- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum yazımı okuyacakmısın ama insan sevdiğini hissettirmeli ve sevildiğini hissetmeli beni senin gibi bir sevgilim olsaydı diğil dudaktan öpmek saçını kaşını gözünüzü her yerini öperdim ve ona benüm olduğunu benimde ona ait olduğumu hissettirrim keşke olsaydı
40 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor bacım işini görüp detaya girmiyor
46 Yorumla
Soran+1 yılanladim kardes ozaman biter bu is. eyvallah durustlugun icin..
- +1 yıl
Önemli değil başka açıklamasi yok bence sıkma canını ama degmez yanlış anlamicaksan ve kilirmiyacaksan bir örnek vereyim daha iyi anlatabilmek icin
Soran+1 yılkonus kardesim zaten olan olmus bitti benim icin lütfen anlat
- +1 yıl
Genel eve. Gidipte kadınla opusen bir erkek görmedim işini bitir cik bu rahatlamak içindir ama gerçek asktaki arzu seks on sevişmek sadece 30 dakika suruyor
Soran+1 yılanladim kardesim. boyle dunyanin duzenini seveyim ben ya. kimseyi sevmeyin ya cok ciddiyim kimseyi sevmeyin asik olmayin kalbi kirilan hep seven taraf oluyo yeter be yeterr
- +1 yıl
Kendini sev pişman olmazsin
sana kıyamadıgı ıcın kırletmek ıstemedıgı ıcın olabılır. ya da daha once yasamamamıssa kendını kırtletmke ıstemıyor olabılır. yasadm cunku :))
10 Yorumla
2 ay daha yeni bir süreç öpmüyorsa, öpmek istemediği için değil güven vermediğin içindir 2 ay öpmek için çok erken.
12 Yorumla
Soran+1 yılfakat baska seyler de yasiyoruz..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yılbir gün kadın petshopa gider...
Parlak tüylü, güzel bir papağan görür papağana yaklaşınca papağan kadına -orospu der
Kadın mekan sahibi nejat beyi çağırır..
-nejat bey siz bu papağını eğitirseniz ben de o zaman alırım bunu
nejat alır eline bir kap su bir eline de papağanı sokar papağanı suya
papağana der ki: oğlum hoşgeldin de hanfendiye papağan yine kardeşim der..
ikini kez sokar suya papağan yine kardeşim der..
üçüncü kez sokar papağan bu sefer hoşgeldiniz hanfendi der..
kadın papağana sorar:
-eve bir erkekle geldim ne dersin -hoşgeldiniz hanfendi, hoşgeldiniz beyfendi der..
-eve iki erkekle geldim ne dersin -hosgeldiniz hanfendi hoşgeldiniz beyfendiler der..
-peki eve üç erkekle gelsem -papağan bir kadına bakarr bir de suya der ki: nejat abi suyu getir valla bu karı kardeşim10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 36,2b cevap paylaştı. öpsek bir dert öpmesek bir dert.. ne yapalım dudağımızın yarısını keselim ancak öyle memnun olursunuz
210 Yorumla
Soran+1 yılahahhaha hayir da yani duygusal biseyler paylasiyosak eger opusmek de isteriz cok normal bisey degil mi bu
Soran+1 yılnesini anlamiyosun :D
Soran+1 yılahahahhah oyle degil yahu insan biseyler hissettigi biriyle her 2 kisinin de istegi varsa guzel seyler yasamali diye dusunuyorum ben
Soran+1 yılask tek taraflidir dimi
Soran+1 yılasklar uzun zaman once yasadi son mertligini kardesim artik heryer yalanci serefsiz dolu olmus benim hicbiseye inancim kalmadi artik
- 11 Yorumla
Soran+1 yılsdfhjdsjfhjsdjsjk :D:D::D:D:DD
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılkim demiş erkekler öpmez diye neşe huzur vermezse tut kolundan at gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yıldimi biseyler hissediyosa opmesi lazim ne var bunda:)
- +1 yıl
bencede öpmesi lazım ben bu soğuk kış şartlarında yanlızlığın vermiş olduğu asaletle çatlayan dudaklarıma kremler sürüyorum ıslatacak ararken...(
Soran+1 yılhahah:)
+1 yılhımmm ilişkinizde bir sıkıntı var gibi bence eğer birlikte olup öpmüyorsa
21 Yorumla
Soran+1 yılbence de..
+1 yıladı konmuş işte free seks diyebiliriz fuckbody diyebiliriz
22 Yorumla
Soran+1 yıloyleymis kardesim kalbimi hislerimi ona olan zaafimi seveyim ben bunlari haketmedim ama yapicak bisey yok bitti benim icin
- +1 yıl
diyorum her agzı laf yapan adamla yatmayın diye dinletemiyorum
yeterı kadar sevmedıgınden olduğu acık.. hadı dıyelım ağzınız kokuyor hadı dıyelım cırkınsınız ya da amasevgı varsa bunlar cokda onemlı olmaz. o an muhteşem an bence tam olmalı..
10 Yorumlabir erkek dudaktan öpmüyorsa bunun tek nedeni var aklında başkası var seni sevmiyor tek derdi sexs sevişmesiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMikiyor ama öpmüyor demekki sadece mikiyor aşk yok fuckbuddylik bu
14 Yorumla
Soran+1 yıleger oyleyse birakmak en dogrusu...
Cevap sahibi+1 yılSekste iyiyse bırakma :)
Soran+1 yılaradigim oyle bisey degil. ben sevgi istiyorum yanimda olucak birisi, beni birakmicak hep sevicek.. nerde oyle erkek.
Cevap sahibi+1 yılSen evlenmeden vererek en baştan o hakkı kaybetmişsin be güzelim
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Bunun nedenini kendisine sormalısın düzgünce ve eminim cevap verecektir
00 Yorumla
+1 yılSevmiyor seni o yüzden. Nasıl ki hayat kadınlarıyla öpüşmezler erkekler, o da seni öpmüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. evlendiğinizde öper işte daha ne istiyosun
14 Yorumla
Soran+1 yılevlilik dusunmuyorum kimseyle
Soran+1 yılboyle giderse ole olucak zaten
+1 yıldudaklarını sevmiyodur. ya da dişlerini. ya da ağzin kokuyodur
00 YorumlaTiksinir bende tiksinirim tükürükten. Şayet hiç öpüşmedim ve istemiyorumda.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim bir fuckbuddy vardı. sadece seks yapardık. duygusallık yoktu. öpmezdim onu hiç. o da bozulurdu senin gibi ama öpmek farklı bişey ya. içinden gelmesi gerekiyor. kız arkadaşımla öpüşmeyi o kdar severken onunla öpüşemiyordum bir türlü.
00 YorumlaAğzınız kokuyor olabilir mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılben sigara iciyorum o icmiyor ama onun yanina giderken hep dikkat ederim
Soran+1 yılonlemimi alirim hep ama rahatsiz belli ki
Sen ne burcusun o ne burcu balık mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılben oglak o terazi.
+1 yılUtanıyorda olabilir ya da öpüşmeyide bilmiyordur
18 Yorumla
Soran+1 yıldiger seylerde utanmiyor ama :D
- +1 yıl
Öpüşmeyi bilmiyor :)
Soran+1 yılhmmm olabilir belki ama bilmiyosa da utanilicak bisey degil ki bu ben oyle seylere takilmam onemli olan paylasilan seyler
- +1 yıl
İşte o öyle algılamaz ama erkeklik gururuna yediremez dalga geçiceğini sanar rezil olmaktan korkar
Soran+1 yılsorun bu olsa keske ama sanirim baska seyler var sagol yardimin icin kardesim
- +1 yıl
Ne demek eyvallah
+1 yılöpse suç öpmese sç sikse suç sikmese suç ölelim de kurtulun ya
00 Yorumla
+1 yıldurum çok sakıncalı. ya adamın öpüşme fobisi var ya da olaya duygu karıştırmamaya çalşıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten yatak işi var niye öpsünki. Bak tamamen duygusal adam ama yatakta duygusal :-D
00 YorumlaÖpünce adam değiliz, öpmeyince isteksisiz işe bak anasını satıyım
10 Yorumlabelki öpüşmeyi bilmiyor?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ağzin kokuyor olabilirmi?
20 Yorumladişlerini fırçala :D
14 Yorumla
Soran+1 yılgunde 3 kez fircaliyorum yapmadigim bakim yok :D
Soran+1 yıldegil
+1 yılO kişiye bağlı bir durum genelde erkek öper
10 Yorumlao açığı da buradaki arkadaşlar kapatır
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorudur opusmeyi opulmeyi tiksniyordur
00 Yorumla
+1 yılsen dürten erkek arıyorsun belli bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılTiksiniyordur heralde
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkek mi olur..
16 Yorumla
Soran+1 yılsorma ya. birakicam en sonunda
- +1 yıl
Ohoo şimdi çek kıçına şutu, ya deli oluyorum böyle tipleri duyunca. Seks manyağı olun demiyorum ama öpen biriine nasıl kayıtsız kalıyorlar, bamya mı bunlar..
Soran+1 yılya iste ben de onu anlamiyorum diger seyleri yapiyosun konu opmeye gelince olmaz cok garip degil mi
- +1 yıl
Tiksiniyor mu len yoksa bu,
Soran+1 yılbilmiyorum galiba onun derdi baska ya, goruslerden anladigim kadariyla kullanip atma pesinde. bitti gibi kafamda artik.
- +1 yıl
Sende yenisini bul, meselaaa ben :D
Öpüsmek bilmiyordur, birçok sebebi olabilir
00 YorumlaOdun oldukları için 😏
10 Yorumla
+1 yılSen bir defa öp o bin defa öper zaten
00 Yorumlabilmem bazen öpmeye unutuyoruz o anda :DD
00 Yorumla
+1 yılistemez pis kızları opmeyi
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl is ya
03 Yorumla
Soran+1 yılben de anlamadim burdan anladigim kadariyla kullanildim. bitirdim ben de.
- +1 yıl
Zararın neresinden dönersen kardir hayırlısı olsun hakkında
Soran+1 yıltesekkur ederim canim benm, senin de..
- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılutanıyodur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzelden yazar mısın birşey sorcam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmissin
00 Yorumla Opmeyen erkekmi var
00 Yorumla
+1 yılKarakterli çocukmuş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler