Cinsel ilişki süreniz genellikle kaç dakikadır? Genel olarak bu sürenin ön sevişme dahil 15 dakika olduğu söylenir, sizin ortalamanız kaç dakika? Bu süreyi uzatmak için neler yapıyorsunuz?
Skor peşinde değiliz ama bizde min. 40-45 dakika ile - 1.5 saat arası desem abartmam. Bu 5 yıldır böyle. Öncesi bu kadar uzun değildi tabi. Normal gün değilde bir cumartesi veya cuma gecesini özellikle eglencemize ayirdiysak bu süre daha da uzun oluyor.
On sevisme duruma gore, suresi yok. Birlesme ise 10-15 dk.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hey yavrum benim be yorumlara bakın meğer bizim ülkede nasil iliskiler yaşanıyormuş. Herkes açmış agzini yummuş gözünü 2 saatler 1. 30 saatler vay vay vay. Hadi ordan ya allah aşkına burda herkes ağzıyla 2 saat seks yapar reelde en babası 15 20 dakka ya. Yemeyin birbirinizi😂😂😂
bu süre tamamen yere ve zamana göre değişir... mesela romantik bir akşam yemeği ile başlayıp, tamamen dürtülerin yavaş yavaş olgunlaştığı durumlarda, sabah ışıyana kadar ilkinde ön sevişme 20-25dk arası birleşme 5-10 dk arası toplam 30-35dk. İkincisinde de süre aynı fakat ön sevişme 10 dakika civarı. Üçüncüsünde de (partnerim de isterse) 20-25 dk arası, ön sevişme 5 dakika civarı. Ama spontone gelişen birşeyse 15 dkyı geçmez ki, bu da gayet normaldir...
Ya belki abartı gelebilir fakat ön aevişme hariç enaz yarım saat ilişki halinde kalıyorum yerine göre bir saatide bulduğu oluyor ön sevişmeyi saymıyorum çünkü ön sevişmeyi partnerim kıvama gelinceye kadar uzatıyorum haliyle bana değil partnerime kalmış bir durum ön sebilmenin süresi
eğer bir kadınla ilk kez yapıyorsam aşağı yukarı 20, ama eğer devamlı yaptığım biriyse tamamen elimde, yabancı bir kadında kendimi tutamıyorum 20 dakika sonra, ama alıştığım kadınsa istediğim kadar kendimi kontrol edebiliyorum, hatta eminim guinnes rekorlar kitabında birinci olamasamda hatırı sayılır yer edinebilirim :D :D
Ön sevişmeyi uzun tutmayı seviyorum, uzatınca haliyle birleşme anından kısa bir süre sonra orgazm oluyorum, orgazm olduktan sonra da bu kez partnerimi bekliyorum yani ön sevişme ve cinsel birleşme yaklaşık 1 saat sürüyor.
Kronometre tutmadım sekse aç olduğum zaman 10 ya da 5 dakikada bitiyor penis vajinanın büyüsüne sıcaklığına kavuşunca iradem dışında hareket ediyor ama bazanda TEM’inle 1 saaat * göt meme yalarken ben 2 boşladıysam partnerim defalarca boşalıyor
İnsan gerçekten aşık ve sevdiği insanla beraberse dakika diye birşey olmaz önemli olan doydugundur yasayacagin o anı renklendirmek lazım her iki tarafta haz almalı ve mutlu olmalı süre olmamali
bu konuda istisna dedikleri ben oluyorum herhalde saatler sürebiliyor ne yazık ki... hatta bununla ilgili muayene sürecimde olmasına rağmen düşmedi bu süre...
Süreyi uzatmakta kısaltmakta 2 kişinin elinde. Bitmesin diyorsan kredi kartı borcunu düşün hemen bitsin dersen tam odaklan hemen bitsin sonra 2 yaparız dersen o arada bir sigara iç.
İşte bu benim elimde olan bişey.. partnerimin durumuna göre istediğim kadar veya istediği kadar uzatırım..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ön sevişme durumuna ve isteğe göre değişiyor bu durum ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kendi kendime takılıyorum ama geçen 40-50 dk arasını görmüşüm, vazelini iki defa tazelemem gerekti
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kondomu takarken bosaliyorum. Burdaki erkekler gibi yok cikarmadan 3 posta, yok cikarirsam sulalesini bile s. kerm filan demicem. Dedigim gibi kondomu takarken bosaliyorum nerdeyse.
En İyi Cevaplar