Sorun benim seviştiklerimde galiba. Adamlar bir kere geliyor sonra yoruldum diyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayBunun dakikası olmaz güzelim, dinlene dinlene, tadını çıkara çıkara akşamdan sabaha kadar mest düşüne kadar seks yapılır, uyandıktan sonra da aç karnına bir iki posta atıp sonra kahvaltı yapmak daha başka güzel zevkli oluyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 ay20 Yorumla
6 ayHiç Durmadan Boşalmadan Saatlerce Seks Yapabiliyorum Partnerim boşalmamı istediğinde boşalıyorum
Soft başlayıp Seriyi Yakalayınca Saatlerce Hard Seks Yapabiliyorum
01 Yorumla- 6 ay
Öyle bir şey yaşamak ister miydin 🤔🤔🤔
Gizli Üye(25-29)6 ayIlk seksimi bu yaz yaptım ex sevgilimle
Abartmadan ve yaln söylemeden konuşacağım.
Ortalama 3 saat seks yapıyorduk. Minik molalar vererek. Ve her defasında 5 posta atıyorfum ve oda memnundu bundan10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 3 ten aşağı düşmem partnerim doyuma ulaşmadan sevişme bitmez rekor 45 dakika en kısası da 7 dakika sürmüştü
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayYarım saati geçiyorum ön sevişme vs şeyleride uzun yaparım ama bide başka deneyimimde var onunda süresi ayrı oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aynormal genelde yeni partnerde erken boşalma olur ama dibiraz kontrollü olmak şart , oda işi bilen partnerle oluy ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aybi kere seks yaparsa bi 30 dakka 1 saat ara verilip tekrar baslayabılırler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
6 ayGeç boşalma problemi var bende 40-45 dk da anca boşalıyorum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayWalla değişiyor 3kez boşalma 4. Cü boşalmada yaşadığımm oldu partnerinnyeter dedğide oldu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 aySevişmek 2 saati bulabiliyor seks ye yarım saat 2.5 saat enaz
10 Yorumla Ben çok istekliyim üç kere yaparım bir gece de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayDakika mı , ortam müsaitse lütfen bu durumu saatler olarak ele alalım
00 Yorumla
6 aySen iyisindir ondan ben de sevdiğimle uzun tutmak isterdm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayön sevişme 30-40 dk arası molasız en az 1,5 saat 15 dk mola yola devam
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayEvet gereksiz insanlarla yapıyorsun o yüzden oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayBen yapamadım daha ama yapsam en az 1 saatolur bence ksksksksk
310 Yorumla- 6 ay
Senin değil de eşin daha önemli olur bu konuda maalesef.😅
Cevap sahibi6 ay@SpaceLoverTeacher o zaman durun ona sorim ksksks
- 6 ay
Sor bakayım ne diyecek :D 1 saat derse palavra sıkıyordur inanma :D
Cevap sahibi6 ay@SpaceLoverTeacher 3şim. degil ki ksksk gelecekteki eşim
Cevap sahibi6 ayZavallı şey şok geçirecek ilk kez böyle soru soruyorum
Cevap sahibi6 ay@SpaceLoverTeacher 15 dk mış en az
- 6 ay
Ahaha sevgiline mi sordun bunu direkt :D:D 15 dk ise iyidir. Her türlü işini görür. Ama inanmamakta lazım
Cevap sahibi6 ay@SpaceLoverTeacher aynen ksksk
- 6 ay
Sana da yazık ya. Şimdi merakta sarar insana :D
Cevap sahibi6 ay@judokalper ne istemez sağ ol
6 ayduruma göre değişiyor.
bazen tek sefer uzun sürüyor.
bazen kaçamak yapıp tekrar tekrar yapıyoruz.
süresi ortamın ne kadar müsait olduğunda göre değişiyor. bazen 1 saat bazen 15 dk
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayEşimle genelde 2 veya 3 posta ama diğer takıldığım kişiyle 4-5 posta oluyor
749 Yorumla- 6 ay
Nasil yani
Cevap sahibi6 ay@Sevgilimol6161 gizli bir ilişkim var
- 6 ay
Yas kac senin
Cevap sahibi6 ay@Sevgilimol6161 32
- 6 ay
Kapalimisin
Cevap sahibi6 ay@Sevgilimol6161 hayır
- 6 ay
Ev hanimimisin
Cevap sahibi6 ay@Sevgilimol6161 hayır çalışıyorum
- 6 ay
Meslek ne
- 6 ay
Tanissak olur mu
Cevap sahibi6 ay@Herosell anlayacağı bir durum yok
Cevap sahibi6 ay@Herosell asla
Cevap sahibi6 ay@Herosell iş yerimden biri değil 7 aydır beraberim benden yaşça küçük zaten takılıyoruz eşimde tanıyor kendisini
Cevap sahibi6 ay@Herosell kocam o kadar posta atamıyor çocuk genç beni mutlu ediyor bende onu haftada 2 gün genellikle eşime aşığım diğeriyle fb gibiyim sanırım fb ya
Cevap sahibi6 ay@Herosell eşim katil olur aldatıldığını öğrense onun öyle fantezileri yok alakssı yok yani
Cevap sahibi6 ay@Herosell 7 ay oldu
Cevap sahibi6 ay@Herosell burdan tabi ki
Cevap sahibi6 ay@Herosell yazdım
- 6 ay
Herseyi anlattin
- 6 ay
İstekli kadın candır 😍
Cevap sahibi6 ay@Sözdemirr evet
- 6 ay
Nasil yani kizz
Soran5 ayDiger cocuk kac yasinda ki? Bu noktaya nasil geldiniz? Ayy merak ettik
- 5 ay
Hayat sana güzel 😅
Cevap sahibi5 ayÇocuk 20 yaşında ben cesaret ettim bana ilgisi vardı zaten kolayı oldu
Cevap sahibi5 ay@ata_00 evet
Cevap sahibi5 ay@ata_00 eşim yokken dışarda takılıyoruz bende çalışan biriyim
Cevap sahibi5 ay@ata_00 yok
Cevap sahibi5 ay@ata_00 yazmam kimseye
Gizli Üye(25-29)6 ay2-3 posta atıyorum, boşalmamı kontrol edebiliyorum, ortalama 20-30 dakika sürüyor her boşalmam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayBir yaparım 2. ye gerek duymuyorsunuz çünkü ilki 2 saat sürüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayŞansına küs daha iyisini bulamıyorsun demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBenim çok uzun sürmüyor fazla seks tecrübem olmadığından. Ama 3-4 posta ile telafi ediyorduk
10 Yorumla
6 ayEn az 4 5 posta olmalı.
63 Yorumlaİlk posta kısa sürer 10-15 dk yine 10-15 dk arayla diğer postaya geçerim diğer postalar 25 dk falan toplam 2-3 posta işte atarım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
6 aydeğişiyor ya bazen hatun ateşli olunca ilk posta hızlı olabiliyor ama sonra yoruldum deyip bırakmıyorum. :D sende en uzun ne kadar sürdü?
00 Yorumla
6 ayBen şu an yapmaya başlasam sevisme seks sabaha kadar sürer kendine güvenen varsa beklerim
10 Yorumla
6 ayYani değişiyor ama en az 25-30 dk en fazla 1,5 saat
10 Yorumla
6 ayPartnere bağlı ortalama 3 sefer oluyor dakika da 10-15 dk tek sefer için
10 Yorumla
5 ayBir kere nedir kapı çalıp kaçan çocuklar gibi
00 Yorumla20 dakika en az ön sevişme hariç olmalı bazrn 1 saat moda ve kadına bağlı
00 Yorumla
6 ayÖn sevişmeyle beraber 1 saati bulur
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayÖnsevisme bizde uzun sürer eşimle seks de yaklaşık yarım saat falan sürüyor ama ama oral parmak penetrasyon tüm imkanları seferber ediyorum 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayO nedir ya benimki boşalsamda inmiyor kız artık yeter diyo öyle bırakıyoruz
10 Yorumla
6 ay1 kereden fazla yapamayanla olmaz ya
21 Yorumla- 6 ay
Az bi kerede
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
6 ay20 dk geçiyor içindeki süre tabi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayBi kere yetersiz
10 Yorumla
6 ay4-5 kez oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayKaç defa geleyim
10 Yorumla
6 ayuzun suruyor yas tecrube..
10 Yorumla
6 ayÖn sevişme uzun, sonra aralıklarla 3 posta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
6 ayBana devam et diyen kadın olmadı hiç
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Demekki kendisini doyulmak ister bunlar amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevişme dahil 45-60dk arası olmalı. min.
00 Yorumlayoruldum mu diyor ne yapıyor taş mı taşıyorlar
00 Yorumla
6 ayBunu sayıyor musunuz gerçekten?
020 Yorumla- 6 ay
Önemsiz bir şey değil ki. Önem veren çok haliykle
- 6 ay
Bilmiyorum belki de hiç bu konuda bi problemim olmadığı içindir. Önemli olan iki tarafın da tatmin olabilmesi. Eğer herkes memnunsa uzunluğunun kısalığının bi önemi yok. Ama bi taraf mutsuzsa çok büyük sıkıntı. Mutsuz olsam, yetmese ben de süre tutabilirim haklısın ;d
- 6 ay
Yani işte bu önemli :D Bak sen mutlu olduğun için belki geçen sürenin farkında bile olmayabilirsin ahaha
Bir kadının şanssızlığı bencil bir adam ya kesinlikle. Kısa ve bencilse bir de aboo - 6 ay
Ya dediğin gibi, kısa sürede boşalıyorsa bile erkeğin bunu bilip öncesinde kadını uzun uzun tatmin etmesi, boşaltması lazım. Kadınlar üst üste boşalabilirken erkeklerin tekrardan bi aksiyona girebilmeleri için zamana ihtiyaçları oluyor bunu da anlayabiliyorum. Erkeklerin de bunu anlayıp uzun ve mutlu bi cinsel hayat için kadını öncelemesi şart. Bencil erkek çekilmez valla
- 6 ay
Senin dediğine kesinlikle katılıyorum. Ve erkekler kadınların sanırım sadece erkek varken v ajinaldan bosalacğını düşünüuyor. Ama halbuki sevişirken bile kadının klitoral boşaltabilirsin. Dil, parmak, dudak ne için var sonucta di mi hahaha
Ki partberini düşünen bir erkekte zamanla süresini uzatır diye düşünüyorum - 6 ay
Çok fazla erojen bölge var, kadın için de erkek için de. Sevişmek gir çık yapmaktan ibaret değil. Boşalmak için değil de zevk için sevişmeyi seviyorum ben. Hani bazen 3-4 kere boşalırsın ama bazen de 1 kere boşalırsın ve o 1 kerecikten aldığın zevk diğer 3-4 tanenin üzerindedir ya. Aynısı süre için de, uzun sürebilir ama atıyorum arada aklına bambaşka şeyler gelir, kurursun, canın yanar vs. tatsız şeyler yaşanabili yani. Ne kadar süre seviştiğin, kaç kere boşaldığın kaç kere boşalttığın değil olay, zevk alıp almadığın, tatmin olup olmadığın. Nicelik değil nitelik yani önemli olan. Boyu değil işlevi gibi bi şey oldu bu ama ;d öyle yani napalım
- 6 ay
Burdaki soru ve yorumlardan da çoğu kişinin cinsellik konusunda bilgisiz ve tecrübesiz olduğunu da görüyorum, üzücü ya. İlerdeki partnerlerine veya şu andaki partnerlerine acıyorum gerçekten
- 6 ay
Ahaha doğru diyorsun. Dediklerine ben katılıyorum ki aklı başında kadınlarda katılıyotdur. Seksi p*rno ögrenen ergenler genelde bu konuda sıkıntılı oluyor diye düşünüyorum. Kadın zaten düz gir çıktan keyif almaktanziyade keşfedilmekten güzel keyif alıyor. Farklı yerlerine ilgi gösterilmesi, sevişmesi vs vs.
Aynen öyle işlev önemli :D - 6 ay
Yahu ben siteyi bir krier olarak görmüyoruym bile. Çünkü çoğu sallıyor. Adamlar seksi sadece girip çıkma, kadınların bir kısmı da 20 cm olması olarak görüyor.
- 6 ay
Birisi seks en az 2,5 saat yazmış, türkiye ortalamasının birleşme sonrası 3 buçuk dakika olduğunu, penis boyu ortalamasının 13 cm olduğunu bilmesem yalanlarına inanıcam ;d
- 6 ay
Bak diyelim ki bu arkadaş ortalamanın dısında biri. Yahu hangi kadın 2.5 saat boyunca bunu ister :D Bir yerden sonra adam öldürmeye teşebbüse girer bu 😂😂
- 6 ay
Evet evet sadece bolca p*rno tüketmiş, belki para karşılığında bir iki ilişki yaşamış erkekler genelde böyle sallıyor. He gel g*tümden gir ağzımdan çıksın ;d
- 6 ay
ahahah o nasıl bir cümle y a 😂😂
- 6 ay
Ya ben de insanım yıpranıyorum, bacaklarım yoruluyor, kuruyorum canım acıyo bi yerden sonra aaaaa. 2,5 saat hesabını şişme bebekle s*kinin derisi soyulana kadar yaptığına eminim ama kanıtlayamam
- 6 ay
Yahu bırak 2.5 saati, 25 dk yapsın da öpsün b asının üstüne koysun :D
Bir kadın yükselmeden ıslanmaz ve benim denk geldiğim hiç bir kadının ben 2.5 saat boyuınca istediğini görmedim. Ortalama en iyisidir. Giriş gelişme ve sonuc olmalı. Giriş gelişme ve günlerce gelişrme nedir 😅
Yıpratmak güzel ama ya şimdi ne yalan diyim - 6 ay
Yıpranınca uzun bi süre sevişemiyosun ama. Birkaç gün sevişmekten mahrum kalmak yerine her gün insan gibi sevişmeyi şahsen tercih ederim. He eğer az sıklıkta fırsat bulabiliyosak paramparça edebilir, eğer çok özlediğin fazlaca arzuladığın bi durumdaysan zaten yorgunluktan ölene kadar sevişip sonra 3 gün aralıksız uyuyosun, yani en azından ben öyleyim ;d
- 6 ay
Ahahah :D :D Bakalım o günleri görürsek ben sana derim nasıl oluyor diye. Uzundur kimse yok :D
Ama sık sık olan bir dönemde zaten o kadar enerjide olmayabilr :D Düzenli bir ilişkide ama haftasonuc tervihim o yönde olur :D Biraz yıpranma iyidir diye düşünüyorum :D Seviyorum o sertliği.
Ama haftaiçide biraz insan olmak lazım 😅 En son olduğunda 5 saat falan sevişmiştik işte. Güzeldi. 5 saat seks değil ama bak, sallamasyon algılanmasın hahah - 6 ay
Ya ayda bir görüşebildiğimiz bi dönem vardı mesela, o zaman zaten daha evin kapısı kapanmadan dudağa yapışılıp üstler çıkartılmaya başlanıyor insan dayanamıyor bile. Bi başlayınca zaten ardı arkası kesilmiyor ona bi şey demiyorum. Ama bir ay her gün birlikte yaşadığımız bi dönem vardı, her gün üst üste uzuuun uzun sevişmek insanı yoruyor cidden. Ben belli bi temponun üstünü 2-3 günden uzun kaldıramıyorum bi hafta dinlenmem gerekiyormuş o zaman fark ettim. Dokunsan ağlayacak derler ya, o kadar hassaslaşmıştı ki artık vücudum iç çamaşırım bile klitorisime dokunsa bi tuhaf oluyodum yani. Sonra süreklilik için o şiddeti düşürdük mecbur ;d yoksa ben de severim yani az görüşebiliyosak görüşünce de o görüşemediğimiz zamanların acısını çıkartmayı
- 6 ay
@papatyatarlasilazim
- 6 ay
Dün akşam uyumusum, bugünde ev temizliğine girdim şimdi gördüm yorumu.
Yani kesinlikle katılıyorum. Bir de p*rno yıldızı değiliz sürekli kendimizi kanıtlama derdinde olalım. Önemli olan zevk alıp verebilmek
Gizli Üye(25-29)6 ay35 dk ön sevişme ile ilişki beraber
61 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayÖnsevişme uzun olmalı bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ay4 posta atabilirim buda 30dk felan sürer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ay3 dakika dayanırsam rekor kırarım
10 Yorumla
6 ay0 dj
41 Yorumla- 6 ay
Hı hı kesin oyledir
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Önemli olan zevk almak sayı süre Önemli değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
6 ayKadınına cazibesine göre değişiyor bu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bir kere ne ya , yapma daha iyi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 aysabaha kadar sürer benim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Güçsüz olanları seçmişsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çıkarmadan 3 olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayBenim saatler oluyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. 30-40 dakika
10 Yorumla
6 ayEn son seviştiğim yoruldum demişti
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
6 ay2 saat
10 Yorumla - Devamını Gör (23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım