#sekssekste 💣 💥

Sevişmenin lügat manası iki kişinin bir biri ile duygusal, ruhsal ve bedensel bağlantıları demektir.. Ancak argo olarak iki kişinin tutku ile bir birlerini tatmin için yaptıkları eylemdir.. Lügatsal sevişme sonrasında argosal sevişmeye döner.. Her erkek değil sadece seks düşünen erkekler sevişmeyi sevmez.
Kültürle alakalı, Ortadoğu erkeği oral seksi, kadının penis yalamasına kötü gözle bakar, kadının cinsel organını yalamaz, bunları yapan kadına fa. Şe olarak bakar, hemen vajina ya sokup, boşalmak isterler, sevişmeyi de bilmez çoğu Ortadoğu erkeği ve kadını, en büyük sebep kültür, yaşadığı ortam, ben önce öpüşürüm partnerimle, sonra aşağıya doğru inerim, boynunu öperim, memelerini emerim, koşarım, meme emmeye bayılırım, göbeğini öperim, kilitorisini yalarım, büyük dudakları, küçük dudakları yalarım, vajina içini yalarım, penisimi yalatırım, ağzına boşalırım, en son vajinaya penisimi sokarım. Meme emmek, klitorisini yalamak, vajinayı yalamak, penisini yalatmak kadar güzel birşey yok.
Kim sevmez ya ben bayılırımm
direkt gireyim ve boşalayım kafasındalar çoğu. halbuki hünerli ise partnerler sevişme en az seks kadar insana zevk verir
Hayır öyle bir şey yok , bunu daha çok kadınlar istiyor , hani nerede girmeden saatlerce sevişecek kadın oynasacak kadın , uzun uzun oral sevecek kadın?
Cevap
42Cevap

Herkesin kendine göre bir felsevesi var bence sevismeyi sevmeyen erkek yoktur ama cogu acemi erkek sonuc odakli oldugu icin olayi tam kavrayamaz ve Erken emekli olur.
ben çok geç boşaldığım için çoğu partnerimde cinsel, ilişkim hep uzun sürmüştür, sevişmeyi uzun tuttuğum için muameleyide, hertürlü aksatmadan, partnerlerime yaptığım için,, bnden hep memnun kalıyorlar,, çünkü onlar bnden önce sonuca ulaşıyorlar,, ve ben onlara hep tanık oluyorum, titreyerek inlemeleri yüz mimiklerinin bir , anda değişmesi yüzlerinde o rahatlığı, görmek beni mutlu etmiştir,, geç boşalmanın faydaları tanık oluyorum en azından bunlara😉😊
Sevişme sevilmez mi güzelim sevişmeyi sevmeyen erkekte ne bileyim aklından şüphe ederim yani yüksek buyutta ve küçük dokunuşlar en güzeli yavas olacak biranda oldu bititi olmayacak anı yaşayacaksın gerekirse boşalacaksin ama devam 😉
Genelleme yapmak doğru değil , size şöyle bir soru sorsak genelleme yapacak kadar kaç kişi ile seviştiniz? cevabınız ne olurdu ya da bu soruyu neye göre yaptınız?
Çok bencil oluyor bazıları. Ayrıca bu soru tüm erkekler aynı düşüncesini veriyor bana. Çoğunluğu deseydin daha uygun olurdu.
Önce kadına saygı göstermeli erkek.
Erkekler sevişmeyi sevmez değilde, erkekler seks için neden çok acele ederler olmalıydı
Çünkü sevişmekten sıkılıyorsunuz , saatlerce sürecek harika bir sevişmeye karşı tavır yapıyorsunuz eee bu durum da isteği yok ediyor
Dakikalarca süren şehvet ve aşk dolu sevişmeyi hiçbir şeye değişmem. Henüz cinsellik yaşamadım, evleneceğim kişiyle seks yapmak istiyorum, bu yüzden seksin zevkini tam anlamıyla bilmiyorum ama sevişmenin verdiği haz bana yetiyor.
Erkekler sevişmeyi sevmez mi? Bu anketi nerde yaptın da bu sonuca vardın acaba merak ettim? @nirhamm🤣🤣
Sevismesiz seks olurmu herseyin tadı tuzu on sevisme dır sevismesiz bir seks tuzsuz yemeğe benzer
Sevişmeyin çok seviyorum, kadınla öpüşmek harika birşey, mutlaka ön sevişme yapıyorum.
Erkekler sevişmeyi sevmiyor mu?😱 ben o bildiğin erkeklerden değilim o halde 👍 Ne kadar konusuna gelince, yeterki partnerim ayak uydursun gerekirse karantina haftalarca sürsün ✌️
Sevişmeyi sevmehen erkek bencil geri zekalının tekidir. İlk önce dillerin vücudu tanıması gerek 😋
Kim demiş sevmez diye cinselliğin temeli bu. yapmazsan sevk duyacağın başka neler kaldıki
genellememek gerek bence :)
sadece kalkmışın dini imanı olmaz derler onu da söyliim :)
Erkekler sevişmeyi sevmez diye bir şey yok sen sevişmeyi bilmeyen erkeklere denk gelmişsindır
kim demiş sevmez diye :) bayılırım ama kadınlara göre biraz aceleci olduğumuz doğru ama seemediğimiz söylenemez
Nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum direk sonuca giderim
kim demiş ya kız bulsak her yerini yalayacağız ama yok.
bütün deliklerini yarım saat yalamadan içine girmiyorum, bayılırım yalamaya, emmeye.
Kim o sevmeyen yav valla ben her türlü yarım saat tutuyorum sevişmeyi sevişmeden seks e başlayınca kuruyu pilavsiz yemiş gibi oluyorum 😂😂
Bu kişiye göre değişir. Mesela ben sevişmeyi severim.
Herkesin gorusu farkli bence ben sahsen severim ve karsimdakindende beklerim
Doğru kadın bulamazsa çok sevişmeZ kadında biter iş yinede
Ben ılıskıden daha cok sevıorum mesela genelleme yapmasak😂
Kim demişse yalan soylemis
Genelleme yapmasaydık keske 😉
Uzmanlik alanim
Partnerimin orgazmina önem verişim ve sevisme esnasinda en az 2 defa O. gasm edisim hoşlarina gider,
Savıyoruzdur bence ya
Ben severim sevmeyen sıkıntılı.
Nereden biliyorsun sevmediklerini.
seni mahvedermm be sen ne diyon
Bunu hangi erkeğe sormuşlar
Kişiye göre değişir.
Bastırılmış duyguları olabilir
Kim demiş😁
Bence çoğul kullanma
Kim sevmiyormuş?
Kim demis onu?
Bn sevişmeyi daha çok seviyorum