sexte becerikli kadın 'ı nasıl tanımlarsınız?ne yapan kadın şexte beceriklidir?bi kadın bu anlamda kendine ne katmalıdır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürkiye'de sekste becerikli kadın mı? İğne ucu kadar azdır onlar. Evleninceye kadar güzel oynaşır, koklaşır, elletir, belki verir belki vermez. Ancak evlendikten sonra kendini naza çeker, hele çocuklar olduysa, benim görev bu kadar dercesine sen istersen seksi yapar, genelde ilk başlatan o olmaz. Bir posta olduktan sonra ikincisini mümkün değil vermez. Erkeklerini doyuramadıkları için de, adam kendini dışarda tatmin edenini mutlaka bulur öyle yada böyle. Türk kızları kadınları cinselliği zevk olarak görmüyor, erkeklerini ele geçirme yada onlara istediklerini yaptırma aracı olarak görüyorlar, ama kaybeden onlar oluyor tabiki de.
10 Yorumla
Kadın yatakta yan gelip yatıyorsa işte o kadından kaçacaksın:) Kadın gerektiğinde hakimiyeti eline almalı, erkeği yönlendirmelidir. Amaç iki tarafın da zevk alması değil mi zaten. Ha bir de erkeği zevk alsın diye kendini feda eden ama hiç zevk almayan kadınlar yanlış yoldalar bence:))
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu linkteki yazıyı oku. Mutlaka sana uyan ve sana çok ters gelen şeyler vardır. Sen içinden sana uyan 1-2 fikir alsan kardır değil mi tatlım? link
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler ;)
bence erkekler içiin oral sexi düzgün yapan kadın başarılıdır...yoksa zaten adamlar her türlü boşalabiliyor..
02 Yorumla- +1 yıl
bu bayan biraz anlamış.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
kadın yatak da yan gelip yatarsa hiç bi cacık olmaz.. iğrenç bile geliyor bazen insana erkek olarak hiç bi zevk almadığımı hisstiğim oldu açikcası... kadın dediğin erkeğini evirip çevircek oyun oynucak.. kendini beğendircek ötürecek. sarılacak.. anaç olacak ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk önce kendini bedenini tanımalı,haz noktalarını bilmeli..kendini tanımayan birisi karşısındaki asla tanıyamaz..sonra erkeğini keşfetmelidir..kendini mutlu görmek istediği kadar erkeğini de mutlu etmeyi bilmesi gerekiyor..gerek dokunuşları gerek öpüşleriyle gerekse sözleriyle tahrik etmesini bilmeli..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSekste usta kadın bi kere öpüşme profesörü kadındır, böyle filmlerde muha mucuk diye sesler çıkar ya işte ondan da daha yüksek volümde öpüşmeli. Vücudu iyi olmalı, kaslar güçlü olmalı ki o cimnastik fizik hareketlerine dayansın. Oral önemsiz. Ama anal seks yapmalı mutlaka
12 Yorumla
Soran+1 yılsacmalamissin
Cevap sahibi+1 yılbence gayet mantıklı, benim beklentim böyle
karsilik vermesi yeterlidir. kadin erkegin altinda olu gibi yatiyorsa hic gikini cikarmiyorsa fantezilaere cevap veremiyorsa beceriksizdir denilebilir. sahsen ben seks esnasinda en cok karsi tarafa zevk verebildigimi hissettigimde daha cok zevk aliyorum
10 Yorumlaoralı düzgün yapan..orgazm taklidini iyi yapan..erkeğin penisine zarar vermeyen kadın başarılıdır...
30 Yorumlaher türülü pozisyona açık olsun yeter
amuda kalkabiliyon mu?00 Yorumla
+1 yılbikere +30 olması şart.önce kendini tanıması gerek. genelde kadınlarda 30lu yaslarda kendini tanıyor.yatakta beceride tecrubeyle alakalı bence.
00 Yorumlahiç bir zaman hayır demeyen ve sex esnaında öpüşmeyi seven biri
00 Yorumla
+1 yılÇok yemiş yada çok erotik video izlemişse beceriklidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. sırt üstü yatmasını bilsin yeter..
10 Yorumlasevişirken ütü yapabilen.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel sevişiyorsa beceriklidir.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler