seks yaparken kaç dakika sürüyo ön sevişme hariç
2-3 dakika diyen var mesela o kadar kısa mı gerçekten herkesin
2-3 dakika diyen var mesela o kadar kısa mı gerçekten herkesin
Bu kişiden kişiye değişir. İdeal bir ön sevişme süresi 15 dakikadan az olmamalı, bu kadın ve erkeğin vücut olarak yeterli düzeyde hazırlanmasını sağlıyor. S*KS başladığında ise süre karşılıklı performansa dayanır. Bu kadınlar için sorun değildir. Kadınlar bir birliktelik esnasında birden fazla boşalma yaşayabilir. Kendimden örnek vermem gerekirse ilişkiye başladığımızda süre 15 - 20 dakika arasında değişiyor. Evlendiğim ilk yıllarda bu daha kısaydı. Söylediğin gibi 2 - 3 dakika olduğu zamanlarda vardı. Zamanla kendime hakim olmayı ve vücuduma yön vermeyi öğrendim. Kişinin yapısı buna müsaitse olabiliyor. Daha uzun süre devam edenler de var bildiğim.
Kadınların hazırlık süresini bilmem ama şahsi düşüncemi söyleyecek olursam 3 saniye ön sevişme penetrasyon için erkeğin hazır olmasını sağlar. 😅
O zaman uzaması normal. Neden bilmiyorum ama kadınlarda, erkeklerdeki gibi hızlı olmuyor bu durum.
Gizli bir gerçeği bulmuşsun. Çok atıp tutuyorlar ama çok uzun sürmüyor çoğu insanın. Elbette oldukça uzun sürenler var ama ona da siz inanmamışsınız zaten 😃 büyük ihtimalle kanıtlanmasını istiyorsunuz
Cevap
43Cevap
1 saat sürmesini isterdim
Erkek dayanmak isterse 15-30 dk kadar sürer. Bir kere boşalmanın ardından 1-1.5 saate kadar da çıkar. Dayanmak istemezse veya erken boşalma gibi bir sorunu varsa 1 dk kadar bile sürebilir.
Cinselligi sadece girip ciktigi ani seks sayamazsiniz hadi saydiniz pozisyondan poziyonagore bile degisir
7 dk. altı erkekte erken boşalmaya girer, en az 15-30 dk. ilişki arzu edilendir ve buna ön sevişme dahil değildir.
Başkasını bilmem bende sevişme hariç 20 dakika yarım saat sürüyor genelde ama aşırı azginsam 1 saat sürdüğüde oluyor yani 😅
Maksimum 15-20 dakka. Zaten penisi ayakta tutacak ve sıkıcı bir hal almayacak hale gelmesinin maksimum eşiği bu.
Amatör videolar izlersen ennn uzunu 7-8 dakika. 2-3 dakikada bitiyor dediğin gibi
İlki hemen 5 dakika sürüyor sonra 2. 3. 4. ler uzun sürüyor o da kadını zevke getiriyor
inada bindirip 30 u gördük geçen. ilişki sadece
Aslında bi 20 dk falan uzun ön sevişmelerle birlikte normal
İnsan iradesine bağlı bir durum bu adam genelde evet ilk boşalma erkeklerde bir kaç dakika sürüyor
Kişiden kişiye değişir erken boşalma sorunu olan 1-2 dk içinde boşalır normal olan 10-15 dk 20 dakikayı geçerse iyidir
20 dakikadan fazlası çok uzun değil mi
Hayır. 2 saat sürer. İstersen seninle pratik yapalım.
Ön sevişme hariç 15-25 dk arası değişir o anki şehvet de önemli tabi
Değişkenlik gösteren bi durum istersen özelden anlatabilirim
1-2 dk oluyorsa erken geliyordur erkek normali 15-20dk
İstersen yaz detaylıca anlatıyım öğren
En fazla 40 dakika sürüyor işimiz aceleyle daha çabuk bitirebiliyoruz
Normalde ilk bosalma 2.5 ve 3 dk surer daha fazlası var diyen varsa kesin bisey kullanıyordum ama kendini kontrol edebilirse uzunda surer
Benim sevgilimle 25,30 dakika sürüyo bazı erkekler tutabiliyor deneyimsizler erken boşalır
Sevgilinle mi
Ben daha çok uzatıyorum
Ön sevişme hariç 20, 30 dakika olmalı net
Aceleye getiren çok insan var
2-10 dakika arası tabi bu süre uzuyoda
Hayor değişir kişiden kisiyie
Zinaya meraklanmayın evlenince düşünün.
Gerçekten kısa süreymiş kim söylediyse
Benim ortalamam kırk dakika
Ben kuku görünce hemen boşalırım 😅😂🤣🤣
İlk birliktelik kısa sürüyor 2. Part uzun
30 dakika assasi seks değildir ji
İlk 30 35 dakika sürüyor
ne
mastürbasyon yaparken 30 dakikada mı boşalıyosun hiç inandırıcı gelmedi
deneyimle ne ilgisi var
daha önce diğerlerine hiç benzemeyen biriyse?
o zaman etkilenmiyosun 30dakika ne
Haftada 23 saat benimki
En az 30 dk olmali
Degisir
1..2..3..
cogunun kısa
Evet ama ön sevisme önemli
ben 20-30 dakika sürüyor ya
Yarım saat falan
gerçekten mi
Neye şaşırdın
e internette falan niye normali 7-10 dk yazıyo
Boşalma süresidir o. Anında boşalmıyorsun ki bunun ön sevişmesi var kaç kere git gel yapıyorsun pozisyon değiştiriyorsun
ön sevişmeyi sormuyorum o hariç
O hariç olamaz ki ilişki sırasında bile her an olan bir şey o
Kimle
Sana kaç lazım 😀
Herkesin değildir
On dakika felan
En az 1 saat
Ön sevişme hariç 30 dk
1 saat falan
20 dk falan
ay yok artık
Niye yavru