Cinsel Yaşam Sekste iyi kadının tanımı sizce nedir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bi kadın nasıl olursa sekste iyidir dersiniz. Örnğinn sınırsızsa, istekliyse, erkek her istediğinde reddetmiyorsa gibi gibi.. Sekste iyi kadının tanımı sizce nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl çok istekli olması gerektiğinde yönetmesi oral yapması yaptırması fantezilere açık olması seksi giyinmesi 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Açıklayıcı. Teşekkürler Yorumla EngEteM 1 yıl rica ederim Yorumla
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Aşk ile seven ve sevilen, aşk ile sevişen, sokulan, samimi ve sadık olan candır, ön güzel insandır... 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Açık fikirli... Sınırsız... Hayal dünyası renkli... Fantazilerini anlatabilen... Zevk almak isteyen, zevk vermeyi bilen kadın iyidir... 1 0 Yorumla
gaddaremrah Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Acı duymazsa benim için güzel olur 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Demekki beceremeyen sensin üzgünüm Yorumla gaddaremrah +1 yıl Öyle değil daha becermedik hiç ilişkiye girmedim yani Yorumla Soran +1 yıl Hee o zaman tüyo. Sen sekste iyi olur kadını güzel hazırlarsan kadın acı duymaz. Acı duyuyorsa bilki sen becerememişsindir Yorumla gaddaremrah +1 yıl Aynen ama sana özel bir soru sormak istiyorum ama dm den merak ettiğim bir soru iznin olursa Yorumla Soran +1 yıl Üzgünüm. Yorumla
GeceninSisii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bence kendini rahat ifade eden çekinmeyen kadın 1 21 Yorumla GeceninSisii +1 yıl Herkese bir şeyler yazmışsın, beni beğenip geçtin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın çünkü 😂 Yorumla GeceninSisii +1 yıl Haklı olan ile sohbet etmek yerine, zıt görüşlerle tartışmayı mı yeğliyorsun Yorumla Soran +1 yıl Mantıksızları bulmaya çalışıyorum evet. Neden böyle mantıksız düşündüklerini anlamaya çalışıyorum Yorumla GeceninSisii +1 yıl Kadını cinsel obje olarak görüyorlar. Affedersin de şişme bebek gibi. Onun keyif alabileceği akıllarına gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle gören çok fazla Yorumla GeceninSisii +1 yıl Sizin için peki iyi sevişen erkek nasıl olmalı Yorumla Soran +1 yıl Kadını en az iki defa boşaltmadan kalkmıcak o yataktan. Keşfetmek, kadının vücudunun her noktasını tanımak için çabalıcak Yorumla GeceninSisii +1 yıl 😅 iki kez boşaltma konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Çok şaşırdım ama bunu duyunca. Acele etmemek lazım Yorumla GeceninSisii +1 yıl İdeal seks ne kadar sürmeli Yorumla Soran +1 yıl Bi taraf pes diyene kadar, 😂 Yorumla GeceninSisii +1 yıl Hahaha çok sık seks yapmıyorsunuz sanırım Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla GeceninSisii +1 yıl Bulunca sonuna kadar yapıyorsunuz gibi Yorumla Soran +1 yıl Evliyim ben. Hep buluyorum 😂 Yorumla GeceninSisii 1 yıl Hahah. Umarım kocanız sizi hep iki kere boşaltıyordur Yorumla Soran 1 yıl 😂 😂 Bişi demicem Yorumla GeceninSisii 1 yıl Eyvah neden Yorumla Soran 1 yıl Demesem daha iyi çünkü Yorumla GeceninSisii 1 yıl Merak ettim ama kulağıma söyleyin Yorumla GeceninSisii 1 yıl Cidden demediniz :( Yorumla
sumeyyeklc Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Benim 3 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi olma sebebin ne peki Yorumla Handsomeboy1234 +1 yıl çok iddalı bir ifade olmus Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. erkek kadar arzulu olması ;) 1 0 Yorumla
dontkillmyvibe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl O zaman bile ne istediğini bilen kadın iyidir 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Hiç bişeye hayır demeyen kadın bence budur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır demiyor ama karşılık vermiyor Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Öyle kadın iticidir cabuk bıkar insan 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kadın? Yorumla Boğaalfa +1 yıl Senin belirt tiğin özelşklerdeki kadın Yorumla Soran +1 yıl Ee nasıl olmalı Yorumla Soran +1 yıl Örnek verdim ben Yorumla Boğaalfa +1 yıl Bende kalsın Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Ah ah 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Sınırsız, yasaksız ve hayır demeyen kadın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl erkeği bosaltacak 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Baya zor tanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben çok geç boşalırım Yorumla Soran +1 yıl Sorunsal boyutta mı geç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 40 dakika felan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl birkaç kişi şikayetçi oldu çok buyuk. geç bosaliyorsun diye ve hevesimi gideriyo Yorumla Soran +1 yıl Evet ilk için 40 dk uzun bence de. yok mu ki tedavisi. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktor sevinmelisin dedi Yorumla Soran +1 yıl O zaman bi yatsaymış seninle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekli gibi davrandı da seksi değildi Yorumla Soran +1 yıl Tüh 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evlilikten soğudum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
çok istekli olması gerektiğinde yönetmesi oral yapması yaptırması fantezilere açık olması seksi giyinmesi
Açıklayıcı. Teşekkürler
rica ederim
Aşk ile seven ve sevilen, aşk ile sevişen, sokulan, samimi ve sadık olan candır, ön güzel insandır...
Açık fikirli... Sınırsız... Hayal dünyası renkli... Fantazilerini anlatabilen... Zevk almak isteyen, zevk vermeyi bilen kadın iyidir...
Acı duymazsa benim için güzel olur
Demekki beceremeyen sensin üzgünüm
Öyle değil daha becermedik hiç ilişkiye girmedim yani
Hee o zaman tüyo. Sen sekste iyi olur kadını güzel hazırlarsan kadın acı duymaz. Acı duyuyorsa bilki sen becerememişsindir
Aynen ama sana özel bir soru sormak istiyorum ama dm den merak ettiğim bir soru iznin olursa
Üzgünüm.
Bence kendini rahat ifade eden çekinmeyen kadın
Herkese bir şeyler yazmışsın, beni beğenip geçtin 😂
Haklısın çünkü 😂
Haklı olan ile sohbet etmek yerine, zıt görüşlerle tartışmayı mı yeğliyorsun
Mantıksızları bulmaya çalışıyorum evet. Neden böyle mantıksız düşündüklerini anlamaya çalışıyorum
Kadını cinsel obje olarak görüyorlar. Affedersin de şişme bebek gibi. Onun keyif alabileceği akıllarına gelmiyor
Evet öyle gören çok fazla
Sizin için peki iyi sevişen erkek nasıl olmalı
Kadını en az iki defa boşaltmadan kalkmıcak o yataktan. Keşfetmek, kadının vücudunun her noktasını tanımak için çabalıcak
😅 iki kez boşaltma konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Çok şaşırdım ama bunu duyunca. Acele etmemek lazım
İdeal seks ne kadar sürmeli
Bi taraf pes diyene kadar, 😂
Hahaha çok sık seks yapmıyorsunuz sanırım
Ne alaka
Bulunca sonuna kadar yapıyorsunuz gibi
Evliyim ben. Hep buluyorum 😂
Hahah. Umarım kocanız sizi hep iki kere boşaltıyordur
😂 😂 Bişi demicem
Eyvah neden
Demesem daha iyi çünkü
Merak ettim ama kulağıma söyleyin
Cidden demediniz :(
Benim
İyi olma sebebin ne peki
çok iddalı bir ifade olmus
erkek kadar arzulu olması ;)
O zaman bile ne istediğini bilen kadın iyidir
Hiç bişeye hayır demeyen kadın bence budur
Hayır demiyor ama karşılık vermiyor
Öyle kadın iticidir cabuk bıkar insan
Nasıl kadın?
Senin belirt tiğin özelşklerdeki kadın
Ee nasıl olmalı
Örnek verdim ben
Bende kalsın
Ah ah
Sınırsız ve doyumsuzsa
Sınırsız, yasaksız ve hayır demeyen kadın
Kadının kadın olması
erkeği bosaltacak
Baya zor tanım
ben çok geç boşalırım
Sorunsal boyutta mı geç
40 dakika felan
birkaç kişi şikayetçi oldu çok buyuk. geç bosaliyorsun diye ve hevesimi gideriyo
Evet ilk için 40 dk uzun bence de. yok mu ki tedavisi.
Doktor sevinmelisin dedi
O zaman bi yatsaymış seninle
İstekli gibi davrandı da seksi değildi
Tüh 😂
ya
Öyle işte
evlilikten soğudum