir sanattır herkes sanattan anlamaz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler sonuç odaklı gidiyor hep sonuç yoksa sevişmeyee devam ama sonuç var ise drek işleme giriyor ama ben onlardan değilim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılSevmeyen erkekle zaten birlikte olma. Önsevişme önemli bence
00 Yorumla Sen nerde gördün öpmeyi sevişmeyi sevmeyeni var mı kız öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğu seksi sadece penisin vajinaya girmesinden ibaret olduğunu zannediyorlar.
00 Yorumla Beğendiğim dişilerle yiyişiyorum, beğenmediklerime yaklaşmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirek icraata mı geçmek istiyor diyosun
Dediğin gibi öpüşmek sevişmek kadını okşamak da önemli. Zaten öyle hazırlayıp girersen onun tadı bile farklı olur bnce00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kusura bakmada sevişmeden öpüşmeden seks olmaz.. sevmeyenin acelesi vardır. Tadını çıkarmak isterim uzun uzun..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide bencillerle atılım yapmışındır sevişmede sınır olur mu suyu ağıza akmalı
00 Yorumla
+1 yılTecrübesiz karşısındaki insana değer vermeyen erkek tipi
00 Yorumla
+1 yılerkek sonuç odaklı daha çok direkt boşalayım bitsin diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil erkek sevmez.
Ben şahsen çıplak git gel yapmaktansa saatlerce öpüşmeyi daha çok tercih ederim.00 YorumlaAbazalıklarından öyleler başka bir açıklaması yok
10 Yorumla
+1 yılher erkek aynı değildir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılSevişme kesinlikle uzun olmalı asıl zevki orada
00 Yorumla Ben sana hak verıuorun sonuc odaklıyız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çünkü o erkegin kafasındaki tek amac hemen sokayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSana hep hödükler denk gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim demiş 1 saat on sevisme yapıyoruz nerdeyse
00 Yorumlaben seviyorum
00 YorumlaBen çok severim😏
00 Yorumla
+1 yılKim demiş onu
00 YorumlaGenellikle çoğu sevişmeyi bilmiyor çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor bunu :D
00 Yorumla Ben çok severim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılBen bayağı seviyorum
00 Yorumla Kim dedi onu bayılıyorum ben
00 YorumlaBen seviyorum
00 Yorumla
+1 yılDüzgün partner seçmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorlar mı !!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılSevilmez mi yaa
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım