- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayÖncelikle kendine özgü bir tarzı olmalı oral seks felan zaten olmalı itaat edicek o da vazgeçilmez ama hani spesifik şeyleri olması lazım farklı fanteziler ona ait şeyler
02 Yorumla
Soran6 ayEvet işte mesela o şeyler ne ne gibi seyler yeterli bi kadın olmak istiyorum
- 6 ay
Öncelikle seks esnasında bir farkın olmalı fışkırarak boşal veya oral da kafasını bastır bir izin olsun yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayDeli gibi inlemen 😊 bir erkeği en çok deli eden şey erkeğin başarılı olduğunu görmesi bizi deli eder 😊😊😊 deli gibi inle ve kolay orgazm olma alışkanlığını kazan 😊😊😊
02 Yorumla
Soran6 ayBi şey diyim mş öyle zaten hatta orgazm olurken ağlar gibi oluyorum istemeden bazen ben orgazm oluyorum o devam ediyor canım acıyo ama susyırm
Cevap sahibi6 ayErkek zevk verdiğini anladığı anda çıldırır😊😊 orgazm olduktan sonra sen bitmesini istiyor, o devam ediyor o an rahat olsan üst üstte orgamz nöbetine girer deli gibi orgazm nöbeti geçirirsin. Sonra elini kaldıracak halin bile kalmaz. 😊😊 üstünden tır geçmiş gibi 😊😊 yatakta direk uykuya dalarsın 😊😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)6 ayHayattaki tek amacı cinsellik değilse, cinsllik dışında başka şeyleride kafasına takıyor ve hayatta bazı amaçları varsa o kadını her halihle arzularım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Itaatkar olmak sınırsız olmak ve erkeğin zevki için her şeyi yapmak Bunlar olduktan sonra erkek asla vazgeçemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. her şeyi iştahla yapması ve zevk aldığını göstermesi erkek gibi hissetirirsen tamamdır
03 Yorumla
Soran6 ayZaten deli gibi zevk alıyorum her seyden erkek gibi nasıl hissettirilir sürekli askım makina gibisin çok sertsin dayanamıyorum falan diyorum yeterki midir
Soran6 ay:((
6 ayöyle bir sevgilim vardı unutamıyorum yaramı deştin :((
01 Yorumla
Soran6 ayAga bee
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayBir kadının iyi kötü olduğuna cinsellik ile karar veriliyorsa kalsın bu çok itici bir düşünce olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayistekli ve cilveli olmalısın bence. Çok iyi oral yapmak, yatakta put gibi yatmayıp hareketli olmak, bakımlı olmak, iyi seks kıyafetleri seçmek
71 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
6 ayÇılgın patlak sınırsız libido
74 Yorumla
Soran6 ayBendir amanskmsks
Soran6 ayYanlıs baya baya kızm
Sevgilin aşırı şanslı nerede ne yapacağını çok iyi biliyosun belliki daha ne kadar iyisin dinlemek isterim suana kadar anladığım şey cinsellikte iyi değil mükemmel olduğun😀
010 Yorumla
Soran6 ayGerçekten mi ben kendimi hep yetersiz hissediyorum erkeğime ilişki esnasında överim erkekliğini hissetsin diye aşkım makina gibim çok sertsin çok acıtıyosun altında ezilmek istiyorm falan
Soran6 aySevgilim genelde susuyo ya da benım kadar konuşmuyor oyuzden diyorum yeterisz miyim zevk almıyo mu acaba diyorum oral yapıyorum bogazıma kafar alıyorum domalıyorum üsttüne Çikıyorum elimden geleni yapıyorum
Soran6 ayBaska kadınlarda beniö gibi midir daha mi iyidir bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum bazen
Soran6 ayPozisyonlara giriyorum işte klasik olanlara baska ne yapabilirim neden susuyo ki
6 ayBunun cevabı içi. İnsanlar kitap yazmış çok cevabı var ama işve cilve diyelim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tecrübeli demek amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 aysürekli istekli kuduran yani
00 Yorumla Göğüs büyükse unutmam :D
00 YorumlaAsıl olay asil olmakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayLibido yüksek demek ki
31 Yorumla- 6 ay
Libido yüksek bayan iyi olmazmı
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayİnleme en başta gelir bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOmun için istekli olman lazım işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayhıc cıddı anlamda sevgılın oldumu?
00 Yorumla
6 ayDaha ne istiyormuş Her şeyi yapıyorsun
04 Yorumla
Soran6 ayHabahabaha bence de öyle ama yeterli değil miyim hissi oluyor sürekli bazen orgazm oluyorum sonrasında canım cok yansa bile saatlerce yapmasına dayanıyorum
- 6 ay
Başının üstünde gezdirsin seni bulmuş kıymetini bilsin
Soran6 ayTesekkur ederimm
- 6 ay
Başarılar 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayBuna benzer şeyler zaten
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Var bazı şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. bakımlı guzel aktif
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 ayyaa ne güzel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHükmetmelisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne