Erkeklerin cinsel çekimi frenlemesi gerçekten mümkün mü¿
İnanıyor musunuz bu söyleme..

Erkeklerin cinsel çekimi frenlemesi gerçekten mümkün mü¿
İnanıyor musunuz bu söyleme..

ben frenledim ne var bunda. imkanımda vardı.. evlenmeden önce yapmak istemem çünkü karşımdaki gibi bende bakirim. iki bakir neden bunu evlenmeden önceye taşısın.
öpüştük koklaştık ama ileri gitmedim. sonra ayrıldık. . ne olacaktı yapmış olsak? o kız için bakire olmamanın getirdiği bi yükü taşıyacaktı.. baskı hissedip belki yalan söyleyecekti..
Bakir olmayan erkeklerin çoğu para karşılığında bakireliğini kaybetmiştir. ben karşı cinse merak salacak kadar harika bi hayatım olmadığından çalışmaktan çabalamaktan hayatımı kazanmaya uğraşmaktan en temel noktada düşünerek hareket ettim. evlenmeden yapmaya gerek yok. bitti. bu kadar.
sen yapmışsan bi zahmet bunca yıl beklemiş bi erkeği de dolandırma. yalan söyleme. ne yazık ki bu sınıfta çok kız var..
hayatımda bu yoruma hak verdiğim kadar başka hiç bir şeye hak vermedim
Yani çoğu insan tabii ki diyebilir inancı gereği mesela zina etmemek için işte birisiyle sohbet ederken ya da örnek veriyorum günaha düşmemek için her şeyi evlenince yaşamak isteyebilir bu kişinin kendi inancı ve vicdanı ile ilgili bir durum aynı zamanda Bu kadınlar için de geçerli ha evet evlenmeden cinsellik yaşayan var şimdi cinsellik yaşamak derken insanlar sanal yaşıyor Ne bileyim bir yerlerine dokundurmadan bir şekilde yaşıyor açık açık yazamıyorum sizi anladınız Yani bu kişinin kendi duygularıyla ilgili bir şey ama ekonomik koşullardan dolayı insanlar artık evlilik yapamıyor sadece ekonomik koşullar değil İnsanların evlilik sorumluluğunu kaldırabileceği bir ortam olmadığı için ve en küçük kavgada boşanma gibi durumlarda söz konusu olduğu için yasaların da direkt insanları boşanmaya teşvik edici içerikleri olduğu için e insanlar evlenmeden Zaten her şeyi yaşıyor
Elbette mümkün. İsteyen erkek de kadın da kendi sınırlarını koyabilir ve bekleyebilir. Bu tamamen kişinin karakteri, değerleri ve ilişkiye bakışıyla alakalı. Cinsel çekim güçlü bir şey ama insan dediğin sadece dürtüleriyle hareket etmiyor. Saygı varsa, sevgi varsa, gerçekten ciddiyet varsa beklemek gayet de olur. Önemli olan iki tarafın da aynı noktada buluşması...
Erkeklerin böyle söylemleri bana inandırıcı gelmiyor. Erkeklerin çoğu evlenmeden seksi asla reddetmez. Reddedenler de dini sebeplerden (zina) ötürü reddediyor yoksa onlar da reddetmez. Erkeklerin nihai hedefi hep cinselliktir. Kafaları cinselliğe çalışıyor sadece. Düzgün erkeği zor buluyoruz.
+1
Cevap
65Cevap
Evlenmeden seks olmaz diyorum evet. az da olsa benim gibi Adamlar kaldı.
Herkes mümkün değil diyor ama benim çevremde öylesi erkek çok gadası
Ben öyleyim şahsen hatta evlenmeyi düşünmediğim bir kızla sevgili vs gibi bir ilişki de düşünmem veya paralı kadınlara vs gitmem
Evlenilecek biri ise şansımı denerim baktım olumlu şeyler oluyor devam ederim ama tabi bunda da sınırlar olur çünkü kesin evlenip evlenmeyeceğini insan bilemez
Bir evlilik yaşadım ayrılmak aklımın ucundan bile geçmezdi ama kaderde varmış ama esasında evlilik flört veya sevgi için insan hayatına bir kişiyi aldıysa el ele tutuşup bir yola çıktıysa ömür boyu beraber yaşamak mutluluğu paylaşmak ve dayanışma için birbirini tamamlamak için ilişki kurmalı
Öyle her gördüğü kıza düşen yalan söyleyip sevgili olup sonra üzen kişilerede kızıyorum bana çok ters geliyor çok hoşuma giden bir söz var
Bak şu çeşmenin haline su içecek tası yok, kırma insan kalbini yapacak ustası yok.
Daha dün gibi öpmeye kıyamamak. Sırf olurda evlenemeyiz diye tüm eril baskılarını görmezden gelerek korumaya çalışmak. Oluyorsa hakkıyla olsun diyerek delikanlılığını ortaya koymak daha dün gibi.
Eskiler ne güzelmiş. Şimdilerde kimsenin kimseyi düşünmediği ve tüm suçun dürtülere atıldığı ilginç bir dönem.
🤌
Var öyle erkekler
örneğin kendimden örnek vereyim
kız gerçekten takılmalık sevgili isterse cinsellik de istiyorsa olurdu (şu sıralar öyle bir şeye vaktim hiç yok ama üniversitede olduğumu varsayıyorum)
ama ciddi düşünen kızla evlenmeden cinsellik yaşamazdım o isteseydi bile asla
Ciddi düşünüyorsa frenler ama ciddi değilse frenlemez bide bunun farklı versiyonu da var her boku yemiş ama artık anlamış bu böyle devam etmez ben en iyisi bakir birini bulup ona yapışayım onla evleneyim diye de kendini frenleyebilir
İğrenç ya
Gerçekçi düşünürse çoğu erkek kendini frenleyemez. Zorla zaten hiçbir şey olmaz sonuçta sen bir birliktelik istiyorsun diye karşı tarafın da kendince doğruları ve çizgileri vardır o çizgileri aşmadığın sürece az da olsa bence böylede bir kitle vardır
Mümkün kanka çünkü bazı erkek
arzusunu frenlemeyi değer
tercihi olarak görür çekimi
yok diye değil sınırına sadık
olduğu için tutar herkes
yapamaz ama yapanıda vardır
mesele niyet ve disiplinin
gücüdür 🙂
Kankanız değilim.
Eyvallah
Mümkün kanka çünkü bazı erkek
çekimi frenlemek için değer
tercihi yapar arzu yok diye
değil sınır koyduğu için
gerçekçi mi evet ama herkes
yapabilir mi hayır mesele
niyet ve öz disiplinin
gücüdür 🙂
Kankanız değilim beyefendi.
Dinine bağlı olanlar için mümkün evet... Bu yüzden takva sahibi bir insan istiyorum hayatımda 🫶🏼
Hakkında hayırlısı cano
Didişmeyin yavru :D hayır duası etsene flankes bulsun desene
@Sosyetic_SheqiiL ancak beddua eder ban a 🙄 ederse ağzına tükürürüm
Öyle biriyle tanışırsan erkek kardeşini de bana ayarla 😂
Anlaştık 🤝😏
Güzel edebiyat yapmış erkekler. Versen yok demezler.
Bence de
Öyle
Mümkün!
Derin bir olgunluk ile mümkün. İçgüdü ve dürtülerimi kontrol edebilirim.
Meşakkatli bir yoldan geçilir.
Çok nadir ya
Tamam bu da doğru 😅
He evlilik öncesi olmaz desin kızda gitsin başkasıyla yapsın 🤦🏻 bence olmalı insan birbirini tanımalı. Belki memnun kalmayacağım 🤷🏻
Yani olurken 'yok olmaz' diyebilecek insan yoktur herhalde.
Yani, bir de illaki ateş barut misali oluyor yani. Söyleyeceklerim bu kadar.
Hiç inandırıcı gelmedi bana 😂 bak erkek olduğum hâlde inanmadım
😅😅
Diye bilmesi gayet normal.
Kadının demesi kadar doğal olduğu gibi.
Bir şeyin kesin olmayacağı anlamına gelmez ki.
Fikir değişebilir.
Tek olan doğrular değişmez.
Mümkün insanlar aşkla seksi bir tuttuğu için bu devirde aşk kalmadı ki. Bu gerçek bir erkektir derim bir erkek uçkurundan önce sevgisini tutuyorsa her türlü olur o insandan
Sekse ulaşamayıp evlenmeden olmaz demekle ulaşabilip gene de evlenmeden olmaz demek farklı. Ben ulaşabileceği halde reddeden erkekler biliyorum çevremden, daha geçtiğimiz günlerde bir kadının seks teklifini ben de reddettim fakat evlenmeden olmaz düşüncesi ile değil arzu duymuyordum hiç bir şekilde.
erkeğin de kadının da seks olmadan evlenmeyeceğini düşünüyorum ben
çok mantıklı da değil, gerçekçi de
Benim için gerçekçi değil tabii evlenme süresine bağlı kısa vadede olacaksa ( ki benim açımdan mümkün değil )
Öylesini arıyorum ve buluyorum da şükür ahshskj
Evet böyle bişi var her şey bir kadının bacak arasından ibaret değil
Nısanlımla az cok yaklasıyıruz ama evkenmeden ıstemıyor mesela
100 kişiden 1 kişi çıkar
eğer öyle birini bulduysan kaçırma :)
baz derecesi dindar veya yollu kızlardan ayrıştırma konusunda son çıkış bunu bulmuş erkektir.
Kesinlikle İnanma Kız Rahat olsun Yapayım diye Söylüyorlar
Kız bana Güvensin Yanımda Rahat Hareket etsin Ve daha Rahat Yatağa atabilmek için öyle diyorlar
Dünya bu noktayı çoktan geçti.
Çatır çutur sevişiyoruz..
Erkeğin kalbinde gerçek aşk varsa bu sözleri gerçekçi ve mümkün olabilir
Bunu başaranlar var, çevremde %90 başaramayanlar var ama başarabilenler de var.
Gerçekçi bazen çıkıyor öyle tek tük numune erkekler
Kendimden biliyorum, çünkü doğrusunun bu olduğu kanaatindeyim. Her erkek asla aynı değil.
Tabiki neden olmasın? bende onlardan birisi olarak agalarima inancım sonsuz 🙃
yok öyle bir şey, duyman gerekenin bu olduğunu sanıyor ve söylemiş
Öyle modellerde mevcut tabii ama sınırlı sayıda üretilmiştir
İkisi de olabilir ama belli şeyler olmalı diye düşünüyorum.
bir yere kadar başarabiliyoruz bunu.
ondan sonra vitesi boşa almak durumunda kalıyoruz maalesef :)
Gerçekten diyen vardır
Diyen var, sadece sözde mi işte
O zaman beklemeyen herkes sevmiyordu
Tamam sarı sinir yapma jsdj
Tüh ya, desene emojiye zam gelmiş dkfk
Ay devirme gözlerini tamam djd
2-3 tane vardır belki öyle erkek
Dünya genelinde mi djd
Dünya turu mu yapsak napsak
Bence marokko'ya gidek yakışıklı esmerler var shdh
Beğenmezsek devam 😅
🤝🌸
Biz öyle yaptık. Gayet doğal çünkü bekarken yaşamak evliliğe bir şey bırakmaz
Kıyıda köşede saklanan bir istisna bu erkekte çok Zor olağan bir durum
Zor gibi geldi inanması djdjdk
İmkansıza yakın snd
mümkün tabi, evlenmeden yapmadım, bişey de kaybetmedim
Mümkün olmasına dair umudum var..
:))
💝
Mümkün vardır onlar 🤌🏻
Güzel saklanmışlar
Evet olmaz kadın dediğin sabırlı olmalı 😃
🤦🏼♀️
😂
Vardır be iyi düşünmek lazım 😅
Hep şov jdsj çeksene elini diyecek erkek mi var
Gerçekten isteyen erkek bekler.
dini ve ahlaki değerlerden dolayı tercih etmez.
Evlenmeden önce yaşamak lazım
Evlenince sorunlar çıkabiliyor sonra
Şimdiki Zamana bakarsan evlenmeden çoğu kişi birlikte oluyorlar mümkün yani
kadın varsa erkek de vardır
Şimdi KS yorumumu kaldirir belki hesabimi iptal bile eder ama öyle diyen erkeğin önüne doggy ye geç bakalim sapliuor mu saplanıyor mu
El arap ddkgs
El işi anlamında mı djd
Ayak işi olsada olur, lanet millet sdkgd
Dindarsa inanırım
Mümkün bizzat kendimden biliyorum
Neden her erkeği tek bir kalıp içine koyuyorsunuz?
Samimi gelmiyor bana, olabilir belki.
evet ben de öyleyim
Evlenmeden olmaz evlenince seks olur
evet gerçekçidir var öyle tipler
Evet gercekci sanslisin amasyada